Devil May Cry 4 Demo!

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Beklenen gün geldi; Capcom'un ultra aksiyon serisi Devil May Cry bu sefer konsollarla yarışacak kalitede PC platformunda! DMC4 ücretsiz deneme sürümü de burada.

Dante'nin halefi Nero ile iblis ordularına karşı heyecanlı bir maceraya çıkmaya hazırlanın. Geçtiğimiz aylarda PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkan Capcom'un geniş hayran kitlesine sahip ekstrem aksiyon oyunu Devil May Cry 4 için demo sürümü yayınlandı. Yeni modlar, genişletilmiş grafik seçenekleri ve bazı ekstra içerikler içeren DMC4 PC sürümünün 804 MB'lık demosu, 10 dakikalık oynanış ve bir boss savaşını da içeriyor.

:: Devil May Cry 4 PC deneme sürümünü ücretsiz indirmek için tıklayınız.

dmc4.jpg

Bilgi İçin: Devil May Cry
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

resident

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Muhteşem! dergilerin bir sonraki sayılarını bekliyeceğim yada indiririm belki. sağol erhan abi ^^

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
10 dakika için 804 mb biraz fazla değilmi. Ama oyunun kendisi güzel.

Tanshaydar

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Demoyu indirip oynadım. Cidden kasıyor bilgisayarı, bu üzücü. Umarım tam sürüm oyun geldiği zaman performans iyileştirmeleri olur. Yani 1 GB ram ve 256 Nvidia ile slow motion oynamak...

Neyse, 1 ile 2'yi de bir şekilde oynarsak PoP gibi keyif oyunu olacak benim için.

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Tanshaydar dedi ki:
Demoyu indirip oynadım. Cidden kasıyor bilgisayarı, bu üzücü. Umarım tam sürüm oyun geldiği zaman performans iyileştirmeleri olur. Yani 1 GB ram ve 256 Nvidia ile slow motion oynamak...

Neyse, 1 ile 2'yi de bir şekilde oynarsak PoP gibi keyif oyunu olacak benim için.
Bu laflara bayılıyorum 256 Nvidia, 512 ati..