Şunu yazmadan da geçmek istemiyorum : “Kadınlar size Allah'ın emanetidir!” diyen bir Peygamberin ümmeti kadına nasıl şiddet uygular? Eğer bir müslüman kadına şiddet uyguluyorsa imanını bir gözden geçirmesi gerek...
İnternet Medyası diyebilmek için Medya ve habercilik konusunda eğitimli tahsilli bilgili insanların olması gerekir yönetimde. ( Ben öyle olduğunu düşünmüyorum açıkçası FORUM'un. )
Açıklamanın siyasi , ideolojik haber siteleri, şirketleri için yapıldığı çok bariz. Teknoloji odaklı bir medya ne kadar yanıltabilir insanları, diyelim yanılttı ne kadar nefret ve öfkeye sürükleyebilir sonuçta. Farklı yerlere çekilecek bir açıklama olduğunu düşünmüyorum.
Teknolojik içeriklerden ziyade vurgulamak istediğim nokta siyaset ve gündemin ta kendisiydi.Teknik olarak SDN'de bir internet medyası oluyorBence bu açıklama talihsiz olmuş.
Ben forumu kastetmedim, kaldı ki SDN sadece Forum'dan oluşmuyor.
Madem Diyanet daha evvel garip açıklamalar yaptı -Tabii bu açıklamalar da size göre garip- öyleyse vur abalıya... Öyle mi Didem hanım?!diyanet zamanında o kadar garip açıklamalar yaptı ki bu açıklama durumu kurtarmaya yönelik geliyor![]()
Çok haklısınız ancak biraz ağır oldu sanki.Madem Diyanet daha evvel garip açıklamalar yaptı -Tabii bu açıklamalar da size göre garip- öyleyse vur abalıya... Öyle mi Didem hanım?!
Neden Didem, niye... Müslümanlarla, müslümanlıkla sorununuz ne bu kadar? Bu kan davasından bile öte birşey... Kan davasında bir kez öldürürsün adamı, derdin davan biter. Lakin sizin, sizlerin derdi, davası, kini, öfkesi hiç bitmiyor. Birşey deyince de "Biz ne dedik ki..." deyip çıkıyorsunuz işin içinden. Ya da, "Biz onu kastetmemiştik" diyerek...
Daha dün "Papaya laf etmeyin, o iyi adamdır" diye methiyeler düzen malum kişilerle belli ki aynı inanca sahipsiniz, ve belli ki sizler müslümanların sinir uçlarıyla oynamaktan vaz geçmeyeceksiniz.
Yaptığınız haberde zerre kadar bir doğruluk payı olsa vallahi de billahi de hiç kıvırtmadan "Haklısınız, bu bir hatadır" diyebilirdim. Lakin sizin amacınız, doğru ya da eğri haber vermekte değil, siz düşmanlık beslediğiniz bir kavramın -Din- temsilciliğini yapan bir kuruma sürekli vurmak suretiyle arka planda İslam diniyle savaşıyorsunuz resmen.
Bu yazdıklarıma "Ne alaka?" diye cevaplayacağını biliyorum, lakin sürekli, habire yaptığınız bu yalan, dolan, algı vs. haberlerin sonucu işte sizi bu noktaya taşımış oluyor kardeşim.
Yeter artık, Allah'tan korkun biraz yahu, Allah'tan korkmuyorsanız utanın azıcık.![]()
Madem umursamıyorsun niye cevap yazıyorsun?Haber kaynaksız veya sallamasyon gibi görünse de, akıllarındaki düşüncelerin bunlar olduğunu herkes biliyor. O yüzden de diyanetin ne dediğini umursayan yok.
Asıl zarar sen olmayasın?Diyanet zarar bu ülkeye her daim.
Bu din düşmanları asla iflah olmaz. Benim asıl korktuğum, ileride Müslümanlara eziyet etme olasılıkları.Asıl zarar sen olmayasın?
Bu haber troll habere benziyor.* Eşinize tepki vermeyin
* Uygun bir dille eşinize sebebini sorun
* Akşama sevdiği şeyleri yapın
* Polisi aramayın, konuşarak çözersiniz inşallah
Ekli dosyayı görüntüle 108248
Orası kesinde neden ısıtılıp ısıtılıp sunuluyor onu anlamaya çalışıyoruzBu haber troll habere benziyor.
Kendini bilmez bir görevlinin dediğiyle ( şayet doğru olup olmadığı bile muamma ama biz doğru sayalım ) ne kadar insan birbirine giriyor sayfanın mod'larına iş düşüyor burada donanım haber foruma'a u doğru gidiyor burasıda herkez kendi görüâüne göre içerik üretiyor ki doğru bile değil haberler...Konya Müftülüğne bağlı aile ve dini rehberlik bürosu görevlisi şiddet gören kadına bu yazılan tavsiyeleri vermiş. Haber bu ama ne bir yazışma, ne bir ses kaydı ne başka bir şey var. Doğru olabilir de olmayabilir de. Söz konusu kurum ve kişilerinde bir açıklaması yok. Kulaktan dolma bir haber.
Bu gidişle değil donanımhaber, forumtr’nin bile altına gider.Kendini bilmez bir görevlinin dediğiyle ( şayet doğru olup olmadığı bile muamma ama biz doğru sayalım ) ne kadar insan birbirine giriyor sayfanın mod'larına iş düşüyor burada donanım haber foruma'a u doğru gidiyor burasıda herkez kendi görüâüne göre içerik üretiyor ki doğru bile değil haberler...
