Discovery KitKat

Muhammedkasim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba dostlar , dün gece güncellemeyi indirmeye başladım . Bu sabah uyandığımda tamamı yüklenmişti. Güncellemeyi kurmaya başladım. Telefon yeniden başladıktan sonra "sistem güncellemesi yükleniyor" yazısı çıktığında güç tuşuna bastım ; ondan mı kaynaklandı yahut tamamen tesadüfen o sırada mı o yazı çıktı bilemiyorum ama bir hata verdi ki tekrar güç düğmesine basınca kayboldu. Velhasıl güncellemeyi bir kaç dakika içerisinde kurdu fakat telefonumda ki programlar , rehber , hesaplar ki yedeğini bile almadım hepsi eskisi gibi çalışıyordu ve telefonda biraz da kasma var.Acaba diyorum o hatadan kaynaklanıyor olabilir mi ? KitKat güncellemesini yeniden yükleyebilir miyim ? Cihazım GMD 16 GB . Şimdiden yardımların için teşekkürler ederim. Sevgiler..

rainman4009

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Fabrika ayarlarina dondur, tekrar guncellemyi indir,

Kalahur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yükleyen bütün arkadaşlarımda kasma sorunu oldu en başta ama biraz zaman sonra düzeldiğini ve çok iyi olduğunu söylediler :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Güncelleme sırasında uyarı ekranın da daha önce beta süümünü yükleyenlerin rehber ve diğer bilgileri silineceği yazmakta. Ben de 4.4e gectiğimde telefondaki hiçbir veri silinmedi.
Kasma sorunu bende de var, ara sıra da hala yaşıyorum...

Muhammedkasim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Telefonu fabrika ayarlarına çevirdikten sonra sıkıntı kalmadı , paylaşımlarınız için teşekkürler! :)

omerYKN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende gm discovery elite 16 gb kullanıcısıyım güncelleme paketini indirdim ve gm sitesindeki adımları harfiyen izledim ancak dowland a basıyorum ve usb kablosunu cihaza bağlıyorum pc telefonu tanımıyor sonra tekrar çıkartıp takıyorum yüklemeye başlamıyor ve hiç bir değişiklik olmuyor araştırdım ama birşey bulamdım telefonu win7 tanımıyor yukleme videosunu izledim ordaki telefon dirıverını kurdum yine aynı http://www.youtube.com/watch?v=KGGnO1kB_7E video bu http://i.hizliresim.com/l0vWJQ.jpg buda telefonu kapalıyken takıncakı dreverın hali yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar