Disk Yazmaya Karşı Korumalı Hatası Alıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardes resimde göstermisin ama orda seçenekler bölümü yok bende

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar, Şu anda aynı sorun bende de var bilinen bitin yolları denedim. (Regetid ile alakalı olan bütün yollar) fakat sorun halen daha çözülemedi. :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bıcımlendırme yaptıgımda dıskk yazmaya korumalı dıyor. butun ıslemlerı denedım olmadı bıcımlendırme yapamıyorum. cozumunuz nedır?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende herseyi denedim allahını seven bi cevap versin ama sağlam bi cevap allah rızası için yardım edin :( 2 aydır arıyorum çözüm bulandan allah binlerce kez razı olsun

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
geçenlerde bende baya uğraştım samsung harici ile son olarak gittim yenisini aldım bazı haricilerde chip varmış diye duymuştum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
butun işlemeri yapıyorum fakat StorageDevicePolicies kısmını bulamadım sadece Storage kısmı var ordada writeproteci bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:blink:hocam benim hafıza kartında aynısı oluyo takıyom bilgisayara doyları kopyalıyabiliyom ama kart dosya silinmiyor kesilmiyo hafıza kartını daha önce telefonumda kullanmıştın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde aynı 1 aydır deniyorum olmuyor sonunda kıraçam usb yi:sneaky2:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
disk yönetiminde diskiniz görünüyorsa, sürücü harfleri çakışıyor demektir. sürücü harfini değiştirin yada yeni harf atayın. saygılar