Devlet bebeğini almasın diye ülkesini terk etti

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Devlet bebeğini almasın diye ülkesini terk etti

Genç kadın çareyi ülkeyi terk etmekte buldu. Şimdi bir başka ülkede doğumu gerçekleştirecek

İNGİLTERE’DE psikolojik rahatsızlığı olduğu gerekçesiyle çocuğunun elinden alınacağı söylenen 22 yaşında hamile bir kadın, doğuma altı hafta kala bir başka Avrupa ülkesine kaçtı.
trk1le7.png

Kaçtığı ülkeyi sır gibi saklayan Fran Lyon, şimdi doğuma hazırlanıyor. Lyon 14 yaşındayken bir yakını tarafından tecavüze uğrayınca üç yıl psikolojik tedavi gördü. Tedavi sonrası normale dünen ve hiç ilaç almadan hayatını sürdüren Lyon, geçen yıl hamile kaldı. Ancak sevgilisinden ayrılınca bebeği tek başına doğurmaya karar verdi. Çocuk koruma ajansı yetkilileri de, Fran’a, “Anksiyete (nedensiz şiddetli korku ve dehşet hissi) hastalığın var, kendine ve bebeğe zarar verebilirsin” diyerek bebeği doğduğa anda elinden alacaklarını ve evlatlık vereceklerini söyleyince genç kızın dünyası yıkıldı.

Kaynak içinTıklayın

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Ne hastalığı, bu olay İngiltere'de gayet gündelik bir şey. Abartmışlar. Bıraksınlar kızcağızı dilediği gibi yaşasın. Yani nasılsa bir dolu İngiliz böyle geliyor dünyaya, hepsini almaya çocuk bakım evlerinin kapasiteleri yetmez.

Zamanında 19 yaşındaki bir İngilizle konuşuyordum. Bir çocuğu vardı ve ikinciye de hamileydi. Çocukların babaları farklı ve ikisi de evlilik dışı. "Senin ailen yok mu, hiç ilgilenmiyorlar mı seninle?" diye sordum, "sadece annem var, o da beni destekliyor" dedi. Madem bu bir kültür haline gelmiş, madem okullarda başka türlü ilişkiler için ders bile verebilecek olgunluk ve çağdaşlığa ulaşılmış, o halde niye uğraşıyorlar kızcağızla? Bırakın doğursun, büyütsün..

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Bizde olsa tv haber olunca genelde ilgileniliyor bu tarz olaylarla, adamlar ne yapsın maalesef ülkemizde bu tarz olaylar çok olduğundan yetişemiyorlar sanırım ???