Yardım Discord hesabıma giriş yapamıyorum

penoleperosss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2017 kayıtlı discord hesabıma giriş yapamıyorum.
Discord türkiyede kapanmadan önce hesabımda 2 aşamalı doğrulamayı açtım güvenlik amaçlı. Fakat sonra discord yasaklanınca telefon ve bilgisayardan uygulamayı sildim. Şimdide vpn ile girmeye çalışıyorum fakat benden 2 aşamalı doğrulama diye bişey istiyor(altta fotoğrafı koydum) onun içinde discord hesabımdan ayarlardan kod istiyor yani hesaba erişimim olmasını istiyor. Fakat ben discordu heryerden sildim ve çıkış yaptım yani şuan hiç bir şekilde hesaba giriş yapamıyorum. Discord yetkililerine mail attım hesabın bana ait olduğunu kanıtlarıyla ve tüm bilgileriyle sundum fakat bana ne yazıkki hiçbirşey yapamayacaklarını söylediler yani başlarından saldılar.
Olay bu arkadaşlar 9 yıllık hesabıma erişimim sağlayamıyorum tüm sanal arkadaşlarım , tüm çocukluğum ve aktif mod olduğum sunucularım saçmasapan bir sebep yüzünden hiç oldu üstelik hesabın tüm bilgilerine ve kanıtlarına sahip olmama rağmen discord yetkilileri de yardımcı olmadı.
Bana yardımcı olabilecek var mı neyse hakkını da veririm gerekirse. ( hesaba ilk önce erişim sağlamak şartıyla )
Mesajlarınızı bekliyorum gerçekten yardımcı olabilecek varsa instagram adresimden ulaşabilir.
instagram adresim : lucciens

Ekli dosyalar

• {AE94DC24-952A-49B5-92B1-9B4AD02D20C3}.png
    {AE94DC24-952A-49B5-92B1-9B4AD02D20C3}.png
    216.4 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleyen moderatör: