ahmetysf099
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 222
düşeceği yok bence alan alsın 9 10 olunca daha da pahalı olacakDolar 8.4 olmuş. bilgisayar alınmaz bu dönemde
düşeceği yok bence alan alsın 9 10 olunca daha da pahalı olacakDolar 8.4 olmuş. bilgisayar alınmaz bu dönemde
Eski haber bu tabii. O haberi yaptıktan beri TL çok daha fazla değer kaybetti.
Babacan fazla uzun sürmez ekonomi kısmı kolay diyor.bu ülkeyi herhangi parti, herhangi bir yönetici öyle 3-5 yılda düzeltemez anca 10 yıl sürer bu ülkeyi düzeltmek
Eski evet ama zihniyet bu ve hala da aynı kafadalar, işleri güçleri yalan manipülasyon.Eski haber bu tabii. O haberi yaptıktan beri TL çok daha fazla değer kaybetti.
şu an başlarsak*bu ülkeyi herhangi parti, herhangi bir yönetici öyle 3-5 yılda düzeltemez anca 10 yıl sürer bu ülkeyi düzeltmek
zaten adalet ve hukuk'un ve diğer probremlerin düzeltilmesi lazım(kazıkçılık, sağlam bina yapmama vs)Babacan fazla uzun sürmez ekonomi kısmı kolay diyor.
Zor olan kısmı Hak Hukuk ve Adaleti rayına oturtmak, çünkü iktidardaki parti seçimle değişse bile devletten beslenen işadamları ve şirketler yeni iktidara da yanaşmaya çalışacaklar.
Gene cahil vatandaşa kızamıyorum. Çünkü onların cahil kalmasında bizim de payımız var. Demek ki elimizden geleni yapmamışız biz okumuş insanlar olarak. Ama cahil vatandaşın üzerinden menfaat sağlamak için her türlü dalavereyi çevirenlerden tiksiniyorum.Babacan fazla uzun sürmez ekonomi kısmı kolay diyor.
Zor olan kısmı Hak Hukuk ve Adaleti rayına oturtmak, çünkü iktidardaki parti seçimle değişse bile devletten beslenen işadamları ve şirketler yeni iktidara da yanaşmaya çalışacaklar.
Eski evet ama zihniyet bu ve hala da aynı kafadalar, işleri güçleri yalan manipülasyon.
Bir de ver mehteri versiyonu var bunun.
Kanunlarda ve sistemde yapılan tahribatı düzeltmek bile çok uzun zaman alır. Düzeltmek yerine baştan bir daha yaz daha iyi.şu an başlarsak*
başlamak için ülkede söz sahibi olmak gerekir ve bunun için de meclise girmek veya cumhurbaşkanı olmak gerekir onun içinde parti kurup oy almak gerekir ama EkOnOmİ çOk İyİ yEgEn diyen dayılar sayesinde yine oy alamayızKanunlarda ve sistemde yapılan tahribatı düzeltmek bile çok uzun zaman alır. Düzeltmek yerine baştan bir daha yaz daha iyi.
Siz aynı konudan devam edin o zamanHergün aynı konuyu açtığınız için olabilir mi ?
Sizde 1 saat öncede başka üye aynı konuyu açtı. Sabah gene aynı konu açıldı dün gene açılmıştı yarın gene açacaksınız.
![]()
Neden 1 konudan mesajı tazeleyip devam etmiyorsunuzda her gün yeni konu açıyorsunuz ? Gelen cevaplar aynı nede olsa değişem birşey olmuyor.
Ben @_Zaur_ ların yanına gidiyorum o zaman.hocam Maliye bakanı değişmesi gerek
dolar yükselsede kaar etsek dedi ve dolar 9 u vurdu sadece ekran kartı 2000 tl
azerbaycanda bile dolar 2 tl flan
Vallahi maaşımı dolar ve euro olarak alsaydım da eğlenmezdim bu durumdan.Eğleniyor muyuz ?
Öyle olacakEkonominin düzelmesi icin onlarca fikri bu kadar kısa ve öz anlatabilen başka kimse yoktur.
Bosuna itişmen guzummmm ?
ŞAAAAK dolar 50 krş
vallahi iyi fikir.Öyle olacak
Bu durumdan mutluluk duyanlar da varmış demek.Eğleniyor muyuz ?
Dolu sevinen...Bu durumdan mutluluk duyanlar da varmış demek.
Atma şu zehirli oku.
Ben bir şey yapmıyorum?Atma şu zehirli oku.