Din kültürü bölümüne aşina katılımcıların dikkatine.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan risale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nordkapp

Doçent
Reaksiyon puanı
16
KC; sen fikirlerini paylasiyorsunda senin fikirlerin zaten dogrudan Islama saldiri niteliginde. Cunku birisi Allah'tan bahsediyor mesela. Sen de geliyorsun inkar ediyorsun. O zaman problem cikmasi normal. Amacin ogrenmekse sorabilirsin. Ama yok fikir beyan etmek adi altinda saldirisi ise birak bu isleri bence.

mert__

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Siz boş yere nefes tüketin site kazansın :D

:clap: biz zaten birbirimize saygılı insanlarız . site kazansında daha iyi hizmet versin diye biraz fedakarlık yapıyoruz :D:D

şaka bir yana , forumu adam etmek isteyen konuya kilidi takar gider. başka bi forum da da admin gelip -10 basıyodu ,çakal konuyu kilitlemio:D
ama tartışma falan kalmıyodu ..

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
K-C madem inanmıyorsun bu konuda işin ne? Niye insanları rahatsız ediyorsun?

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Tartışma ortamına çekmek belkide site için iyi bişey ,

Gözlemlediğim kadarıyla Tartışmaya bilerek ses çıkarılmıyor (fazla aşırıya kaçılmadığı sürece ), Çünkü tartıştıkça sitede kalma süreniz artar ve sitenin reytinglerini yükseltirsiniz . Google siteyi derecelendirirken siteyi ziyaret sürelerine filan bakar buda sitenin işine gelir

Siz boş yere nefes tüketin site kazansın :D
Bu kadar sığ bir düşünceye cevap vermek bile yanlış, ama madem konusu açıldı söyleyeyim.
Böyle bir düşüncemiz olsa hiç kimsenin sözlerine kulak asmaz, hiçbir konuyu kilitlemezdik. Huzur ortamı sağlansın diye sizlerin her türlü istek, hatta kimi zaman bir çok arkadaşın kaprislerine de eyvallah diyerek birşeyler meydana getirmeye çalışıyoruz.
İfadelerinize dikkat ediniz.

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bu kadar sığ bir düşünceye cevap vermek bile yanlış, ama madem konusu açıldı söyleyeyim.
Böyle bir düşüncemiz olsa hiç kimsenin sözlerine kulak asmaz, hiçbir konuyu kilitlemezdik. Huzur ortamı sağlansın diye sizlerin her türlü istek, hatta kimi zaman bir çok arkadaşın kaprislerine de eyvallah diyerek birşeyler meydana getirmeye çalışıyoruz.

Admin arkadaşa katılıyorum yapmayın böyle kapatalım burda konuyu gerekirse sonuca bağlanır zaten....Arkadaşlar şimdi bu konuda tartışan arkadaş başka konuda bilgiliyse vede tartıştığı kişinin yardıma ihtiyacı olursa yardım etmeyecektir...E burda bu formun özelliğini ortadan kaldırır...En iyisi kapatın daha ileri gidilmeden....Bu işler soğuk kanlılıkla hallolur....Birine laf demekle sadece kalp kırılır.....:clover:

mert__

Doçent
Reaksiyon puanı
4
@mert__:
Sen hangi gruptasın?
Adam namaz kılmıyorsa o onun günahıdır.Günahının cezasını çeker.
Ancak İslam dinine yapılacak saldırıyı engellemek Müslümanım diyen herkesin asli görevidir.
ben dinini seven ezanı duyunca içi sızlayan, kılmadığı namazlar için üzülen arada bir sabah namazına kalkan tek başına bir insanım . Ama gayret ediyorum. umarım ileride neslime örnek bir insan olup ,onları dini olarakta aydınlatabilirim."alim olmuş adam olamamış" demesinler. bende bir gün 9 da1 lik bölüme katılıcam inşallah.

@kortoz: dostum, bence insanlardan bazıları burda egolarını tatmin ediyorlar.bu, içlerindeki bi takım kötü şeyleri kusup; iyi olana kavuşmalarını sağlar umarım.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
K-C madem inanmıyorsun bu konuda işin ne? Niye insanları rahatsız ediyorsun?
Ben şahsen rahatsız olmuyorum. Konuyu neden kişisel mevzu hale getiriyorsun? Bir sorunun varsa özelden yazış ve ya şikayet et. Sırf inancı yüzünden neden dışlayıcı moduna giriyorsun? Müslümanlıkta var mı bu? Bırakın bu ayakları...

