Dizüstü bilgisayar tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vetstek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vetstek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar yenı bır dızustu bilgisayar almak istiyorum suan packard bell dizustu pc var ama sağolsun ekranı sızlere omur:( tavsiye edebileceğiniz dizustu bilgisayar linklerini ve goruslerınızı bekliyorum. gorduğum kadarıyla benım gıbı o kadar urun ve fıyat arasında karasız kalan bırcok dizustu sahıbı olmak ısteyen arkadaslar var eğer yazacağınız onerıler ya kullanıcı olarak deneyımlerınıze yada gereklı teknık bılgınız doğrultusunda olursa cok sevınırım.

ilk once benım arastırmalarım doğrultusunda kendısınden soğuduğum datrondan baslamak ıstıyorum :

1- bu cıhaz hakkında bırcok yerde gerek kullanıs gerekse dıs yuzey olarak hıc ıyı bahsetmıyorlar...

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-...S_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63#

2-bu cıhaz marka olarak ıyı ama bellek ve ekran belleği olarak yetersız:(

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-...CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

Sıralamaya devam edersem daha bırcok urun ve fıyat ortaya cıkıyor ve bunların arasında resmen boğuldum sızden rıcam hem fıyat hem performans konusunda orta sevıyede bır cıhaz.

benım olmazsa olmaz dediğim ozellıkleri soylemek ıstıyorum cunku pıyasada cok bılgısayar var sızınde bana yardımcı olmanızı kolaylastırmıs olurum..

İşlemci : Intel® Core 2 Duo
bellek (enaz) : 2 gb
ekran boyutu : 15,4" veya 14''
sabıt dısk (cok onemlı değil ama enaz) : 160 gb
ekran belleği : paylasımsız olursa ıyı olur

geldık en onemlısıne; fiyat aralığı !!! sanırım alt sınıra gerek yok:)

max: 1300-1400 ytl tabı ucuz olursa o daha guzel olur:)

bunlar dısında en onemlısı packard bell ın bana yaptığını yapmasın:)

Hepinize şimdiden ilginiz için '' Teşekkür Ediyorum''....

teknobaycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ben Asus diyorum arkadaşım. normalı bu çünkü şimdilik...

The_Climb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
zaten datron stokta yok galiba "haberdar et" diyo çünkü

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
piyasada acer artık çok önemli bir marka bence acer

vetstek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
yorumlarınız ıcın cok teşekkürler arkadaslar acaba dırekt marka model onerısıde yazarmısınız bu konuda kafam ıyıce karısık:( lınk yazarsanız cok sevınırım tekrar heinize teşekkür ederim sağolun...

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
kardeş hiç laptop pc kullandığımı bilmem yani kullanmışsamda 1-2 kez ama sana hazır sistem olarak crea öneririm

vetstek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
kaptantsubasa ve peter arkasım yorumlarınız ıcın cok teşekkürler evet datron dedığınız gıbıymıs kesınlıkle o marka benım lıstemde değil msi nın bana onerdığınız modelı ozellık olarak cok ıyı pekı ısınma ve servıs ve kasa yapısı konusunda ne dusunuyorsunuz crea da guzel turkıyede pek yaygın değil galıba bırkaç modelıne bakmıstım fıyat olarak cok gıbı geldı bana crea ıcın hazır sıstem demıssınız bıraz acabılırmısınız mumkunse. ilginiz için çok teşekkürler arkadaslar alternatıflere herzaman acığım bırlıkte arayalım ve tartısalım sanırım forum ıcınde yararlı olur..

ertugrul16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
f/p oranı çok güzel bir notebook olarak
tavsiyem
http://www.casperspot.com/asp/show_stock.asp?product=CPB-T640-3F95 :icon_:
20080626022013_caspernirvana.jpg

verdiğin paraya değecek bir notebook
bu sitede fiyatlar çok uygun
ben de bu siteyi bir arkadaşımdan öğrendim

f-r-o-z-e-n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=34638

Ürün Kodu ML65-M-010TK Açıklama Menşei İTHAL Garanti 24 Stokta Bulunduğu Mağazalar Topkapı, Elmadağ, Bostancı, Ankara, Bursa, Adana, Konya, Kayseri, İnternet Özellikler CPU TeknolojisiIntel® Core™ 2 Duo CPU AilesiIntel® Centrino®2 Islemci CPU NumarasıP8400 CPU Hızı2,26 GHz CPU Bus Hızı1066 Mhz CPU Ön Bellek3MB RAM Kapasitesi3 GB RAM TipiDDR2 HD Kapasite250 Gb VGA RAM256 Mb VGA Chipset MarkasıATI VGA Chipset ModeliHD 3430 Ekran Boyu(inch)15.4 " DIAMOND VIEW Monitör TipiWXGA Maksimum Çözünürlük1280*800 Optik SürücüDVD±RW Double Layer Mobil ÖzelliklerBlueTooth Mobil ÖzelliklerKamera Mobil ÖzelliklerKart Okuyucu Mobil ÖzelliklerWireless İşletim SistemiWin Vista Premium Tr Ağırlık (Kg) 2.9 KG

korsan12

Doçent
Reaksiyon puanı
3
teknik desteğine göre en iyi hangisi ise o markayı bi değerlendir

vetstek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
yaptığım arastırmalara gore toshıba servis konusunda ve onerı konusunda dığer markalara gore on planda ancak toshıba olayı abrtmıs ozellıklerle fıyatlar arasında cok orantısızlık var işin garibi iyi olduğunu dusunduğum hp nın bıle yanına yanasmayın seklınde yorulara bıle cok rastladım suana kadar aklıma yatan ıkı marka var msi ve toshiba ama toshiba pahalı aslında gercekten pc kullanıcısı olarak ıyı ve bu usten anlayan kullanıcı arkadasların yorumları cok onemlı benım ıcın bır haftalık bır arastırma surecı belırledım kendıme lutfen yorumlarınızı eksık etmeyın teşekkürler..

vetstek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
evet lg konusunda bende cok ılımlıyım arkadasımda e500 var gayet guzel bır cihaz ama fıyat olarak bıraz pahalı ama sanırım kalıteyı ucuza almak ımkansız..birde kalıteden belkı az bıraz odun vermıs veya pıyasada tutunmaya calısan yenı nesıl laptop cıkaran fırmalarda mevcut aynı paraya kalıtemı yoksa daha fazla ozellıkmı performans mı kararsızım laptop arastırmaktan kafam davul gıbı oldu zaten genelde de cok kararsız bırıyım arkadaslar bu konuda herzaman onerı ve elestırılerınıze acığım ve beklıyorum hersey ıcın cok tesekkurler..

entır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
f/p oranı çok güzel bir notebook olarak
tavsiyem
http://www.casperspot.com/asp/show_stock.asp?product=CPB-T640-3F95 :icon_:
20080626022013_caspernirvana.jpg

verdiğin paraya değecek bir notebook
bu sitede fiyatlar çok uygun
ben de bu siteyi bir arkadaşımdan öğrendim

:yes: Evet bence de bu ben senin yerinde olsam bu notebooku alırım süper notebook fiyatına göre özellikleri süper
kalite olarak soracak olursa bu casper notebooklar beyaz olanlar ve siyah kasa montevina olanlar çok kaliteli eski casperlarla kıyaslanmaz bile
casper artık süper notebooklar üretiyor
kalite olarak performans olarak için rahat olsun
ben de tavsiye ederim:yes:benim de tercihim bu notebook:icon_:
kredi kartınla ya da havaleyle
http://www.casperspot.com/asp/index.asp bu siteden alışveriş yapabilirsin