Doğum günü hediyem

M

Murat Burç

SDN Okuru
Her güncellemede böyle şeyler çıkacaksa gelmesin . Videoda hakkı abinin dediği gibi Android her gün ileri gidiyor iosda takır takır çalışan şey bozuluyor. Buyrun izleyin

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Bu bir seçenek ben rom atmayacağım mesela 2-3 sene kullanır sonra devam eder evden ihtiyacı olan olursa pilini yeniler yeni telefona geçerim sen merak etme S7de S8de 4 sene rahat götürür
4 sene sonra görüşürüz kardeşim o zaman bakalım S8 şimdi çıktı daha apple nin Yen'i modeli çıkmadı bu yıl çıkan modellere bak 4 yıl sonra karşılaştır

M

Murat Burç

SDN Okuru
4 sene sonra görüşürüz kardeşim o zaman bakalım S8 şimdi çıktı daha apple nin Yen'i modeli çıkmadı bu yıl çıkan modellere bak 4 yıl sonra karşılaştır
iPhone 8 donanım olarak S8in üstünde çıkacak Ben niye onla karşılaştırayım ? iphone 7 ile aynı donanım bakarız S8 napacak. Attığım videoyu izle sonra gel bir daha yorum yap. Linki bir daha atıyorum

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
@by efsane kusura bakmayın sizi rahatsız ediyorum ama sizin note 4ünüz nasıl memnun musunuz ? Kaç senelik cihazdı ? memnun musunuz ?

Estağfirullah ne rahatsızlığı, sadece telefonla ilgili değil, ne zaman isterseniz yazabilir, etiketleyebilirsiniz öncelikle.

Ben telefonumdan memnunum. İşin aslı, dış görünüşüyle alakalı pek alakam yok. Yazılımsal olarak da memnunum. En son ne zaman fabrika ayarlarına dönderdim, hiç hatırlamıyorum. Rom hiç atmadım zaten.

Ve gerçekten ağır her oyunu oynadım diyebilirim.

Daha spesifik sorun varsa yanıtlayabilirim, şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Gerçi o kadar beklemeye gerek Yok s4 dü Samsung unuttu gitti 5s halla güncelleme alıyor ıphone 5 son güncellemesini aldı ve Yen'i destek kesildi s3 herkes tarihe gömdü bile. Bak güzel kardeşim performans olarak yapılan masraf olarak s8 çok başka öğretimi Emin'im ıphone den bile pahalıdır ama applenin yaptığı yazılım yatırımı sunduğu sistem emin ol s8 den çok daha pahalıya geliyordur birşeyi hazır kullanmak kolay ama tasarımın dan yazılımına kadar herşeyiyle ilgilenmek çok para isteyen bir iş hiç bir parçasını üretmiyor ama o parçaların tasarımını işlemci mimarisini hepsini kendisi uygun bir şekilde tasarlıyor herşey işlemci falan olsa. Pc devi Asus işlemcimi yapıyor yok ekran kartı için işlemcimi yapıyor yok ama herşeyiyle süper bir bilgisayar suna biliyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Estağfirullah ne rahatsızlığı, sadece telefonla ilgili değil, ne zaman isterseniz yazabilir, etiketleyebilirsiniz öncelikle.

Ben telefonumdan memnunum. İşin aslı, dış görünüşüyle alakalı pek alakam yok. Yazılımsal olarak da memnunum. En son ne zaman fabrika ayarlarına dönderdim, hiç hatırlamıyorum. Rom hiç atmadım zaten.

Ve gerçekten ağır her oyunu oynadım diyebilirim.

