Dizi-mag.com'a Erişim Engellendi!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
DiziMag Kapanmaz umarım tv falan izlemiyorum zaten arada vakit geçirmek için ideal bir site onuda elimizden alırsalar alternatif yöntemler le uğraşıp duracaz :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya cidden şaka gibi butun gunun yorgunlugunu sıkıntısı attıgım depresyona gırmemei engelleyen tek şeyı ellerımden aldılar... cocuklar gıbı aglayasım var ne desem yetersız kalır

melodileriyakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dns değiştirerek devam edin ya da Dizimag1 ya da Dizimag2 adresinden ulaşabilirsiniz.

Rigobert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok iyi siteydi ama alternatif olarak vereceğim siteyede bakabilirsiniz. Ben çok seviyorum. Mobil desteğide var. İstanbul trafiğinde her zaman izliyorum.
dizi-mag kadar olmasada çok iyi site olduğunu düşünüyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendeW8 var..dns değiştim makine yavaşladı..dizimag1-2 de açılmıyor..tüm keyfimiz kaçtı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
An error occurred on the server when processing the URL. bende bu yazı cıkıyor iki 3 bilgisayarda denedim yine aynısı çıkıyor nden acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
BU ne saçmalaıktır. Zaten dizeleri bir şekilde bulup altyazı sitelerinden altyazı bulup izlenebiliyor. bunu bir yerde toplu halde bulmak mı suç oldu. bence saçmalamışlar. izlenebilecek yerli dizi yok. yabancı dizelerle bu şekilde rekabet edilmez. yazık walla. ama Türk kafası yakında bunada bir çözüm bulacaktır. Merakla bekliyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
haksızlık bu bi yabancı dizi keyfimiz vardı onuda alimizden alıyolar ne gerek var ne derdiniz var sizin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dizimag2 de engelli... Avrupan hic bir sekilde giris yapamiyoruz DSN degisimi nide yaptip engelli :([/COLOR]:hammer:bir kac yanlisliklarina ramen cok iyi calisan bir ekibi ve sitesi vardi...bunun icin de DIZIMAG ekibini tebrik ederim...Ama suanda cok üzgünüm boszamanlarimda sevfle seyrediyordum...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dns ile ilgili değil . Mahkeme kararıyla kapatılan sitelere dns değiştirerek girebilirsiniz ancak site kökten gitmiş.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkdaslar ben hıc sekılde gıremıyorm bu yazıyor

An error occurred on the server when processing the URL.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İlk kapandığında dizimag - diziport falan, diziport sitesi vazgeçti kapattı anında. Ama dizi-mag devam edeceğini ne olursa olsun söyledi. Şimdi de bir çözüm yolunda uğraşıyorlardır kesinlikle.
TV izlemek zorunda mıyız arkadaş? 6-7 senedir 1 dizi izledim TV'den sadece ona da pişman oldum.. Doctor Who'nun 50. Yıl dönümü o da.. tüm dünyada aynı anda yayınlanıyordu.
İngiltere - Swanage'da yaşıyan bir kız arkadaşım ile aynı anda başladık izlemeye, o diziyi bitirdiğinde ben daha ortasındaydım reklamlar yüzünden!!
Dakika tuttum, ilk 1 saat: 17 dakika dizi, 16 dakika reklam... ardından 14 dakika dizi 13 dakika yine reklam.. Dizi mi izliyoruz reklam mı belli değil...
Türk Televizyonları bu aç gözlülükteyken ne dizi ne bişi izlenmez arkadaş..
Dizi-Mag'a hep destek, tam destek!

zined7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Farklı bir adrese taşıyacakları için dizimag2.com dan da ulaşılamıyor.

Umarım yakın zamanda yayın hayatına döner. Televizyonda boş reklam izlemek bana göre değil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
size katılıyorum. millet uyuşturucu satar silah satar banka hortumlar dolandırıcılık yapar paçayı yırtar, bize dizilerimizi istediğimiz saate izleme imkanı sunan ve elbette ki bundan rant sağlayan bir Site kapatılır ??? Kepazelik diz boyu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
saçma sapan iş yapıyolar iki kuruşluk dizi keyfimiz var dizimag2 ye de girilmiyor DNS nasıl değiştiriliyo biri yardım etsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
böyle şaçma bişey görmedim devlet işi gücü bırakmış bununlamı uğraşıyo saçmalık resmen kesinlikle dizi mag tekrar açılmalı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kapatılması çok kötü oldu en eğlenceli sitelerdendi ordan hergün dizi izliyodum kapatılması çok kötü oldu :crying:

musti0614

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dizimag geri açılsın ya bunca emek boşa mı gedecek ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hadi ktuneli anladım dizimag amacınız ne sizin ya dizi demi izlemeyak :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Adana Mahkemesi'ne dizimag'i kapattıran tetikçilerin, reklam arasında dizi izletmeye çalışan açgözlü televizyon kanalları olduğunu düşünüyorum.

Uyanık olalım. Dizilerin internet üzerinden reklamsız olarak izlenmesinden en çok rahatsızlığı bu TV ajanslarının duyduğunu düşünüyorum. Devletin mahkemesini kullananlar bunlardır. Reklam izlemekten bıkıpda biraz kafası çalışan ve zamanın değerinin farkında olan internet kullanıcıların sayısının hızla arttığının farkındadır bu çakallar.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
açabilen var mı siteyi ? Dns değiştirerek falan.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Güzel siteydi, bu da kapandı ama yenisi çıkar . Dizimag ekibi de boş durmaz başka bir sistemle geri dönerler sanırım.