Direk cwm modda açılma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raderde
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

raderde

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG L9 telefonum brick oldu galiba kapandı şimdi açılınca direk cwm modda açılıyor şarja bile taksam şarj işareti yerine cwm mod açılıyor direk çöktü die cwm modda yeni rom flasladım yine açılmadı yardım edecek var mı

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
wipe data factory reset yapıp da romu kur bence.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Odin ile cwm yi tekrar flashla. Bende de aynı durum olmuştu, sorun çözülmüştü bu dediğimi yapınca.

raderde

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wipe fix persimion felan hepsini yapıp romu kurdum yine aynı LG support ve usb driveri ile kurtarma yapacaktım ama bilgisayar telefonu görmüyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

pc usb görüyo ses çıkıyor bilgisayardan ama görmüyo ekrana gelmiyo ve LG support telefonu görmüyo imei adresi ile yazılım yükseltme yaptım yinede olmadı

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841

raderde

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
win8 de driverlar sorun çıkartıyor. ayrıca LG Support Tool uygulaması win8 ile tam uyumlu değil :)
başka bir sistemde veya sanal sistemde denemelisiniz
bi dk yukarda teyzemlerde deniyim geliyom onların win7

raderde

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
win8 de driverlar sorun çıkartıyor. ayrıca LG Support Tool uygulaması win8 ile tam uyumlu değil :)
başka bir sistemde veya sanal sistemde denemelisiniz
yok denedim yine aynı bendeki gibi S/W yükleniyorda %4 te kalıyor

melodileriyakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tam bir temizlik yap. Wipe data dan, fix permission a kadar her adımı izle. Sonra stock rom kur. Cwm gitmiş olur, düzelir muhtemelen. Bi de driverleri iyice kontrol etseydin, bazen çok sorunlu oluyo.

raderde

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tam bir temizlik yap. Wipe data dan, fix permission a kadar her adımı izle. Sonra stock rom kur. Cwm gitmiş olur, düzelir muhtemelen. Bi de driverleri iyice kontrol etseydin, bazen çok sorunlu oluyo.
SD kart takılıdır SD kartta eski orjinal rom yedeği ve CyanGenMod 10.1 vardır ama yüklenince yine aynı cwm modda açılıyor direk
wipe data/factory reset
wipe cache partition
wipe dalvik cache
fix permissions
mount and stroge menüsünden cache,data,sdcard,system,data and /data/media (/sdcard) kısımları formatlandı ama fayda sağlanmadı

melodileriyakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SD kart takılıdır SD kartta eski orjinal rom yedeği ve CyanGenMod 10.1 vardır ama yüklenince yine aynı cwm modda açılıyor direk
wipe data/factory reset
wipe cache partition
wipe dalvik cache
fix permissions
mount and stroge menüsünden cache,data,sdcard,system,data and /data/media (/sdcard) kısımları formatlandı ama fayda sağlanmadı

Hocam o zaman tek çare Program yardımıyla yapman, benim de softbrick olduğunda kendim yükleyemiyodum. Nexus 7 root toolkit ile yapıyodum oluyordu. Arkadaşlar yukarda LG için tool programı vermişler bi de onla dene istersen.

raderde

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam o zaman tek çare Program yardımıyla yapman, benim de softbrick olduğunda kendim yükleyemiyodum. Nexus 7 root toolkit ile yapıyodum oluyordu. Arkadaşlar yukarda LG için tool programı vermişler bi de onla dene istersen.
LG Support Tolls ile denedim olmuyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorun bende de var maalesef p880 de oldu tel rootlu ve enox rom vardı. v20d güncellemsini indirim 56 mb bir dosya. güncellemeyi kurdu ve tel yeniden başladı. ne yaptıysam ( wipe'lar, diğer rom flashlamaları ve ya recovery restore falan )bir türlü açılmadı ve ne zaman açsam cwm modda açılıyor telefon. Yardım lütfen!!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynn bndede p 880 var ve aynı sıkıntıyla karşı karşıyayım :)

murat250

Doçent
Reaksiyon puanı
7
UpTestEX_mod2_marwin.exe ile (sürücüler yüklü) 3GQCT - DIAG seçip KDZ dosyasını gösterip L3 E400'kurtarmayı başardım. Cihazın orjinal kurtarma ekranı açılmıyordu. Sadece cwm açılıyordu. Daha önce LGFlashTool.exe ile P880'i kurtardım. Kullanımı için video var.

Cevap geç oldu ama E400'ü bugün kurtarmam gerekti. Yetkili servisin ücretli olarak bile yapmadığı bir cihaz. İnşallah birilerinin işine yarar.

http://lg-phone-firmware.com/index.php

https://yadi.sk/d/2JjbQoTzg6iWs

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=11

S

SDN Okuru

SDN Okuru
LG L5 telefonda bu sorunu yaşıyorum, normal olarak açılması gerekirken ototmatik oalrak CWM'de açılıyor. Net olarak bu sorunu nasıl çözebilirim?