Dikkat ettimde çoğusu hiç bir faydası olmayan sadece post kasmaya çalışanlar hep bu gibi konuları takip ediyorlar...
....
Dikkat ettimde çoğusu hiç bir faydası olmayan sadece post kasmaya çalışanlar hep bu gibi konuları takip ediyorlar...
Tanıdığım tüm ateist ve agnostikler teistlerden daha ahlaklı
Spor ve din bölümünde aşırıya kaçan gereksiz tartışmalar var. Bu sebeple kaldırılması talep ediliyor. Bence kaldırılmasın ama siyaset bölümünde uygulanan yasaklar uygulanıp bu tartışmalar önlensin.
karcx, din kültürü ve ahlak bilgisi kimseye lazım değil. Tanıdığım tüm ateist ve agnostikler teistlerden daha ahlaklı ve dürüstler. Dünyayı sizden daha çok düşünen insanlar.
Post kasmaya(?) çalışılan konulardan mesajın eksik olmuyor.
Evet ne kadar ahlaklı !! olduğunu belli ettin.Ahlak nedir?Örf adet ve gelenekler ve bunların getirdikleri (ceza ;yaptırım;övgü;kıvanç...) hep inançla olan şeyler.İnancı olmayan birisinin ahlaklı olması gerçekten komikSpor ve din bölümünde aşırıya kaçan gereksiz tartışmalar var. Bu sebeple kaldırılması talep ediliyor. Bence kaldırılmasın ama siyaset bölümünde uygulanan yasaklar uygulanıp bu tartışmalar önlensin.
karcx, din kültürü ve ahlak bilgisi kimseye lazım değil. Tanıdığım tüm ateist ve agnostikler teistlerden daha ahlaklı ve dürüstler. Dünyayı sizden daha çok düşünen insanlar.
+BonusDemekki daha tanıman gereken ÇOOOOOOOOk kişi var
Spor ve din bölümünde aşırıya kaçan gereksiz tartışmalar var. Bu sebeple kaldırılması talep ediliyor. Bence kaldırılmasın ama siyaset bölümünde uygulanan yasaklar uygulanıp bu tartışmalar önlensin.
Bir git kardeşim ya ateistsen ateistsin biz senin sapkınlıklarını dinlemek zorunda mıyız git başka yerde kendini tatmin et!!!Spor ve din bölümünde aşırıya kaçan gereksiz tartışmalar var. Bu sebeple kaldırılması talep ediliyor. Bence kaldırılmasın ama siyaset bölümünde uygulanan yasaklar uygulanıp bu tartışmalar önlensin.
Ne alakası var ?dinini burda savunan herkes her gün 5 vakit kılıyor mu
Tüm inançsız insanları ahlaklı olduğunu mu sanıyorsun?K-C
Tüm inançlı insanların ahlaklı olduğunu mu sanıyorsun? Müslüman şöyledir, böyledir anca...
"Düşünmemenin en kolay yolu dindir."
din kültürü ve spor bölümleri kaldırılsın
K-C
Birisi senin kafana silah dayadığında sen dua etmeye başlarsın. Bu dualar seni kurtarmaz ama sen dua edersin.
Adı Bilinmeyen Hatunlar da kaldırılsın mı ?
din kültürü ve spor bölümleri kaldırılsın
bu konuyu açan kişinin ısrarı devam ederse yani devamlı böyle tartışma çıkaran konular açarsa ve milleti birbirene horoz dövüştürürse korkarım dediğiniz olacak
bakın bu konuyu açan arkadaşın(risale) vesilesiyle yeni mesajlar kategorisindeki konular filtrelendi, halbuki önceden böyle bir uygulama yoktu, talepte bu şekilde yoğun değildi, ne zaman risale adlı kişi ısrarlı dayatmalara başvurdu bu sefer bu kısıtlama geldi
risale adlı kişi nasıl bir vebalin altına girdiğini biliyormu yaptığı ayıp ve yaşına yakışmıyor, çünkü yaşı 50. belki yeni mesajlarda bir dini konuyu bir kişi okuyup faydalanacaktı
sdn forumda dini hassasiyeti olan arkadaşlar lütfen risale adlı kişinin tartışma çıkaran bu konularına itibar etmeyiniz, yorum yazmayınız. çünkü kimseye faydası olmayan ve gerçekleşmeyecek şeyleri istiyor.
