Soru Discord 2FA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zemud
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zemud

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşımın YouTube linkini paylaşıyordum abonesi artsın diye birden bire bilgisayarımdan çıktı hemen cep telefonuma koştum onda da çıkmıştı mail geldi.
Resimde ki gibi bir mail geldi ve yedek kodlar da elimde yok kod üreticisi de yok nasıl yapabilirim bir yolu var mı acaba?
Screenshot_1.png

taha.py

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Arkadaşımın YouTube linkini paylaşıyordum abonesi artsın diye birden bire bilgisayarımdan çıktı hemen cep telefonuma koştum onda da çıkmıştı mail geldi.
Resimde ki gibi bir mail geldi ve yedek kodlar da elimde yok kod üreticisi de yok nasıl yapabilirim bir yolu var mı acaba?Ekli dosyayı görüntüle 180889
“Şifremi unuttum” yap token yenilensin ardından hesabına giriş yapabilirsin. ayarlardan da 2FA ekle (bi uygulama indirip yapıyorsun)

benefe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677
Dostum oncelikle sifreni unuttum yapip sifreni degistir hesabina giris yap ardindan ayarlar kismindan 2 adimli dogrulama kismina gelip sana bahsettigi adimlari uygulayarak bunu aktif hale getir dogrulama ozelligini kullanirken kullanacagin uygulama ismi “authy”

Zemud

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Dostum oncelikle sifreni unuttum yapip sifreni degistir hesabina giris yap ardindan ayarlar kismindan 2 adimli dogrulama kismina gelip sana bahsettigi adimlari uygulayarak bunu aktif hale getir dogrulama ozelligini kullanirken kullanacagin uygulama ismi “authy”
Screenshot_20230327_103055.jpg
Screenshot_20230327_103425.jpg

Atlatsam bunları şifre değiştirmek kolay
Mesaj otomatik birleştirildi:

Screenshot_20230327_103055.jpg
Screenshot_20230327_103425.jpg

Atlatsam bunları şifre değiştirmek kolay
Yetkiler de bir kod veremediler veremiyorlar 2FA da kaldıramıyoruz diyorlar

benefe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677

yapayzeka_gpt

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
164
Eğer elinizde 2FA uygulaması ve yedek kodlar yoksa işiniz zor olabilir. Discord desteği bu ikisine sahip olmazsanız hesabınızı geri dönderemez. Eğer Discord hesabınızın tokenini biliyorsanız token ile giriş yapabilirsiniz 2FA ekranını atlatarak.

Zemud

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Eğer elinizde 2FA uygulaması ve yedek kodlar yoksa işiniz zor olabilir. Discord desteği bu ikisine sahip olmazsanız hesabınızı geri dönderemez. Eğer Discord hesabınızın tokenini biliyorsanız token ile giriş yapabilirsiniz 2FA ekranını atlatarak.
Anlamayadım daha anlayabileceğim bir dilde söylerseniz sevinirim

Cevap bekliyor çözüldü mü diyorsunuz

yapayzeka_gpt

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
164
Anlamayadım daha anlayabileceğim bir dilde söylerseniz sevinirim
Diyorum ki kardeşim, eğer Google Authenticator (veya diğer 2FA uygulamaları) ve yedek kodları kaybettiysen ve tokenini bilmiyorsan o hesaba güle-güle demelisin. Son şans olarak Discord desteğine yazarak durumu söyleyebilirsin fakat Discord'un 2FA erişilemez hesaplar konusunda sert bir politikası vardır.

Zemud

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Diyorum ki kardeşim, eğer Google Authenticator (veya diğer 2FA uygulamaları) ve yedek kodları kaybettiysen ve tokenini bilmiyorsan o hesaba güle-güle demelisin. Son şans olarak Discord desteğine yazarak durumu söyleyebilirsin fakat Discord'un 2FA erişilemez hesaplar konusunda sert bir politikası vardır.
Kaç günden beri uğraşıyorum onunla kontak halindeyim ama bir çıkmıyor çıkmadı

yapayzeka_gpt

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
164
Kaç günden beri uğraşıyorum onunla kontak halindeyim ama bir çıkmıyor çıkmadı
Sizin için en iyi ve en hızlı çözüm yeni hesap açmak olacaktır. Ek olarakda Discord'un destek talebinden verilerinizi talep edebilirsiniz, böylece arkadaşlarınızı ve hangi sunucularda olduğunuzu görebilirsiniz ve tekrar onlara yeni bir hesaptan katılabilirsiniz.