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Ben şahsen rahatsız olmuyorum. Konuyu neden kişisel mevzu hale getiriyorsun? Bir sorunun varsa özelden yazış ve ya şikayet et. Sırf inancı yüzünden neden dışlayıcı moduna giriyorsun? Müslümanlıkta var mı bu? Bırakın bu ayakları...
Özelden yazışmıştık daha önce arkadaş anlamamakta ısrarlı. Herkesin inancı kendine ben kimseyi dışlamıyorum. İnsanların genelinin huzurunu bozduğu da aşikar, senin rahatsız olup olmaman durumu değiştirmiyor.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Özelden yazışmıştık daha önce arkadaş anlamamakta ısrarlı. Herkesin inancı kendine ben kimseyi dışlamıyorum. İnsanların genelinin huzurunu bozduğu da aşikar, senin rahatsız olup olmaman durumu değiştirmiyor.
Ortada bir komplo var ve bu tartışma konusuna kadar geldi. Herkes konuyla ilgili düşüncelerini paylaşabilir. Başkalarının adına avukatlık yapma hakkın yok. Rahatsız olan oldu mu zaten tepkisini ortaya koyuyor. Mesela senin gibi...

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Bu tartışmada yazdığınız kadar dua etseydiniz cennetlik olurdunuz mubarekler :D

Nordkapp

Doçent
Reaksiyon puanı
16
ben dinini seven ezanı duyunca içi sızlayan, kılmadığı namazlar için üzülen arada bir sabah namazına kalkan tek başına bir insanım . Ama gayret ediyorum. umarım ileride neslime örnek bir insan olup ,onları dini olarakta aydınlatabilirim."alim olmuş adam olamamış" demesinler. bende bir gün 9 da1 lik bölüme katılıcam inşallah.

@kortoz: dostum, bence insanlardan bazıları burda egolarını tatmin ediyorlar.bu, içlerindeki bi takım kötü şeyleri kusup; iyi olana kavuşmalarını sağlar umarım.

Insaallah kardes...

Bu tartışmada yazdığınız kadar dua etseydiniz cennetlik olurdunuz mubarekler :D

Cennetlik olur muyduk bilmiyorum ama epey sevap kazanirdik. Cok haklisin...

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7

mert kardeşim inan hiçbirşeyin çözümü değildir bu....Konu kapatılacağına sürekli ortam geriliyor....Ya bilmem bilirmisin bi söz vardır...HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR diye....Yani uzatmanın bi anlamı yok gerçekten....

Not:yazı büyüklüğü forum kurallarına uymaya bilir ama kusura bakmayın yazının arasında kaybolmasını istemedim...:)

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Ortada bir komplo var ve bu tartışma konusuna kadar geldi. Herkes konuyla ilgili düşüncelerini paylaşabilir. Başkalarının adına avukatlık yapma hakkın yok. Rahatsız olan oldu mu zaten tepkisini ortaya koyuyor. Mesela senin gibi...
Komplo mu var nerden biliyorsun sen mi kurdun? Başkalarının adına avukatlık falan yaptığım yok, sen niye gereksiz yere gocunuyorsun onu da anlamadım, herkes konuyla ilgili düşüncelerini paylaşabilir tabii ki peki o zaman niye forumda banlanan üyeler var. Geçiniz bunları, işinize gelmeyince ortalığı karıştırmaya pek bir meraklısınız. Bu bölüm niye insanları bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum, magazin bölümü orada dururken (hatta +16 konu bile var) din bölümünü eleştirmek en hafif tabirle ukalalık oluyor.

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47

Din kültürü bölümüne aşina katılımcıların dikkatine.
Başlık aynen bu , sanki site yönetimi tarafından açılmışçasına bir duyuru gibi seçilmiş bir başlık ,

Nasıl tahammül ediliyor bu başlığa ? insanları tartışmaya sürükleyeceği belli ,

Hemde bu bir değil iki değil , üstelik konuyu alevlendirecek arkadaşlarda hep aynı isimler

(kendi düşüncem böyle)

mert__

Doçent
Reaksiyon puanı
4
mert kardeşim inan hiçbirşeyin çözümü değildir bu....Konu kapatılacağına sürekli ortam geriliyor....Ya bilmem bilirmisin bi söz vardır...HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR diye....Yani uzatmanın bi anlamı yok gerçekten....