Biraz mantıklı düşünün lütfen, neden hep provokatif ve asılsız, tartışma çıkarıcı nitelikte konular açıyor içerik ekibi? Çünkü forum tartışmadan güç alıp büyüyor. Batmaya yüz tutmuş bir yeri siyaset ve din tartışmaları ile zirveye bile taşırsınız. Buradaki amaç da bu.adamlar konu sahibini din düşmanı da yaptı yakonu sahibi kaynaklarda gördüğü haberi paylaşmış forum da bunun neresi yanlış ? Neden gelip müslüman düşmanı diyorsunuz davranıyorsunuz , olaya her zaman ön yargılı bakıyorsunuz, evet haber yalan çıkmış olabilir de olmayabilir de ama bir sürü kaynak sitede paylaşım yapılmış gelipte bu konuyu savunan kişilere müslüman düşmanı demeye hakkınız yok ,nereden nereye getirmişler konuyu süpersiniz hacı abiler ,alkışlıyorum ?
Biraz mantıklı düşünün lütfen, neden hep provokatif ve asılsız, tartışma çıkarıcı nitelikte konular açıyor içerik ekibi? Çünkü forum tartışmadan güç alıp büyüyor. Batmaya yüz tutmuş bir yeri siyaset ve din tartışmaları ile zirveye bile taşırsınız. Buradaki amaç da bu.
Bak güzel kardeşim, müslüman olmadığını söyleyen sensin, biz buna laf ettik mi, etmedik. Çünkü o senin tercihin. Daha dün Papa'ya methiyeler dizen kimdi, sendin. Buna da evyallah. Bu arada senin sevdiğin din adamına da kaldı ki, laf etmedik. Daha doğrusu, kişisel haklarına tasallut edecek, hakaret niteliği taşıyan tek laf da etmedik.Bak açılan konular haber sitelerin de gündeme geliyor , burada da paylaşılıyor.. sizde diyanet ile ilgili güzel birşeyler paylaşın o halde , ne olacak..
Bak güzel kardeşim, müslüman olmadığını söyleyen sensin
Günümüzde farelerin bile empati yaptığını anlamış durumdayız.Sende bunu dene bence kendiniz bizim yerimize koy Şayet ben burda yalan haber ile algı yapıldığının farkındayım lakin küçük çocuklar vs var. Biz burda modların dinine düşmanlığına laf etmiyoruz. YALAN . RESMİ KAYNAĞI OLMAYAN ALGI YAPILMAYA ÇALIŞILAN VE modların (bilmem niçin böyle bi haberi paylaştı ama)Bu gibi haberleri paylaşmasından rahatsızız artık niçin böyle bişey yaptılar ki diye girdim yine aynı dümen tabiki bu senin gibklerin hoşuna gidiyor ama neyse Hz. Mevlananın su unutulmaz sözüyle bitiriyim ''Bir delil ile kirk Alimi yendim, kırk delil ile bir cahili yenemedim''(üstüne alınmak istiyen alınsın karışmıyorum)adamlar konu sahibini din düşmanı da yaptı yakonu sahibi kaynaklarda gördüğü haberi paylaşmış forum da bunun neresi yanlış ? Neden gelip müslüman düşmanı diyorsunuz davranıyorsunuz , olaya her zaman ön yargılı bakıyorsunuz, evet haber yalan çıkmış olabilir de olmayabilir de ama bir sürü kaynak sitede paylaşım yapılmış gelipte bu konuyu savunan kişilere müslüman düşmanı demeye hakkınız yok ,nereden nereye getirmişler konuyu süpersiniz hacı abiler ,alkışlıyorum ?
Müslümanlığın veya Diyanetin kötü yanlarını eleştirip suçlayınca müslümanlıktan çıkıyoruz mu ?
Adam olsaydınız da kin kusmasaydık. Toplumu kutuplaştıran herkes suçludur. Utanma arlanmadan bahsedecek en son sizlersiniz.
Zira tüm halk yaptıklarınızı görüyor, acınacak haldesiniz.
Madem Diyanet daha evvel garip açıklamalar yaptı -Tabii bu açıklamalar da size göre garip- öyleyse vur abalıya... Öyle mi Didem hanım?!
Neden Didem, niye... Müslümanlarla, müslümanlıkla sorununuz ne bu kadar? Bu kan davasından bile öte birşey... Kan davasında bir kez öldürürsün adamı, derdin davan biter. Lakin sizin, sizlerin derdi, davası, kini, öfkesi hiç bitmiyor. Birşey deyince de "Biz ne dedik ki..." deyip çıkıyorsunuz işin içinden. Ya da, "Biz onu kastetmemiştik" diyerek...
Daha dün "Papaya laf etmeyin, o iyi adamdır" diye methiyeler düzen malum kişilerle belli ki aynı inanca sahipsiniz, ve belli ki sizler müslümanların sinir uçlarıyla oynamaktan vaz geçmeyeceksiniz.
Yaptığınız haberde zerre kadar bir doğruluk payı olsa vallahi de billahi de hiç kıvırtmadan "Haklısınız, bu bir hatadır" diyebilirdim. Lakin sizin amacınız, doğru ya da eğri haber vermekte değil, siz düşmanlık beslediğiniz bir kavramın -Din- temsilciliğini yapan bir kuruma sürekli vurmak suretiyle arka planda İslam diniyle savaşıyorsunuz resmen.
Bu yazdıklarıma "Ne alaka?" diye cevaplayacağını biliyorum, lakin sürekli, habire yaptığınız bu yalan, dolan, algı vs. haberlerin sonucu işte sizi bu noktaya taşımış oluyor kardeşim.
Yeter artık, Allah'tan korkun biraz yahu, Allah'tan korkmuyorsanız utanın azıcık.![]()
Her şeye istisnasız cevap yazmak zorunda değilsiniz. Didem’i niye suçluyorsunuz, kendi fikrini yazmış.
Futbol takımı tutuyormuş gibi her karşıt görüş gösterene aynı tarz cevap yazıyorsunuz, gerek yok buna.