Dilenciden çıkan Paraya Bak!

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
Dilenciden çıkan paraya bak!

Dilencilik yapan Kadir Yiğit’in üzerinden 20 bin lira para çıktı.
Avcıların Namık Kemal Caddesi üzerine “Allah rızası için” yazısı asarak dilencilik yapan Kadir Yiğit'in üzerinden 14 bin 400 Türk Lirası 2.280 Euro olmak üzere toplam 20 bin lira para çıktı.
Avcılar Belediyesi Zabıta ekiplerinin dilencilere yönelik düzenlediği operasyonda üzerine “Allah Rızası için” yazılı bir afiş asarak dilenen birini yakaladı.
Üzeri aranan dilenciden 20 bin liralık döviz ve TL. çıkınca zabıta ekipleri şaşkına döndü. Yakalanan dilenci Kadir Yiğit, “Parayı bankadan çektim” dedi. Ancak üzerinden dekont çıkmayınca paralara el kondu.
Dilenciden çıkan paraları şaşkın bakışlarla sayan zabıtalar, “Bugüne kadar yakaladığımız dilenciler arasında ilk kez böyle bir manzara ile karşılaştık. Bu dilenci herkesi hayrete düşürdü. İstanbul’da dilencilere para verenler dilencilerin durumu görsün” dediler.
İMAM HATİPLİ ÇIKTI
İmam Hatip Mezunu 42 yaşındaki Kadir Yiğit’in Çorum Güçenovacığı nüfusuna kayıtlı olduğu tespit edilirken üzerinden, Allah rızası ve Muhammet (S.A.V) yazısı ile “Ay mı Güneş mi tutuldu bilemedim. Kuran’da Z harfinin çıkışı, Sıçan Kuyruğu” gibi garip yazılar da çıktı. Avcılar Belediyesi Zabıta Ekiplerinin yakaladığı dilenci Kadir Yiğit’in üzerindeki paralar sayıldıktan sonra Avcılar Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerine teslim edildi.

http://www.ensonhaber.com/dilenciden-cikan-paraya-bak.html

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Şere..siz herif. Yemek nasip olmasın inşallah. Bi de İmam Hatipli olacak utanmaz herif

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bu devirde hala bu yaratıklara yardım eden var mı ?

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
insanların vicdani duygularını sömürüyolar malesef allah yemeyi nasip etmesin bu paraları

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
işe bak, bizim caddedeymiş, hiç görmedim bu herifi

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Arkadaş anladımbunu mslek edinmişsiniz de üstünde o kadar para tutmanın sırrını çözmedim. Belki de para parayı çeker diye taşıyorlar hepsi. :) :D

ByPsychooo

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Çoğu böyle :) Zaten gerçekten mahçup olan bir insan dilenciliği gururuna yediremez :) O yüzden dilencilere para vermem.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Dilenciler çoğu böyle zaten.İnsanların duygularını sömüre sömüre sizden - bizden zengin oluyorlar :sneaky2:

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
böyle şrfsizlerin Allah belasını versin

mucahid

Doçent
Reaksiyon puanı
12
o artık dilenci değil. bir bonker dilenci:D

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Ondan fazlası vardır bu adamda,ifadesini alıp bırakırlar o da devam eder kaldığı yerden.

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
gecen günde benim dükkana bi kadın geldi kolunda 5-6 tane altın bilezik var kucağındada bitane bebe. dedim sen bana versene arkasına bakmadan gitti. bunlar gibi insanlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olan insanları elimizin tersiyle itiyoruz :(

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Vay be dilenci deyip geçmeyeceksin bu devirde...

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Kredi çekip daire alan dilenciler var :D