LG L9 telefonum brick oldu galiba kapandı şimdi açılınca direk cwm modda açılıyor şarja bile taksam şarj işareti yerine cwm mod açılıyor direk çöktü die cwm modda yeni rom flasladım yine açılmadı yardım edecek var mı
LG Mobile Support Tool ile yazılım güncelleştirmesi yap
Ben tabi LG markasını okumayınca, sazan gibi atladım odin diye. :mrgreen:
wipe fix persimion felan hepsini yapıp romu kurdum yine aynı LG support ve usb driveri ile kurtarma yapacaktım ama bilgisayar telefonu görmüyor
LG supportta usb driveri seçip indirdim
LG supportta usb driveri seçip indirdim
ewet win 8sistemin windows 8 değil dimi?
ewet win 8
bi dk yukarda teyzemlerde deniyim geliyom onların win7win8 de driverlar sorun çıkartıyor. ayrıca LG Support Tool uygulaması win8 ile tam uyumlu değil
başka bir sistemde veya sanal sistemde denemelisiniz
yok denedim yine aynı bendeki gibi S/W yükleniyorda %4 te kalıyorwin8 de driverlar sorun çıkartıyor. ayrıca LG Support Tool uygulaması win8 ile tam uyumlu değil
başka bir sistemde veya sanal sistemde denemelisiniz
SD kart takılıdır SD kartta eski orjinal rom yedeği ve CyanGenMod 10.1 vardır ama yüklenince yine aynı cwm modda açılıyor direkTam bir temizlik yap. Wipe data dan, fix permission a kadar her adımı izle. Sonra stock rom kur. Cwm gitmiş olur, düzelir muhtemelen. Bi de driverleri iyice kontrol etseydin, bazen çok sorunlu oluyo.
SD kart takılıdır SD kartta eski orjinal rom yedeği ve CyanGenMod 10.1 vardır ama yüklenince yine aynı cwm modda açılıyor direk
wipe data/factory reset
wipe cache partition
wipe dalvik cache
fix permissions
mount and stroge menüsünden cache,data,sdcard,system,data and /data/media (/sdcard) kısımları formatlandı ama fayda sağlanmadı
LG Support Tolls ile denedim olmuyorHocam o zaman tek çare Program yardımıyla yapman, benim de softbrick olduğunda kendim yükleyemiyodum. Nexus 7 root toolkit ile yapıyodum oluyordu. Arkadaşlar yukarda LG için tool programı vermişler bi de onla dene istersen.