her tartışma çıkardığında dindar arkadaşlar burada daha fazla sıkışıp, savunma yapma ihtiyacı hissediyor, bu da sert tartışmalara yol açıyor, yine zarar buradaki DİNDAR ARKADAŞLARA oluyor bilginize
onda tartışma çıkıp çıkmadığını bilmiyorum bir şey diyemem
Peki sence tartışma yaratan nickler hep aynı nickler değil mi ?
dikkat ettin mi ? Ben ezberledim artık nickleri
Din dediğin anda hop ne oluyor diye konuya dalan ve kendini savunma ihtiyacı hisseden bazı tek boyutlu arkadaşlar var ,
Sürekli Din konusu açanlara karşı eleştiri yapma gereği hissediyorlar kendilerinde
Bu nickler banlanırsa sorun ortadan kalkmış olmazmı ?
Belli üyeler tartışma çıkarıyorsa Konuların ne suçu var ?
<<kim kardashian HQ>> ,bunu kaldırsak isyan edersin dostum
kimlik problemi ülkemizde pek yaygın. pek çoğu kendini zenci zanneder "lanet olası pislik" ve popo/kafa oranını yorumlar bu onun hayattaki en büyük sorunudur. bazısıda kim kardashian olur gölgesinden poposunu seyreder beğenmez pek çoğu beğense de... Hayır çünkü daha büyük olmalıdır , en büyük , işte burda "insanın en büyük rakibi kendisidir" sözünü örnek almış bir dünya vatandaşı. kendisiyle yarışır.
NOT: Usain Bolt da bir zenci örnek alanı görmedim daha.
M.Akif in bahsettiği "Asım ın nesli" bu değil
Tüm inançsız insanları ahlaklı olduğunu mu sanıyorsun?
Biz sana müslümanın nasıl olması gerektiğini söylüyoruz , illaki içlerinde çürük elmalarda olabilir . Zaten Kurandada yazar gösteriş için ibadet yapanların vay haline diye , açıp bi baksaydın görürdün
bu cümleyide kurmazdın
-
1.Nerden biliyorsun kurtarmayacağını? Allah kime yardım etmemiş şimdiye kadar?
2.Size cevap yazıldıkça siz amacınıza ulaşıyorsunuz.Sizin amacınız ortalığı germek.
3.Ben magazin bölümüyle ilgilenmiyorum fakat oraya saldırıyormuyum?
4.İnanmıyorsanız başkalarının dinine saygı gösterin.Önce saygı bekliyorum sizden.
5.İStemiyorsanız girmeyin kardeşim Din Kültürü bölümüne. Neden bukadar rahatsız ediyor sizi?
6.Bu millet islam inancıyla,Allah'ın yardımıyla bu günlere geldi. İnsanları kızdırmaktan vazgeçin. Hiçbirini yapmıyorsanız biraz saygılı olun.
7.İlla inanan insan saygılı olacak diye birşey yok değil mi ?
dediğinden hiç bir şey anlamadım
Vicdan ne oluyor?Yahu sen önce kendinle çelişiyorsun.@karcx
Cahil cesareti olsa gerek bu. Ahlak inanç değildir. İnançsız insanlar ahlaklı olabilir. Birisi senin kafana silah dayadığında sen dua etmeye başlarsın. Bu dualar seni kurtarmaz ama sen dua edersin. Bu inançtır. O adam kötü bir şey yaptığını anlayıp vicdanına yenik düşer ve kurtulursun. İşte ahlak budur.
Tüm inançlı insanlar ahlaklı değil. Adamla tartışmaya girersin, islamı öyle anlatır ki... Tartışmadan 2 saat sonra, küfretmeye, alay etmeye başlar. Kendim yaşadım bunları.
inanç=ahlak değildir. Benim düşüncelerime inanmıyorsanız araştırın. İnternete bile araştırabilirsiniz araştırın.
Banlamak çözüm değildir.Yeni bir nick alıp yeniden devam eder.Peki sence tartışma oluşturan nickler hep aynı nickler değil mi ?
dikkat ettin mi ? Ben ezberledim artık nickleri
Din dediğin anda hop ne oluyor diye konuya dalan ve kendini savunma ihtiyacı hisseden bazı tek boyutlu arkadaşlar var ,
Sürekli Din konusu açanlara karşı eleştiri yapma gereği hissediyorlar kendilerinde
Bu nickler banlanırsa sorun ortadan kalkmış olmazmı ?
Belli üyeler tartışma çıkarıyorsa Konuların ne suçu var ?