Daha spesifik sorun varsa yanıtlayabilirim, şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Teşşekürler.
Android kasıyor ediyor çöp oluyor diyenlere bi cevap olur.
--- Gönderi Güncellendi ---
Gerçi o kadar beklemeye gerek Yok s4 dü Samsung unuttu gitti 5s halla güncelleme alıyor ıphone 5 son güncellemesini aldı ve Yen'i destek kesildi s3 herkes tarihe gömdü bile. Bak güzel kardeşim performans olarak yapılan masraf olarak s8 çok başka öğretimi Emin'im ıphone den bile pahalıdır ama applenin yaptığı yazılım yatırımı sunduğu sistem emin ol s8 den çok daha pahalıya geliyordur birşeyi hazır kullanmak kolay ama tasarımın dan yazılımına kadar herşeyiyle ilgilenmek çok para isteyen bir iş hiç bir parçasını üretmiyor ama o parçaların tasarımını işlemci mimarisini hepsini kendisi uygun bir şekilde tasarlıyor herşey işlemci falan olsa. Pc devi Asus işlemcimi yapıyor yok ekran kartı için işlemcimi yapıyor yok ama herşeyiyle süper bir bilgisayar suna biliyor.
S8in üretim maliyeti 350 dolar gibi birşey S8 için arge çalışmalarını 10 nanometre işlemci için argeleri bak hiç saymıyorum pazarlamasıdır cartur currtur hangi yazılım maliyeti bunun üzerine geçebilir ?
Androidin çöp olmadığıan dair örnek sundum Note 4 öncesi hiçbir telefonu savunmam Note 4ü rahatlıkla savunabilirim daha 2 sene daha götürür. S7 de S8 de 4 senelik cihazlar en azından her şey yazılım değildir. iphone 6 kullancısı olup ios 8e dönmek isteyenler var

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
iPhone 8 donanım olarak S8in üstünde çıkacak Ben niye onla karşılaştırayım ? iphone 7 ile aynı donanım bakarız S8 napacak. Attığım videoyu izle sonra gel bir daha yorum yap. Linki bir daha atıyorum
Bu arada kardeşim tabi ki de bu yıl çıkan telefonu neden geçen seneki telefonla karşılaştırayım ki sen s8 dediğin telefonu Yen'i çıkacak olan ıphone nin modeli ile karşılaştır ki adaletli bir karşılaştırma olsun :) hayırlı forumlar bu konu sabaha kadar uzar gider kim hangi telefonu seçerse seçsin umarım hep mutlu olduğu telefonu seçer biz kardeşliğimizi saygımızı asla kaybetmeyelim parayı kazanan firmalara da güzel harcamalar hakeden kazansın

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bu arada kardeşim tabi ki de bu yıl çıkan telefonu neden geçen seneki telefonla karşılaştırayım ki sen s8 dediğin telefonu Yen'i çıkacak olan ıphone nin modeli ile karşılaştır ki adaletli bir karşılaştırma olsun :) hayırlı forumlar bu konu sabaha kadar uzar gider kim hangi telefonu seçerse seçsin umarım hep mutlu olduğu telefonu seçer biz kardeşliğimizi saygımızı asla kaybetmeyelim parayı kazanan firmalara da güzel harcamalar hakeden kazansın
Niye aynı fiyat aynı donanımlı cihaz varken iPhone 8 ile karşılaştırayım ? Note 8i iphone 8 ile karşılaştırırım .

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Niye aynı fiyat aynı donanımlı cihaz varken iPhone 8 ile karşılaştırayım ? Note 8i iphone 8 ile karşılaştırırım . S8 şuan fiyat ve güç olarak 7ler kadar güçlü onlar kadar pahalı
İşte sorun orada geçen sene çıkan telefonla bu yıl çıkan telefon eş değerde :) bu arada o video ya baktım şimdi ki ıos da öyle bir sıkıntı Yok ve ben izledikten sonra o zaman 6 kullanıyor dum öyle bir sıkıntı yaşamadım reyis için üzülmüştüm. Sonra Tolga beyin dediği kapanma sorunu bende de oldu 6s kullanırken geçen ay servise verdim ve değişim yaptılar ilk üretilen 6s de olan standart bir sorun

M

Murat Burç

SDN Okuru
İşte sorun orada geçen sene çıkan telefonla bu yıl çıkan telefon eş değerde :) bu arada o video ya baktım şimdi ki ıos da öyle bir sıkıntı Yok ve ben izledikten sonra o zaman 6 kullanıyor dum öyle bir sıkıntı yaşamadım reyis için üzülmüştüm. Sonra Tolga beyin dediği kapanma sorunu bende de oldu 6s kullanırken geçen ay servise verdim ve değişim yaptılar ilk üretilen 6s de olan standart bir sorun
Yok olmaması ileride olmayacağı anlamına gelmez forumu az gez görürsün sorunları. Bu forumda 7 ile çok sorun yaşayan gördüm. Ayrıca aynı fiyatta olması nasıl sorun oluyor ? Şirket bu değeri biçmiş bu fiyattan çıkarmış sorun olan ne ?

denissMDTV

Asistan
Reaksiyon puanı
127
Sadıç s4 ten 7 plus ağır gelir bence bi ön koşu yapmalısın 6 6s ama param var diyorsan
7 plus tavsiye ederim :) ben memnunum

