Diablo 3'ün Konsol Sürümüne Tepki Yağdı

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
:) Niye tepki yağıyor anlamak zor.

Diablo 3 zaten büyük bir hayal kırıklığı, hızlı bir giriş yaptı fakat çok kısa sürede havası söndü.

Birçok arkadaşımla beraber bende Diablo 3 alıp oynadım bir süre, arada sırada girip bakıyorum kimsecikler yok :) Ölmüş oyun kısacası.

Blizzard'ın amacı tabiki daha fazla para kazanmak, yeni bir oyun yerine eski oyunu konsollara uyarlamak ise kolaya, ucuza kaçmak. Aynı anda sürseler anlardım da 1 sene sonra hiçbir anlamı yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sabah 10 online oyuncu sayısı 2200 sence bitmiş bir oyunmu kötülediğiniz oyunda büyük bir türk oyuncu kitlesi var bireysel hayal kırıklıkları beklentilerin fazla tutulmasından eski diabloya göre daha güzel görseller daha iyi oynanış ve daha sosyal bir oyun zorluğununa göre alacağnız hazı arttırmayı başaran bir oyun...

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
:) Acaba kaç adet sattılar? Şuan aktif olarak kaç kişi oynuyor.

Kötü oyun değil ama online oyuncu sayısı çok hızlı bir düşüş gösterdi ve sadece fanları kaldı.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
:) Acaba kaç adet sattılar? Şuan aktif olarak kaç kişi oynuyor.

Kötü oyun değil ama online oyuncu sayısı çok hızlı bir düşüş gösterdi ve sadece fanları kaldı.

24 saat içinde 3,5 milyon satmıştı. Aradan çok zaman geçti daha da artmıştır.
Oyuncu sayısına da gelirsek, Avrupa sunucularından örnek vereyim,
3ODdBpF.jpg

Tepedeki rakam oyun sayısı.
Aşağıdaki resim de Hardcore'daki oyun sayısı.
lA8lbdK.jpg

Resimleri 12:47 itibariyle çekmiştim :) İlk çıkıtğı gün aşırı fazlaydı ama azaldı malesef.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
24 saat içinde 3,5 milyon satmıştı. Aradan çok zaman geçti daha da artmıştır.
Oyuncu sayısına da gelirsek, Avrupa sunucularından örnek vereyim,
3ODdBpF.jpg

Tepedeki rakam oyun sayısı.
Aşağıdaki resim de Hardcore'daki oyun sayısı.
lA8lbdK.jpg

Resimleri 12:47 itibariyle çekmiştim :) İlk çıkıtğı gün aşırı fazlaydı ama azaldı malesef.

Çok sattığını fakat sonra saman alevi gibi parlayıp söndüğünü ifade etmek istemiştim bende. Hatta arkadaşlar özel sipariş ile getirtmiş, ben 5 avm gezdikten sonra bulabilmiştim.