• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Disk Yazmaya Karşı Korumalı Hatası Alıyorum

Merhabalar, Şu anda aynı sorun bende de var bilinen bitin yolları denedim. (Regetid ile alakalı olan bütün yollar) fakat sorun halen daha çözülemedi. :(

bıcımlendırme yaptıgımda dıskk yazmaya korumalı dıyor. butun ıslemlerı denedım olmadı bıcımlendırme yapamıyorum. cozumunuz nedır?

bende herseyi denedim allahını seven bi cevap versin ama sağlam bi cevap allah rızası için yardım edin :( 2 aydır arıyorum çözüm bulandan allah binlerce kez razı olsun

geçenlerde bende baya uğraştım samsung harici ile son olarak gittim yenisini aldım bazı haricilerde chip varmış diye duymuştum

butun işlemeri yapıyorum fakat StorageDevicePolicies kısmını bulamadım sadece Storage kısmı var ordada writeproteci bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

:blink:hocam benim hafıza kartında aynısı oluyo takıyom bilgisayara doyları kopyalıyabiliyom ama kart dosya silinmiyor kesilmiyo hafıza kartını daha önce telefonumda kullanmıştın

disk yönetiminde diskiniz görünüyorsa, sürücü harfleri çakışıyor demektir. sürücü harfini değiştirin yada yeni harf atayın. saygılar