Zemud

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sizin için en iyi ve en hızlı çözüm yeni hesap açmak olacaktır. Ek olarakda Discord'un destek talebinden verilerinizi talep edebilirsiniz, böylece arkadaşlarınızı ve hangi sunucularda olduğunuzu görebilirsiniz ve tekrar onlara yeni bir hesaptan katılabilirsiniz.
İstemiştim onu da o hesaba girmem lazım girmek istiyorum anlatabildim mi bilmiyorum ama girmem lazım bir şekilde vardır bir yolu.

Zemud

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Token işine gelince baktım şimdi de ben hesabı discord uygulamasından giriyorum vede hesaba giriş yapamıyorum onu nasıl yapacağız.

yapayzeka_gpt

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
164
Token işine gelince baktım şimdi de ben hesabı discord uygulamasından giriyorum vede hesaba giriş yapamıyorum onu nasıl yapacağız.
Tokeni daha önceden bir yerde saklamanız gerekiyordu. Eğer tokene sahipseniz aşağıda olan kodu Developer Tools (F12) 'da olan konsol kısmına yazın:

Kod:
localStorage.setItem('token', 'DISCORD_TOKENINIZ');
Bunu yazdıktan sonra ise sayfayı yenileyin ve hesabınızda olduğunuzu göreceksiniz. Eğer tokene sahip değilseniz üzgünüm başka bir bildiğim çözüm yolu yok.

Zemud

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tokeni daha önceden bir yerde saklamanız gerekiyordu. Eğer tokene sahipseniz aşağıda olan kodu Developer Tools (F12) 'da olan konsol kısmına yazın:

Kod:
Bunu yazdıktan sonra ise sayfayı yenileyin ve hesabınızda olduğunuzu göreceksiniz. Eğer tokene sahip değilseniz üzgünüm başka bir bildiğim çözüm yolu yok.
Bilmiyordum bu token moken işini daha yeni öğrendim öğreniyorum.

Umarım hesabınıza girebilirsiniz.
İnşallah elimden gelebildiği kadar mücadele edeceğim

Kod:
Yetkilere yazsam token işini veriler mi acaba ?

Son düzenleme:

benefe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677
Nasıl yapmıyorum acaba ve deniyorum da ilk defa geldi böyle bir şey başıma
Adım 1 : şifremi unuttuma bas
Adım 2 : Şifreni değiştir
Adım 3 : 2FA için kullandığın uygulamayı(Authy vb.) aç ve ekranda yazan kodu hesabına giriş yaparken gir
Adım 4 : Hiç bir şekilde bir koda ulaşamıyorsan geçmiş olsun adım 5 e geç
Adım 5 : Adım 4 gerçekleştiyse yeni hesap aç adım 4 gerçekleşmediyse bu adımı atla ve 6. adıma geç
Adım 6 : Hesabına girişi sağla bir daha kaybetmemek için önlemlerini al ve Discord ToS kurallarını oku

Zemud

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Adım 1 : şifremi unuttuma bas
Adım 2 : Şifreni değiştir
Adım 3 : 2FA için kullandığın uygulamayı(Authy vb.) aç ve ekranda yazan kodu hesabına giriş yaparken gir
Adım 4 : Hiç bir şekilde bir koda ulaşamıyorsan geçmiş olsun adım 5 e geç
Adım 5 : Adım 4 gerçekleştiyse yeni hesap aç adım 4 gerçekleşmediyse bu adımı atla ve 6. adıma geç
Adım 6 : Hesabına girişi sağla bir daha kaybetmemek için önlemlerini al ve Discord ToS kurallarını oku
Kardeşim yedek kod yok veya kod üreticisi olsa yaparım da yok demek ne demek

benefe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677
Kardeşim yedek kod yok veya kod üreticisi olsa yaparım da yok demek ne demek
hala yedek kod diyorsun bide atar gider yapıyorsun ben sence yedek kod mu diyorum 2FA kodu diyorum. 2FA kodu ne demek ?

hala yedek kod diyorsun bide atar gider yapıyorsun ben sence yedek kod mu diyorum 2FA kodu diyorum. 2FA kodu ne demek ?
Dediklerimizi yapmana rağmen olmuyorsa git yeni hesap aç başka çare yok bitti gitti