Not:yazı büyüklüğü forum kurallarına uymaya bilir ama kusura bakmayın yazının arasında kaybolmasını istemedim...:)

Şu günlerde öğrendiğim yeni bir terim var ki
TEBLİĞ: tam anlamını bilmiyorum ama İnsanları dinin güzelliklerine davet niteliğinde bişe . bahsettiğim 9 da1 lik kesimden duydum.

Nordkapp

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Şu günlerde öğrendiğim yeni bir terim var ki
TEBLİĞ: tam anlamını bilmiyorum ama İnsanları dinin güzelliklerine davet niteliğinde bişe . bahsettiğim 9 da1 lik kesimden duydum.

Benim bildigim en basit anlami ile Islami insanlara anlatmak ve davet etmektir. Ne yalan soyleyim ben ilk basta inanmayan arkadaslar icin uygulamaya calistim ama malesef basaramadim. Nedenleri de gayet acik ama bahsetmeye gerek yok.

Insaallah inanmayan arkadaslar hidayete ererler... Biz inanan arkadaslara da daha cok hidayet versin insaallah.

Diyorum ve iyi aksamlar diliyorum... Tartisiyoruz tartisiyoruz ama bi yere varamiyoruz...

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Başlık aynen bu , sanki site yönetimi tarafından açılmışçasına bir duyuru gibi seçilmiş bir başlık ,

Nasıl tahammül ediliyor bu başlığa ? insanları tartışmaya sürükleyeceği belli ,

Hemde bu bir değil iki değil , üstelik konuyu alevlendirecek arkadaşlarda hep aynı isimler

(kendi düşüncem böyle)
Tahammül etmek mi ? Nasıl bir düşüncedir bu anlamıyorum. Belki de sizin çok sık ziyaret ettiğiniz ama benim "tahammül" edemediğim bir bölüm vardır. Onu kapatayım mı ben ?
Burası forum, sizce forumun anlamı nedir bilemiyorum.

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Tahammül etmek mi ? Nasıl bir düşüncedir bu anlamıyorum. Belki de sizin çok sık ziyaret ettiğiniz ama benim "tahammül" edemediğim bir bölüm vardır. Onu kapatayım mı ben ?
Burası forum, sizce forumun anlamı nedir bilemiyorum.

Benim tek savunduğum şey ,, Provakatif başlıklar mesajlar var

Gündem bölümünde neden çok sıkı bir denetim var ? Hemen kapatılıyor siyasi içerikli konular ?

Bu denetim burayada getirilsin ,

Çünkü Tartışmak Provake edenlerin işine geliyor :)

mert__

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Benim bildigim en basit anlami ile Islami insanlara anlatmak ve davet etmektir. Ne yalan soyleyim ben ilk basta inanmayan arkadaslar icin uygulamaya calistim ama malesef basaramadim. Nedenleri de gayet acik ama bahsetmeye gerek yok.

Insaallah inanmayan arkadaslar hidayete ererler... Biz inanan arkadaslara da daha cok hidayet versin insaallah.

Diyorum ve iyi aksamlar diliyorum... Tartisiyoruz tartisiyoruz ama bi yere varamiyoruz...
Öğrendiğime göre TEBLİĞ olayı , karşı tarafa dayatmak değilmiş. güzel yanlarını göstermek gerekirmiş , alttan ve sinsice demek ayıp olur tabii ki sonuçta güzele çağrı var ama çaktırmayınız . nacizhane tavsiyemdir:clover:

Zaman Efendisi

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Arkadaşlar bu konuya son nokta koymak istiyorum. Bu tip konular ile yönetimi zor durumda bırakmanız hiçde doğru bulmuyorum. Burada sanki cadı avcılığı yapıyorgibisiniz! "Cadı avcılığı derken burada; Herşeye saldırıp, haklı haksız dememeden birşeyler yapıyorsunuz" Yönetimdeki arkadaşların her konuda sonuna dek sizleri dinleyeceğine emin olabilirsiniz. Ama böyle yaparak bizleride zan altında tutuyorsunuz. İnanın bizler sizlerin böyle bir durumda bir biriniz ile çatışmasından hiç hoşnut değiliz. Yarın akşama kadar bu konuyu çözmüş olacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...