PrestigeMan
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 157
Kitkat incelemelerinizi buradan paylaşırmısınız. Her konuda takılmalar değişmeler hızlanmalar vs..
Kitkat'ın şarjı daha iyi geldi bana. Hemen anlayamam tabi ama şimdilik ilk izlenim olarak iyi geldi bakalım nasıl gidecek.
hocam bende aldım Türkiye romu yüklü geleli 3 gün oldu gözükeli ama paket yapmadığım ve uygun wifi bulamadığım için yüklememiştim bugün yükledim felaket hızlanma ve değişimler var. Kamerada hiç bir odaklanma porblemi yok ama 4k çekim ve knok on a yeni eklenen özellikler niyeyse yok. Sizde varmı bunlar.
Kitkat'ın şarjı daha iyi geldi bana. Hemen anlayamam tabi ama şimdilik ilk izlenim olarak iyi geldi bakalım nasıl gidecek.
Hayır bende de yok. Root gelsin bakalım 4k özelliği aktif ediliyormuş, bunun için mod hazırlamışlar, rootlu cihazlara flaşlanıyor.
Root geldi zaten. Önceki 4.2.2 ile rootladım ben. 4.4 gelcek diye telofonun 2 ay önce rootu kaldırdım orjinal tr rom yükleyip. Ama g2 lerde yanılmıyorsam root sayacı var. Boot menüsünde rooted ex2 yazıyordu. Ve benim ikinci root edişim. Root sayacı varmı araştırcam yarın detaylı olarak.
Note 2 almayı düşünüyordum biraz daha araştırdıktan sonra lg g2 nin daha hızlı oldugunu gördüm. Söyle bir sorun var. Öğrenci adamız kit kaynaklarla alacağım. Cihaz düşse su dökülse bozulursa nabarım kaygısı çok fazla. Galaxy ace kullanıyordum. lg g2 çok hızlı gelirmi ? Pek hızla alakam yoktur sadece sosyal medya ve bir kac oyun kullanırım. Note 2 yeterli olurmu ? Sizce G2 almalımıyım ??
Bende şuan 4.4.2 yüklü. Almanya, Fransa, İtalya'ya verildi. Almanya romu yükledim.
Biz normal bekliyoruz Ya benim batarya denilen kadar uzun gitmiyor
4.4 ü bende merak ettim testde hızlar baya artımıs
Kitkat incelemelerinizi buradan paylaşırmısınız. Her konuda takılmalar değişmeler hızlanmalar vs..
hocam bende aldım Türkiye romu yüklü geleli 3 gün oldu gözükeli ama paket yapmadığım ve uygun wifi bulamadığım için yüklememiştim bugün yükledim felaket hızlanma ve değişimler var. Kamerada hiç bir odaklanma porblemi yok ama 4k çekim ve knok on a yeni eklenen özellikler niyeyse yok. Sizde varmı bunlar.
Bakalım çıksın ülkemize öyle yükleyelim
[MENTION=91331]mstdrsn[/MENTION] test sonuçları susam için tam iyi sonuç vermeye bilir rom suna her telefonda stabil çalışmıyor o yüzden aldatıcı olur
Yine de ilk deneyimlerinizi yazmanizi bekliyorum, daha sonradan yorumlarınızı güncellersiniz.
7:00'dan itibaren arka planda çalan müzik iPhonedo'ya ait. [MENTION=91331]mstdrsn[/MENTION]
Selam olsun sana iPhonedo'cu! Bende albümünü aldım ve 2012'den beri takip ediyorum ve çok seviyorum. O yüzden sinirlendim biraz kusuruma bakmayınEvet kendisi çok sevdiğim birisidir ve albümünü satın almakla birlikte kendi verdiği izin ile videolarda kullanmaktayım.
Merhaba
Bende LG G2 almayı düşünüyorum. Fakat kamerasının gece çekimleri iyi değil diye duydum Sizce nasıl? Benim için telefonda en önemli fotoğraf. Bununiçin gece çekimlerinin de iyi olması lazım
arkadaşlar benim eşimde samsung s5 var bene lg g2 aldım ikiside full hd olmasına rağmen pcye videoları attığımda onun çektiği videolar full hd görüntü verirken g2 sanki biraz sönük 1080p değilde 720p gibi görüntü veriyor fark nedir acaba
arkadaşlar benim eşimde samsung s5 var bene lg g2 aldım ikiside full hd olmasına rağmen pcye videoları attığımda onun çektiği videolar full hd görüntü verirken g2 sanki biraz sönük 1080p değilde 720p gibi görüntü veriyor fark nedir acaba
:hammer:Size Bir Şey Sor cam Lg G2 de pilde patlama oluyormuş doğrumu
:hammer:Size Bir Şey Sor cam Lg G2 de pilde patlama oluyormuş doğrumu
LG G2'nin kullandığı pil'i bir çok telefon kullanıyor. Eğerki pilde problem varsa elbette patlar fakat bu cok nadir görülen bişidir. @mstdrsn 'ın dediği gibi kendi şarz adaptörü ile şarz ederseniz bir problem olmaz.
Yanlış bilgilendirme olmasın, LG G2'de diğer pek çok telefonun kullandığı Lityum-Ion pillerin aksine Lityum-Polimer pil vardır. Ve bu pil türünün özellikle kendi şarj aleti ile şarj edilmesi tavsiye edilir.
merhaba arkadaşlar.
Lg g 2 almayı düşünüyorum ama kafama takılan bir konu var.Bazı sıkıntıların güncelleme ile giderilebileceği yazılmış.LG güncelleme konusunda nasıl, kullanan arkadaşlar güncelleme aldılar mı ve alan varsa herhangi bir soruna çözüm oldu mu acaba
hocam aldığınız güncellemelerle hangi tip sıkıntılar çözümlendi acaba biraz detay verebilir misinizEvet tüm ülkeler güncelleme aldı. Cihaz çok daha iyi hale geldi. Bazı ülkeler için ekstra özellikler de geldi. Knock code gibi. Yakında tüm ülkelere knock code güncellemesi verilmiş olur.
hocam aldığınız güncellemelerle hangi tip sıkıntılar çözümlendi acaba biraz detay verebilir misiniz
Batarya ömrü, stabilite, kamera, knock on iyileştirmeleri oldu.