Dizüstü Bilgisayar Almaya Karar Verdim..

omerozturk367

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Ben bir dizüstü bilgisayar almaya karar verdim ama hangi marka hangi model alacağımı bilemiyorum karar veremiyorum bu konularda da pek bir bilgim bulunmuyor yardımcı olur musunuz? Bütçem : 2.200-2.500 TL

Dizüstü bilgisayarda yapıcaklarım istediklerim :
- Oyun oynıycam (en iyi en katileli oyunlar değil ama kaliteli oyunlar) ve çok sayıda oyun yükliycem. Oynayacağım oyunlar genelde strateji türü.
- İnternette dolaşıcam (Facebook, Twitter, Youtube vs.) ve wifi üzerinden de bağlanıcam yani wifi olması şart.
- Film izliycem
- Ödev hazırlıycam ve çok metin yazıcam bu yüzden klavyesi güzel bişey olmalı. Hatta aydınlatması olursa çok güzel olur ama çok de gerekli değil.
- Dışarıda çoğu zaman yanımda bulunması gerekiyor bu yüzden şarj ömrü uzun olmalı.
- Kasma sorunu yaşamak istemiyorum hızlı ve akıcı olmasını istiyorum o kadar para veriyosam takır takır çalışacak.
- Bide şekli düzgün olmalı yani şekilsiz bişey olmamalı ince ve düz bişey istiyorum.

Bide bu Msi nasıl birşey ben daha yeni duyuyorum yani düşünün. Onun hakkında da bilgi verir misiniz çünkü arkadaşım Msi GE60 öneriyor. Ama şekli benim pek hoşuma gitmedi ben düz bişey istiyorum. Bide klavyesi güzel değilmiş yazması falan kolay değilmiş sanırım.

Bide belki bu ay içinde almayabilirim belki bidahaki ay da olabilir.

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam msi oyun bilgisayarı. Ve ayrıca tasarımı hiç güzel değil. Ben sony Vaio öneririm. Bende kullanıyorum. Benimki sve1712w1eb. 17 Inch ekranı var. Belki büyük gelebilir ama sen 15 olanını alırsın. Pil ömrünü gelince bende Program yazıyorum ve 3 saat rahat götürüyor ayrıca klavye aydınlatması da var. Oyun oynarken falan ısınma çok çok az oluyor ve kasma gibi birşey söz konusu bile değil. Bence vaio varken gerisi yalan.

contorium

Asistan
Reaksiyon puanı
5
En başta oyun oynayacaksan, MSI almalısın. Sony-Toshiba kaliteli ama markaya para veriyorsun içinde düzgün ekran kartı bulamıyorsun. Sony'nin bir modeline GTX 660M EKran kartı tak en az 3000-3500 TL olur. MSI al, oyunlarda kafan rahat olsun dostum. Strateji türü oyunlar genelde çok yüksek performanslı ekran kartı istemez ama almışken iyisini al, kafan rahat etsin bence..

MSI NB GE60 = i7(3630M) işlemci, 2 GB GTX 660M Ekran kartı(128 Bit), 8 GB Ram(1600 Mhz), 750 GB HDD(7200 RPM)
http://www.pcdepo.com/msi-nb-ge60-0nd-412tr-notebook-urun9126.html = 2152 TL
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8452 = 2270 TL

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Casper İ7 modellerine bakmanı öneririm.