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Yok olmaması ileride olmayacağı anlamına gelmez forumu az gez görürsün sorunları. Bu forumda 7 ile çok sorun yaşayan gördüm. Ayrıca aynı fiyatta olması nasıl sorun oluyor ? Şirket bu değeri biçmiş bu fiyattan çıkarmış sorun olan ne ?
Ben foruma bakmadım ben 4 den bu zamana ıphone kullanıyorum hiç öyle başımı ağrıtacak sorun yaşamadım 5s i sattığım arkadaşımı görüyorum bataryasını geçenlerde değiştirmiş sıkıntısız çalışıyor dedi ve çok memnun. Ferrari mi lamborghini mi bu konu bitmez arkadaş mutlu forumlar.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben foruma bakmadım ben 4 den bu zamana ıphone kullanıyorum hiç öyle başımı ağrıtacak sorun yaşamadım 5s i sattığım arkadaşımı görüyorum bataryasını geçenlerde değiştirmiş sıkıntısız çalışıyor dedi ve çok memnun. Ferrari mi lamborghini mi bu konu bitmez arkadaş mutlu forumlar.
Bence de bitmez iyi forumlar hazır ayrılırken şu konuya da göz atmanı tavsiye ederim İos 10.2.1 SORUNLAR VE YORUMLAR BURAYA

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
IMG_1127.PNG
Bence de bitmez iyi forumlar hazır ayrılırken şu konuya da göz atmanı tavsiye ederim İos 10.2.1 SORUNLAR VE YORUMLAR BURAYA
Şuan ıos 10.3.1 ama yine de bakarım eski den ne gibi sorun varmış

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Android kasıyor vs diyen arkadaşlar rica edicem çevresinden Note 4 - S6/EDGE/EDGE+ - Note 5 - S7/Edge bulup bi incelesinler yahu. Android tarafında en son S3 mini kullanan kişiler kasıyor diye yorum yapıyor. E kasar tabi 500TL'ye aldığın telefonun yağ gibi akmasını beklemeyeceksin. Kamera önemli diyen insana tabak gibi telefon aldırtacaksınız. Yapmayın, iphone tavsiye edilecek insan var edilmeyecek insan var. Şu güncelleme işinide marifetmiş gibi anlatmayın. İphone 8 çıkınca 7 serisine gelen güncellemelerin hepsi aleyhine olacaktır. iPhone 7 hariç iphone kullanıcıları rica edicem bi bakın güncellemenin içeriğine. iPad miniye neden iphone 7 için iyileştirme güncellemesi gelir ? Böyle olacaksa gelmesin güncelleme ki az önce telefonumu güncelledim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Android kasıyor vs diyen arkadaşlar rica edicem çevresinden Note 4 - S6/EDGE/EDGE+ - Note 5 - S7/Edge bulup bi incelesinler yahu. Android tarafında en son S3 mini kullanan kişiler kasıyor diye yorum yapıyor. E kasar tabi 500TL'ye aldığın telefonun yağ gibi akmasını beklemeyeceksin. Kamera önemli diyen insana tabak gibi telefon aldırtacaksınız. Yapmayın, iphone tavsiye edilecek insan var edilmeyecek insan var. Şu güncelleme işinide marifetmiş gibi anlatmayın. İphone 8 çıkınca 7 serisine gelen güncellemelerin hepsi aleyhine olacaktır. iPhone 7 hariç iphone kullanıcıları rica edicem bi bakın güncellemenin içeriğine. iPad miniye neden iphone 7 için iyileştirme güncellemesi gelir ? Böyle olacaksa gelmesin güncelleme ki az önce telefonumu güncelledim.
Adam android 7.0 ile S3 kullanıyorum diyor hatta bizim forumda S2 kullanan vardı android sürümünü bilmiyoırum onunda 7.1.1 olabilir ve adam ben bunu kullanabiliyorum diyor(Note 4üde vardı bu arkadaşın) Androidde bunlar kullanılıyorsa S8in bu donanımla önünü kapatamazlar

ireeminaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu kadar yorum beklemezdim herkese teşekkürler 7+lar ve s8ciler arasında kaldım desem yeridir s8e daha yakınım şu an ama içten içe hafif nedense iphone sevdam var

