karahan29
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 237
8.55'e rahat ulaşacak bence sonrasını bilemiyorum.
trump ın göbeği de var sırada
Zaten gerekiyorsa devlete feda olsun ama bunun için önce istisnasız devleti yönetin herkesin de tasarruf yaptığınız görürüz o zaman zaten kimsenin gıkı çıkamaz. Ama bu sadece dolar hesaplarına değil tüm hesaplara yapılabilir. Çünkü devletin kurduğu ve izin verdiği sistem içinde hesabını dolar tutanların cezalandırılıyor gibi yapılması Anayasanın eşitlik ilkesine de uymaz.Türkiye'de insanların yüzde 80'i parasını Dolar hesabında bankada tutuyormuş. Devlet son koz bu hesaplara el koysa ne gülerim heeParanız bende ilerde verecem diyerekten... Pandemi var ekonomi kötü devlet borçlarını bu halkın dolarları ile ödeyecem diyerekten.
Bu kredi çekip veya neyi var neyi yok satıp dolara yatıranlara güzel bir ders olur aslında.
Neden açılan her konuda fazla cevap gelince bu şekilde yorumlar yapıyorsunuz sürekli?İçerik ekibinede buradan iyi ekmek çıkıyor heee. Konu mu bulamadınız hemen yapıştır dolar şu olmuş diye 2 sayfa cevap. Yarın Euro için aynısını yap geç sistem güzel...
Hergün aynı konuyu açtığınız için olabilir mi ?Neden açılan her konuda fazla cevap gelince bu şekilde yorumlar yapıyorsunuz sürekli?
Çünkü kendisi hükümetin 1 numaralı avukatı.??? Kendisi nerde hükümet ile ilgili eleştiri varsa hükümeti savunur.Çünkü savunmaya bayılıyor.???eleştirenlerede laf sokuyor.??Neden açılan her konuda fazla cevap gelince bu şekilde yorumlar yapıyorsunuz sürekli?
Hergün aynı konuyu açtığınız için olabilir mi ?
Sizde 1 saat öncede başka üye aynı konuyu açtı. Sabah gene aynı konu açıldı dün gene açılmıştı yarın gene açacaksınız.
![]()
Neden 1 konudan mesajı tazeleyip devam etmiyorsunuzda her gün yeni konu açıyorsunuz ? Gelen cevaplar aynı nede olsa değişem birşey olmuyor.
Devlete feda olacak olsa olsun da, şu an içinde bulunduğumuz "Yiyin efendiler yiyin" durumuna rağmen feda edebilir miyim bilmiyorum...Zaten gerekiyorsa devlete feda olsun
zaten bu kadar israfa üzülüyor insan.Devlete feda olacak olsa olsun da, şu an içinde bulunduğumuz "Yiyin efendiler yiyin" durumuna rağmen feda edebilir miyim bilmiyorum...
Neden sizi bu kadar rahatsız ediyor. Neticede ben size daha evvel attığım konuyu bulamadığım için yeniden konu açtığımı yazdım.
Açılan aynı konudan duyduğunuz rahatsızlık kadar TL'nin bu kadar değersizleşmesinden rahatsız olsanız daha iyi olur bence.
Hergün aynı konu açılıyor çünkü roket gibi giden usdtry paritesi demek artan maliyet demek artan enflasyon demek. Bu konu beni vatandaş olarak çok rahatsız ediyor. Aynı konu açılmayıp tabii ki eski konudan da devam edilebilir. Ama sebebini size açıklamıştım.Mesjalarımı keşke dikkatli okuyarak cevap yazsanız.
Hergün aynı konu açılıyor ve aynı cevaplar veriliyor diye benim sitemim. Yarın ya sen veya içerik ekibi gene aynı konuyu açacak buraya yazıyorum.
