Dizüstü Bilgisayar Tavsiyesi

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar yeni bir leptop almaya karar verdim öncelikle bilgisarayın fiyatı 1100-1200 tl aralarında olması gerek sony vaio bilgisarayının i3 işlemcili olan bilgisarayları tam bana göre sizin bilgisaray tavsiyeleriniz nelerdir??

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
i3 işlemcili vaio'yu o fiyata bulman zor.O fiyata genelde pentium işlemcili oluyor.Bence bu bilgisayar tam sana göre. http://www.hepsiburada.com/liste/de...Details.aspx?productId=bd760785&categoryId=98
bimekste yeşil renki sony 1100 lira oraya baktım ama seri sonu teşhirli ürün veya kusurlu yazıyordu aslında istediğim birazda gösterişli olsun ama bu dell de iyimiş ama ben gidip görebileceğim bir yer istiyorum sonuçta internetten birşey almaya güvenmiyorum yorumunuz için teşekkürler :)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ne amaçla kullanmayı düşünüyorsun?
ben yüksek oyunlar oynamam en fazla okey oyunu :) proğramlara meraklıyım yani rahat proğram yükleyip kaldırabileceğim ve internette dolaşabileceğim resim müzik tarzı şeyler koyabileceğim bir bilgisaraya ihtiyacım var extra olarak bilgisaray renkli olursa daha iyi olur :)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
kardeş o civardaki paraya en verimli casper alırsın yanlız çift ekran kartı mı ne varmış ondan drivar işinden anlamıyosan (like me) pek yanaşma bu arada asıl tavsiyem indirimli günlerde(analar babalar günü ) al ve electroworld ü tercih et ben 1800 tl lik laptopu 1000 tlye aldım aynı laptopuN alt modeli o gün bimekste 1250 tl idi (laptopu bulana kadar her yeri gezdim 2 kere bulamadım en sonunda koca ankarada bir tek gordionda kaldıydı) XDXD HAA BU GEÇEN BABALAR GÜNÜYDÜ

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
kardeş o civardaki paraya en verimli casper alırsın yanlız çift ekran kartı mı ne varmış ondan drivar işinden anlamıyosan (like me) pek yanaşma bu arada asıl tavsiyem indirimli günlerde(analar babalar günü ) al ve electroworld ü tercih et ben 1800 tl lik laptopu 1000 tlye aldım aynı laptopuN alt modeli o gün bimekste 1250 tl idi (laptopu bulana kadar her yeri gezdim 2 kere bulamadım en sonunda koca ankarada bir tek gordionda kaldıydı) XDXD HAA BU GEÇEN BABALAR GÜNÜYDÜ
casper bilgisaraylar hiç sevmiyorum ayrıca en kötü marka diyorlar ayrıca electro world çin malı ürünler satıyor daha çok herkez tarafından memlun kalınmış bilgisaraylara bakıyorum yorumun için teşekkürler :)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
casper bilgisaraylar hiç sevmiyorum ayrıca en kötü marka diyorlar ayrıca electro world çin malı ürünler satıyor daha çok herkez tarafından memlun kalınmış bilgisaraylara bakıyorum yorumun için teşekkürler :)
kardeş ben para sıkıntı diye casper dedim ama electro world hakkında bunu ilk senden duyuyorum ve zaten herkes çin malı ürünler satar neyse sana kolay gelsin .....

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
kardeş ben para sıkıntı diye casper dedim ama electro world hakkında bunu ilk senden duyuyorum ve zaten herkes çin malı ürünler satar neyse sana kolay gelsin .....
electro world'den aldığım ürünler sağlam çıktı ama her paketine baktığımda çin malı yazıyordu tamam electro world iyi desem bile casper'in iyi bir marka olduğunu sanmıyorum bu arada o kadar kötü dedim zevkin kırılmasın bilgisaraylar bilinçli kullanıldığında hepsi kalitelidir :)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
electro world'den aldığım ürünler sağlam çıktı ama her paketine baktığımda çin malı yazıyordu tamam electro world iyi desem bile casper'in iyi bir marka olduğunu sanmıyorum bu arada o kadar kötü dedim zevkin kırılmasın bilgisaraylar bilinçli kullanıldığında hepsi kalitelidir :)
çok ilginç neyse umarım ben biliinçli bir kullanıcıyımdır zaaa

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ben yüksek oyunlar oynamam en fazla okey oyunu :) proğramlara meraklıyım yani rahat proğram yükleyip kaldırabileceğim ve internette dolaşabileceğim resim müzik tarzı şeyler koyabileceğim bir bilgisaraya ihtiyacım var extra olarak bilgisaray renkli olursa daha iyi olur :)

bence o zaman kasma ucuz bişey al ;)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bence o zaman kasma ucuz bişey al ;)
zaten 699 liraya bir leptop almıştım yükseltmek istiyorum yani en yeni proğramları yükliyip kaldırdığım için bilgisarayın zorlandığını düşünüyorum ayrıca bilgisarayda çok vakit geçirdiğim için biraz iyi bir bilgisaray olması benim için daha iyi oluyor :)

aynı hukukçular gibi konuştun D
biraz öyle oldu sanırım :)

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0
vay be i5 ama home basic var hem areo özelliği hemde tema değiştirme yok bunlarda proğram sitelerinde görmüştüm bu özellikleri açan ama iyimiş yorumun için teşekkürler :)

Söylediklerine göre alabileceğin en iyi bilgisayarlardan biri.Almanı öneririm.Çok rahat götürür seni.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Söylediklerine göre alabileceğin en iyi bilgisayarlardan biri.Almanı öneririm.Çok rahat götürür seni.
teşekkürler peki bu bilgisarayı almak için internet üzerinden sipariş verilmesi gerekiyor galiba ben göremedim ama gidip görebileceğim biryer varmı??

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Eğer bulabilirsem asus bilgisaray almaya karar verdim yorum yapan herkeze teşekkürler :)