- Konuyu başlatan
Donanımhaber den konuları nasıl sildirmişler, epey organizeler gibi.
Site kapatıldı BTK ya şikayetten. Şuan da çalışmıyor.
Teknolojifix.com sitesine nasıl ulaştınız? Yani bu siteye sizi kim yönlendirdi? Bu siteyi nereden buldunuz? Çünkü site 9 Şubat 2020'de açılmış.
Eğer dolandırıcıların sizin verdiğiniz cevabı bu forumda gördükten sonra bu açığı kapatabileceklerini düşünüyorsanız cevap vermeyebilirsiniz. Ama başkalarına faydalı olacağını düşünüyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz ya da adli birimler ile.
@EmreDur @etagro @Fstkç şhp
Evet, bulunduğunuz ildeki savcılık. Örneği ilettim.Dilekçe örneğini almak isterim. Dilekçeyi bulunduğumuz ildeki savcılığa mı veriyoruz?
Eposta adresinize gönderdimMerhaba şikayet dilekçesini gönderebilme şansınız var mı?
Merhaba, e-posta'da göremedim tekrar gönderme şansınız var mı ilaveten savcılıktan çıkan sonuç nedir?Eposta adresinize gönderdim
savcılık inceleme başlattı. Çeşitli yollardan teşhis mümkün. Buradan daha fazla bilgi vermeyeyim şimdilik. Sizler de dilekçeyi iletirseniz elimiz o kadar güçlü olur.Merhaba, e-posta'da göremedim tekrar gönderme şansınız var mı ilaveten savcılıktan çıkan sonuç nedir?
Diyelim ki takip ediyorlar diyelim ki biz birşey yapamadık onlarda Allah kitaba inanmıyor ki bunu yapıyorlar biz inanıyor muyuz ? Bu parayı yiyemeyecekler bizi hatırlasınlar başlarına ne gelirse bu paralar bizi öldürmez çok sukur surundurmezde ama onlar ahiretini yakiyor ki vay haline onların ben hakkimi helal etmiyorum bunu bilsinler bakalim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler
Bu adamlar bu işi meslek haline getirmis belli takip etmek lazım başkalarını da dolandırmasınlar baska bir isim altında
Sağolun hocam sayenizde öğrenmiş olduk