Dns ayarları kısmına giremiyorum

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ağa sağ tıklayıp özellikler dediğim zaman windows kablosuz profili kaydederken bir hatayla karşılaştı hata ayrıntısı sistem belirtilen dosyayı bulamıyor uyarısı alıyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

dediğin yere girdim ama bir türlü nameserver yazan yeri bulamadım uffffffffffff
KEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\Tcpip\Parameters e gir hemen sağda olması lazım win 8 de böyle bulursan sağ tıklayıp değiştir diyin ve bu dns yi girin oraya 8.8.8.8,208.67.222.222

hızıracil

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Birde şunları deneyin Başlat-çalıştır-CMD-regedit yazın ve sırasıyla KEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\T cpip\Parameters\Interfaces
anahtarlara gir bundan sonra 3-4 tane daha alt basamaklar var PCye göre değişebiliyor.
Sen tek tek tıklayıp NameServer değerini bulacaksın ve dns adresini 1incil ve 2incil adreslerini gireceksin..
verdiğim linkteki resimdeki gibi yap istediğin bir dns'yi de girebilirsin.
http://img150.imageshack.us/img150/3609/resso7.jpg
Bu yolla sorunun hallolabilir
dediğin yeri buldum oradan değiştirilebiliyor sağolasın ama benim öğrenmek istediğim konu ağa sağ tıklayıp özellikler dediğim zaman neden bilgisayar hata veriyor, dediğin yerden dns yi değiştirdiğim zaman bile aynı durum oluyor

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
dediğin yeri buldum oradan değiştirilebiliyor sağolasın ama benim öğrenmek istediğim konu ağa sağ tıklayıp özellikler dediğim zaman neden bilgisayar hata veriyor, dediğin yerden dns yi değiştirdiğim zaman bile aynı durum oluyor
Bilgisayarınızı kaspersky pure trial sürümünü indirip taratın.Sonra malwarebytes anti-malware programını indirip tekrar taratın.Sonra modeminizin tüm kablolarını çıkarın 5dk daha takmayın o sırada pcyi yeniden başlatın.Bence vpn proxy falan kullandıysan virüs yada modemin hacklenmiş olabilir.Başka bi çözüm aklıma gelmiyor malesef.Yada PC sizi yönetici olarak görmüyor ve sizin bazı yerlere erişiminizi kısıtlıyorda olabilir.

hızıracil

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bilgisayarınızı kaspersky pure trial sürümünü indirip taratın.Sonra malwarebytes anti-malware programını indirip tekrar taratın.Sonra modeminizin tüm kablolarını çıkarın 5dk daha takmayın o sırada pcyi yeniden başlatın.Bence vpn proxy falan kullandıysan virüs yada modemin hacklenmiş olabilir.Başka bi çözüm aklıma gelmiyor malesef.Yada PC sizi yönetici olarak görmüyor ve sizin bazı yerlere erişiminizi kısıtlıyorda olabilir.
denicem sağolasın

hızıracil

Doçent
Reaksiyon puanı
4
hepinize teşekkür ederim malware ile tarattım sorun halloldu...

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bu kadar basitmiş he bendedim bi bağlanıyım diye aklımdan geçmişti :D

said77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
file:///C:/Users/DSAD/Desktop/Ads%C4%B1z.png
ne yapabilirim admin
Bi Yardım Et Lütfenn

said77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Movies toolbar
hotspot
surftastic
olabilir , çok program var gibi gereksiz.

said77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teamwiwer verem bi baksan sana zahmet

faceden ekle atam