S
SDN Okuru
SDN Okuru
yemişim aşk acısını dizimag söz konusu
Ben çırııl çıplak sevişme ve cinsel sahnelerini,asıp kesme ve vahşet sahnelerini görmek istiyorum küfür etmelerini sayıp sövmelerini duymak istiyorum çünkü asıl gerçekcilik budur.Türkiyede Bir the walking dead ve ya games of thrones ve ya daha başka diziler yayınlansa sansürden sansüre boğulur herşeye sansür uygularlar.çok garip ve yumşak çeviriler yapılır.İzlenmeye değmez gerçekcilik gider.Ha zateb yeni bölüm izlemek içinde en az 1-2 hafta beklersin.Yarım saat önce dizi izliyordum ??
Ayrıca Dizi-Mag da Türk kanallarının para vererek satın aldığı diziler var.
Daha Türk kanalı yayınlamadan Dizi-Mag da yayınlanıyor. O yüzden yaptıkları yasal değil, yasaklanması kadar normal bişey yok.
Ben çırııl çıplak sevişme ve cinsel sahnelerini,asıp kesme ve vahşet sahnelerini görmek istiyorum küfür etmelerini sayıp sövmelerini duymak istiyorum çünkü asıl gerçekcilik budur.Türkiyede Bir the walking dead ve ya games of thrones ve ya daha başka diziler yayınlansa sansürden sansüre boğulur herşeye sansür uygularlar.çok garip ve yumşak çeviriler yapılır.İzlenmeye değmez gerçekcilik gider.Ha zateb yeni bölüm izlemek içinde en az 1-2 hafta beklersin.
O yüzden sonuna kadar yabancı siteler.
Çırıl çıplak sevişme sahneleri, küfürler, asmalar kesmeler vs hepimizin nüfus cüzdanının arkasında "İslam" yazdığı için sansürlenebiliyor olabilir mi acaba?
Çırıl çıplak sevişme sahneleri, küfürler, asmalar kesmeler vs hepimizin nüfus cüzdanının arkasında "İslam" yazdığı için sansürlenebiliyor olabilir mi acaba?
Herkesin dini kendine.Bu ülkede sadece müslüman yok ateist hristiyan yahudisi hepsi var ırkçılık gibi birşey yaptın şu anda.Ben müslümanım ama ne namaz kılarım neden oruç tutarım sadece müslümanım.Alkolde içerim sigarımıda yakarım istersem po**o'da izlerim.Kimse karışamaz bana.Güya türkiye laik özgür bir ülke.Ne kadar yalancı bir cümledir.Ben kimseye engel olmuyorum kimseyi etkilemiyorum kimseye birşey yapmıyorum kimse yoldan döndürmeye çalışmıyorum kim değiştrirmeye çalışmıyorum ve bunları yaptığım sürece istediğimi yapma hakkım.Çırıl çıplak sevişme sahneleri, küfürler, asmalar kesmeler vs hepimizin nüfus cüzdanının arkasında "İslam" yazdığı için sansürlenebiliyor olabilir mi acaba?