Devlet malınıza el koyup, akrabalarınıza verecek !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eSa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sonicar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
akrabalar arasındaki geçinemezlik ne olacak? bundan 10 yıl kadar önceydi, bizden daha dar gelirli bir akrabamız bi halt etti dolandırıcı durumuna düştü ve sözkonusu miktarı ödemezse hapse girecekti geldi bizden borç para istedi abimler de hapse girmesin diye verdi. bir araba parası borç... 10 yıl oldu ödemedi ve adam hala bizden daha dar gelirli. ne olacak şimdi? adam hem bize borcunu ödemicek, üstüne de devlet zoruyla nafaka vercez öyle mi? hadi len...

14samet

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Allah hiç kimseyi en yakınına dahi muhtaç etmesin.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
1.Avanak boş gezen bir insan kahve köşlerinden cıkmayan bir insan tembel calışmayan bir insan cocukların rızkını ickide kumarda karı kıza vermekden caba harcamamış bir insan dar gelirli ve kendiği yaptığı hatalardan doyı fakir olmuş.

2. Hayatı boyunca calışmış alın teriyle varlık sahibi olmuş kumar+kahve+icki+karı kız+tembel olmayan bir insan tüm hayatını cocuklarına evine bir ekmek götürebilecek icin calışmış bir adamın alın teriyle kazandığı mal varlığını yukarıda 1 şık daki adamla paylaşacak.

sizin akılınız buna yetiyormu arkadaşlar bu saydıklarımda 1 ve 2 şık da türkiyede cok hangi mantık bunu kabul eder ve destekler ancak geri kalmış biri buna evet der madem devlet bu insanları düşünüyorsa

elekrik+su+ gaz+ yarı fiyatını alsın vergileri almasın bu insanlar vergi ödemezsin ulaşımda ücretsiz olsun devlet vakıflarına ait konutlarda düşük kirada oturtsun.... yooo olurmu öyle şey hiç yarası olan parmağa işilirmi.:)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Saçmalık,

Devletin sosyal yükümlülükleri olur, kendı sırtındaki yumurta küfesini tekrardan vatandaşa yükleyen zihniyet.

Aynı kaçak elektriğin faturasını düzgün vatandaşlara ödettirdiği gibi.
doğrusu budur işte!!

saçmalık ötesi.ne yapmışta hak buluyor kendine cinayet sebebi.
Devlet devlet değil zaten...

by_matrix

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ben asgari ücretle çalışayım.yıllarca ev araba kredisi ödeyip birikim yapayım.fakat yan gelip yatan akrabalara devlet zoruyla yardım edeyim.bu şuna benziyor yıllardır anlatılan ağustos böceği karınca masalı vardır ya, artık karınca ağustos böceğine yardım etmekle yükümlü olucak.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
1.Avanak boş gezen bir insan kahve köşlerinden cıkmayan bir insan tembel calışmayan bir insan cocukların rızkını ickide kumarda karı kıza vermekden caba harcamamış bir insan dar gelirli ve kendiği yaptığı hatalardan doyı fakir olmuş.

2. Hayatı boyunca calışmış alın teriyle varlık sahibi olmuş kumar+kahve+icki+karı kız+tembel olmayan bir insan tüm hayatını cocuklarına evine bir ekmek götürebilecek icin calışmış bir adamın alın teriyle kazandığı mal varlığını yukarıda 1 şık daki adamla paylaşacak.

sizin akılınız buna yetiyormu arkadaşlar bu saydıklarımda 1 ve 2 şık da türkiyede cok hangi mantık bunu kabul eder ve destekler ancak geri kalmış biri buna evet der madem devlet bu insanları düşünüyorsa

elekrik+su+ gaz+ yarı fiyatını alsın vergileri almasın bu insanlar vergi ödemezsin ulaşımda ücretsiz olsun devlet vakıflarına ait konutlarda düşük kirada oturtsun.... yooo olurmu öyle şey hiç yarası olan parmağa işilirmi.:)

Sonuna kadar haklısın artı saçmalik diyen Hepsi zengin demis biri hayır asgari ücret ile çalışıyorum artı malını helal yoldan kazanıp vergisini zekatını veren bir Adamın zorla despotca kendi isteği dışında makina el koymak hangi din e kanuna nizama sığar ALLAH beyin versin diyorum