Dizi-mag.com'a Erişim Engellendi!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ayıptır ya!!!!! Zaten burada bir çok insan vakit bulduğu zaman eski dizileri seyrediyordu. Her şey kepaze oldu 3 kuruşluk rant için.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dns ile falan boş yere uğraşmayın şuanda tamamen kapalı.
Sistemi tamamen taşıyorlar ise, herşeyi halletmek zaman alıcaktır.
Vazgeçiceklerini hiç sanmıyorum, gerekirse tüm database'i yeniden upload eder benim bildiğim Dizi-Mag..

Komik olan yanı söylentilere göre telif hakları ile hiç bir ilgisi yokmuş, tek neden Spartacus gibi dizilerde ki açık sahnelermiş..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tam bir facia ya bu sitenin kapanması.. üç kuruşluk keyfimiz vardı...

AdamAdam1964

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evimde hem digitürk hemde D smart var. Ama ben dizilerimi Dizimag'den takip ediyordum. Bu işler bu şekilde devam edecek ise sonunda interneti sadece e-posta için kullanabileceğiz. İş oraya geldiğinde de alın internetinizi başınıza çalın ben dostlarımla mektupla da haberleşirim'e gelecek iş.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
artık hiçbiri açılmıyor arkadaşlar dns ayarları dahi değiştirsen açılmıyor sitenin kendıgı verdıgı lınkden bıle degıstırdım a-çıl-mı-yor

melodileriyakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kapatılması dert değil biz yine ulaşırız bi şekilde ama komple kapalı site şuan taşıyorlar muhtemelen, aksi halde mail atıyor dizimag. Az sabredin geri gelecekler çok iyi yapıyor bu insanlar işlerini dizimage helal olsun valla.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu ne saçmalıktır ya!! Niye yemeye kapatılıyo şimdi güzelim site o kadar emek var onları indirmek yüklemek çeviri yapıp,altyazı eklemek ve mükemmel iş çıkartıyodu herkes,dizi keyfimiz vardı surda onunda içine ettiler!

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Zalim bir diktatör hakkına kan aglatiyor bu reklam repliğini bile özledim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
he ya bi eğlnecemiz vardı yabancı dizi izliyoduk onu da alın he ot olak biz anca matematik çözek de mi

derbder001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yarım saat önce dizi izliyordum ??

Ayrıca Dizi-Mag da Türk kanallarının para vererek satın aldığı diziler var.
Daha Türk kanalı yayınlamadan Dizi-Mag da yayınlanıyor. O yüzden yaptıkları yasal değil, yasaklanması kadar normal bişey yok.
Ben çırııl çıplak sevişme ve cinsel sahnelerini,asıp kesme ve vahşet sahnelerini görmek istiyorum küfür etmelerini sayıp sövmelerini duymak istiyorum çünkü asıl gerçekcilik budur.Türkiyede Bir the walking dead ve ya games of thrones ve ya daha başka diziler yayınlansa sansürden sansüre boğulur herşeye sansür uygularlar.çok garip ve yumşak çeviriler yapılır.İzlenmeye değmez gerçekcilik gider.Ha zateb yeni bölüm izlemek içinde en az 1-2 hafta beklersin.
O yüzden sonuna kadar yabancı siteler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya arkadaşlar,

Elimizde böyle bir site var. Destek olmak gerek.
Netfilix, HBO ve benzeri yayınlar hala Türkiyede yok. Herşey fahiş fiyat. Bence bu arkdaşları yasal zemine çekelim ve destek olalım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hayatımın çok önemli bir mutluluk kaynağını elimden aldılar. tabiki gıcık oluyorum!!!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yok artık!..
2'ye de erişim yok şu anda. Direkt 3'den devam...
Yanındayız Dizimag. ;)

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Ben çırııl çıplak sevişme ve cinsel sahnelerini,asıp kesme ve vahşet sahnelerini görmek istiyorum küfür etmelerini sayıp sövmelerini duymak istiyorum çünkü asıl gerçekcilik budur.Türkiyede Bir the walking dead ve ya games of thrones ve ya daha başka diziler yayınlansa sansürden sansüre boğulur herşeye sansür uygularlar.çok garip ve yumşak çeviriler yapılır.İzlenmeye değmez gerçekcilik gider.Ha zateb yeni bölüm izlemek içinde en az 1-2 hafta beklersin.
O yüzden sonuna kadar yabancı siteler.

Çırıl çıplak sevişme sahneleri, küfürler, asmalar kesmeler vs hepimizin nüfus cüzdanının arkasında "İslam" yazdığı için sansürlenebiliyor olabilir mi acaba?

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Çırıl çıplak sevişme sahneleri, küfürler, asmalar kesmeler vs hepimizin nüfus cüzdanının arkasında "İslam" yazdığı için sansürlenebiliyor olabilir mi acaba?

Eyvallah fakat ne zamandan beri liseli genclerin dudak dudaga opusmesi, is arkadaslarinin birbiriyle yatmasi , kizlarin barda tanistigi erkeklerin evine bira icmek icin gitmesi ardindan yatmalari,kardesin kardesi oldurmesi,ailenin 15yasindaki kizi yasli adama satmasi,polisin yakaladigi sucluyu olduresiye dovmesi ve is arkadaslarinin siradan birseymis gbi izlemesi,zengin dogulu adamin 20kari almasi Islam a aykiri degil? Bunlar bizim dizilerimizin ana konulari. O zaman turkiyedeki tum diziler yasaklansin ve sansurlensin.