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Arkadaslar bosuna tartismayin suan note 5 2 senelik olucak ve anneme verdim. Note 5 annemi 2-3 sene daha stabil sekilde götüreceğine gore 4 5 sene kullanılmış android olucak:) Arti piyasada hala bir cok note 3 var. S3 zamaniyla simdi kiyaslanir mi? Sanki iphone 4 4s mucize telefonlardi da biz mi gormedik. Parmagimi koyunca ekranin devamini goremedigim telefondu. Onun icin artik stabiliteden konusmayin bayiyorsunuz. Note 4 kullananlar bu sene 3. Senesinde
Benim arkadasim sony xperia z3 kullaniyor. Ve telefon hafif arayuz laglari haricinde her oyunu çatır cutur oynuyordu. Bu kadar. Diyeceklerim. Dogum gununde s8 veya s8 plus aldir. Çünkü o bir galaxy:)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaslar bosuna tartismayin suan note 5 2 senelik olucak ve anneme verdim. Note 5 annemi 2-3 sene daha stabil sekilde götüreceğine gore 4 5 sene kullanılmış android olucak:) Arti piyasada hala bir cok note 3 var. S3 zamaniyla simdi kiyaslanir mi? Sanki iphone 4 4s mucize telefonlardi da biz mi gormedik. Parmagimi koyunca ekranin devamini goremedigim telefondu. Onun icin artik stabiliteden konusmayin bayiyorsunuz. Note 4 kullananlar bu sene 3. Senesinde
Benim arkadasim sony xperia z3 kullaniyor. Ve telefon hafif arayuz laglari haricinde her oyunu çatır cutur oynuyordu. Bu kadar. Diyeceklerim. Dogum gununde s8 veya s8 plus aldir. Çünkü o bir galaxy:)
Onu geç biliyorsun ben de S7 var geçen arkadaş bana VPN ayarla dedi Z2 var aldım kullandım vpn yükleyeceğim telefon çatur çutur çalışıyor dedim noluyor o derece

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Geçen hafta sizi görmüştüm şirket çıkışııı s4 kullanıyodum yıllardır kırıldı doğum günümde iphone 7 plus aldırmayı düşünüyorum een önemli şey kamera benim için değer mi yoksa farklı bir şey mi bakayım yine sizi görmek üzere
İ7 plus s8 kadar iyi kamerası var internette karşılaştırmalarına bak önde ve geride olduğu konular var

M

Murat Burç

SDN Okuru
İ7 plus s8 kadar iyi kamerası var internette karşılaştırmalarına bak önde ve geride olduğu konular var
Sen değil miydin Note 7nin kamerası 7 plusdan daha iyi diyen ? S87 plusun kamerası Note 7den bile daha iyi noldu da Note 7den daha iyi olan S8 plusun kamerasına karşı 7 plusu rakip gösteriyorsun ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Konu sahibi arkadaş buyur şu resme iyi bak

Capture.JPG

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Hemen üstteki resme bak o zaman vazgeçersin :D:D
Ben defalarca söylüyorum herzaman söylerim de ıos öyle basite alınacak bir işletim sistemi değil gerçekten çok başarılı ve çok büyük yatırım olan bir işletim sistemi donanım konusuna girmiyorum bile çünkü son 2 yıl dır çıkan cihazlara bakıyorum da android işletim sistemi ile Harika telefonlar çıkıyor örnek s678 de olduğu gibi. Ben bir ay android kullandım çok da sıkıntı yaşamadım modeline kıyaslamam gerekirse gayet başarılıydı bence şuan cihazımın 1 yıl garantisi var ama şimdilik android ağır basıyor özellikle görselleri sızan note 8 ve s8

Crazy Homer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Telefonda önceliğin kameraysa iPhonelardan uzak dur o fiyata S8 veya S8+'a yönelebilirsin

Reaksiyon puanı
16,128
onu bunu bırakın da sonuçta cep telefonu alıyorsun dslr kamera değil 10K'lık dslr o 3-5K'lık tellerin kameralarını katlar...

tolga26esk26

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Bu kadar yorum beklemezdim herkese teşekkürler 7+lar ve s8ciler arasında kaldım desem yeridir s8e daha yakınım şu an ama içten içe hafif nedense iphone sevdam var
ip al memnun kalmazsan ileride samsungu alırsın ama tam tersini yaparsan iphone geçmek için cebini deler

M

Murat Burç

SDN Okuru
ip al memnun kalmazsan ileride samsungu alırsın ama tam tersini yaparsan iphone geçmek için cebini deler
Yav he he ip7 plusu kaça satacak ? 4500e alıp 4300e satacak mı sanıyorsun ? Geçen
Hakkı abi bile 5500luj 7 plusun 2. El satış fiyatını 4000-4300 olarak hesaplıyordu