Kahin olmaya gerek yok. Sebeple hem dışsal sebepler hem de içsel sebepler. Ama TL'nin 01.01.18 tarihinden itibaren dolara karşı ne kadar değersizleştiğine bakarsanız ki grafi yüzdesel değişimi gösteriyor ve bunu da gene değer kaybeden güney afrika randı ve rus rublesi ile karşılaştırısanız aynı zaman diliminde onlar yüzde 30 40 değer kaybetmişken bizim paramız yüzde 110 değer kaybetmiş. İşte aradaki fark bizim içerideki hatalı ekonomi politikalarından kaynaklanıyor.Ve bugün HAYRET ÇOK ŞEY YAZARDIM AMA SİLİVRİ SOĞUKTUR DİYENLER gelmemiş dedim. Dolar kısa vadede yükselmeye devam edecek bunu bilmek için kayin olmaya gerek var mı ?
Hatalı ekonomi politikalarından dolayı muhalefet bir değişim istiyor zaten.TL'nin değersizleşmesinden tabii ki rahatıszlık duyuyorum ama muhalefeti gördükçe bunada şükür diyorum ne yapayımKeşke şu Dolar yükselirken olan eleştirileri bazı şahıslar koltuğu bıraksın ve kaliteli muhalefet gelsin diyede yapabilseniz ülke çok daha güzel olurdu.
az bile açıldı. her gün fakirleşiyoruz. Bu konunun her gün gündemde kalması lazım.Dolar konusu sizce de fazla açılmadı mı? Haklısınız bu arada ama biraz abartı oldu bu dolar konusunun sayıları.
neticede bu hükümetin beceriksiz politikaları sayesinde hergün fakirleşiyoruz.
İsyanımız buna...
O zaman Siyaset Bölümüne açacaksın konuyu. Ben siyaset yapmıyorum deyip sabah akşam Dolar paylaşmanın anlamı nedir Türkiye / Gündem bölümünde ?
Normalde siyaset bölümü dışında siyaset yapmak yasak. ( Tabii siz muhalif bir isim olduğunuz için size serbest yaptırımı yok. Ben Siyasi gerekçesini yazsam ban yerim. ) Körlemesine dolar yükseldi durup dururken yükseldi sanmıyorsunuz heralde ?Çünkü fakirleşmemiz Türkiye'nin gündemi.
Yaş şimdi TL dusuyorya ABD de o zaman bizden alışveriş yapsın TL yükselsin
Abd brunson ve reza zarrab olayından sonra ülkemize karşı öfkeli. Dua edelim de Ocaktan sonra bu öfke devam etmesin. O zaman işimiz işYaş şimdi TL dusuyorya ABD de o zaman bizden alışveriş yapsın TL yükselsin
Kusura bakma da ülkeye kimse düşman değil. Cumhuriyet dönemlerinde herkesle iyi geçiniyorduk. Bu ülkeye en büyük kötülüğü sizin gibi dinci aşırı milliyetçi kesimler verdi. Ama merak etmeyin. Bu dünya sultan süleymana kalmadı. Size de kalmazNormalde siyaset bölümü dışında siyaset yapmak yasak. ( Tabii siz muhalif bir isim olduğunuz için size serbest yaptırımı yok. Ben Siyasi gerekçesini yazsam ban yerim. ) Körlemesine dolar yükseldi durup dururken yükseldi sanmıyorsunuz heralde ?
Bunun Siyasi gerekçeleri bazı hamlelerin sonuçları olduğunu sizde biliyorsunuz ama neyse... Yarın Dolar 8.45 oldu konusunu siyaset bölümüne açarsanız konuşuruz... Neden Amerikan seçimlerinde bile sabah akşam Erdoğan adı anılıyor neden Fransa bize düşman neden Ermeniler TÜrkleri durdurun diyor neden Yunan sabah akşam Türklere yaptırım istiyor bilmeden konuşuyor bazıları...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sana yaptırım yapanların maddi olarak saldıranların başında Amerika var zaten neden senden ürün alsın ?
S400 aldığın için Rusya ile yakınlaştığın için. Suriye'de onun oyunlarını bozup YPG'yi PKK'yı vurduğun için sana kızgın. Daha çok yaptırım yapmaları gündemde şimdi S400 ü iyice aktif edersek.