Dephree

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Bahsi geçen diziler zaten bu konular üzerine kurulu. Görmek istemeyen izlemez bu kadar basit ve net. Nerede kaldı sizin özgürlük anlayışınız?

derbder001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkesin dini kendine.Bu ülkede sadece müslüman yok ateist hristiyan yahudisi hepsi var ırkçılık gibi birşey yaptın şu anda.Ben müslümanım ama ne namaz kılarım neden oruç tutarım sadece müslümanım.Alkolde içerim sigarımıda yakarım istersem po**o'da izlerim.Kimse karışamaz bana.Güya türkiye laik özgür bir ülke.Ne kadar yalancı bir cümledir.Ben kimseye engel olmuyorum kimseyi etkilemiyorum kimseye birşey yapmıyorum kimse yoldan döndürmeye çalışmıyorum kim değiştrirmeye çalışmıyorum ve bunları yaptığım sürece istediğimi yapma hakkım.
Allahını seversen şu boktan türk dizilerine bak hele ya.Birde neymiş türk televizyonu ve medyası ileride çok gelişip yabancı medyalar kadar ileri gidebilirmiş.Türk Televizyonu ve medyası hiç bir zaman gelişmeyecek.5 para etmediği halde milyon dolar harcanan diziler çekilcek hiç bir zaman Arrow,Supernatural,Ghost whisper,Angel,Buffy the vampire slayer,The walking dead,Doctor who,Vampire Diaries,Games Of thrones,Smallville,Terminator,Dracular,Grimm ve daha bir çok vs vb vs vb gibi bir çok benzer dizi çekilmeyecek bu saydıklarıma benzer diziler çekilmeyecek.Hiç bir zaman efekleri gerçekci bir bilim kurgu dizisi göremeyeceksin türkiyede.Git sihirli annem miş ne ydi lan o hah hatırlama nana bir dizi vardı onu izle bir ara selena vardı git onu izlersin artık tabi bilim kurgu denirse.Tek yaptıkları 3D effect yapmak yeşil ekran yok.
İşin garibide şu gelişmeyeceğini bile bile yabancı dizilerede bir ton sansür gelmesi o kadar boktan bir durumki.Geçenlerde bir haber gördüm bkz : http://magazin.milliyet.com.tr/-cinsellik-cagristiran-tatli-/magazin/detay/1805691/default.htm
İşte sana türk medyası.Çarşafın altında gülüşmek bile cinsellik çağırıştırıyorsa rtüke o zaman türk milletinde sorun.Biz sapık ve her pisikopat değiliz asıl sorun bizim öyle olduğumuzu zannetmemizi isteyen rtükte.Rtükte tam bir çoluk çocuk zihniyetinde yönetiliyor.Rtükteki aklı gerizekalı insanlar durduk yere her şeye sansür yapıyor.
Ha bu'da yetmezmiş gibi türk televizyon kanalları sanki sansürsüz oynatacakmış gibi dizi haklarını alıyor ama aldıklarında dizi devam etmiş oluyor.Dizi oynayan o sezonu bitiyor.O dizinin haklarını satın alan kanalda sansürleye sansürleye garip bir çeviri ile erteleye erteleye karşımıza sunuyor.Siyasete girmeyeceğim ama devletimizin başındakiler bizi koyun gibi uyutmaya çalışıyor.

Dediğim gibi ben Çırılçıplak sevişme ve cinsel sahne görmek istiyorum,Gerçekci kanlı bıçaklı,vahşet,şiddet sahnelerini görmek istiyorum,Alkolün Sigaranın ve markaların sansürlenmediğini bir sahne görmek istiyorum ve böyle diziler anca amerika,almanya,rusya ve yabancı(avrupa,nato) ülkelerinde çekiliyor.Gerçekcilik bozulmasın diye herşey yapılıyor.Türkiyede ise bunların hepsi sansürleniyor.
Bu yüzden her daim dizimag her daim yabancı diziler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dizimag ın kapaması iyi olmadı bugune kadar gördüğüm en güzel site ve kişiye özel yeniden açılmasını istiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dizi-mag türkiyede en iyi yabancı dizilere sahip olan yerdi ve bir çok kişide oradan izliyordu ve ilgi diyordu kapanması çok kötü oldu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu kadar güzel bir sitenin kapatılmasına çok üzüldüm gerçekten..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:mad:harbi harbi kapatmışlar ingiliz dizi izleme kanalları hep kapatılmış ne bu çektiğimiz:(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dizilerin telif hakkına sahip kişi ve kurumların şikayeti üzerine kapatılmış olsa belki bir nebze kabul lakin teknoloji internet çağında olduğumuzu hatırlatırım türk tv kanallarının bizlere opsiyon bırakmamaya çalışmasıyla oluyor ve ayrıca yabancı yüzlerce dizi kanalı olup dizimag gibi sitelerin tek yaptığı bu sitelerden aktarım yapıp altyazı eklenmesidir yani demem o ki hırsızlık da yapmadıkları gibi evdeki televizyonlardan kayıt yapma hakkımın ve teknolojisinin olduğu bu devirde bu yaplan sadece komik olup internetten paylaşımın engellenemeyeceği bir devirde yaşamaktayız. ayrıca yayımlanan dizilerin de artık telif haklarından çok reklamlardan para kazandığını düşünürsek kimsenin ekmeğine de mani olunmamaktadır. ve son olarak da televizyondan reklamlarla bana uygun olan saatte beklediğimden günler haftalar sonra dizi ilemeyi reddetmek sanıyorum ki benim hakkımdır...