Dersler Için Tablet Önerisi

sevdelsn1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Tablet almak isteseydiniz hangi tableti alırdınız?Nedeniyle beraber yazar mısınız?
1-Huawei Matepad T10s
2-Samsung Galaxy Tab A7 mi?
3-İpad
4-Lenovo
5-Casper

Heinz

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
142
ipad 8. nesil yeterli olacaktır.

realsim85

Asistan
Reaksiyon puanı
99
Tablet almak isteseydiniz hangi tableti alırdınız?Nedeniyle beraber yazar mısınız?
1-Huawei Matepad T10s
2-Samsung Galaxy Tab A7 mi?
3-İpad
4-Lenovo
5-Casper
merhaba ben bütün tablet arayan çevreme "Samsung Galaxy Tab A SM-T297 8" 32GB 4G" yı öneriyorum bugune kadar 4 tane aldım gayet memnunun sim kart özelliği de mevcut tam bir fiyat performans ürünü aynı markanın 290 modeli de var onun da tek farkı sim kart takılamaması..

sevdelsn1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bütçe belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
almıycam ki fikirlerini merak ettim eğer bir gün alırsam fikirlerinize göre alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

merhaba ben bütün tablet arayan çevreme "Samsung Galaxy Tab A SM-T297 8" 32GB 4G" yı öneriyorum bugune kadar 4 tane aldım gayet memnunun sim kart özelliği de mevcut tam bir fiyat performans ürünü aynı markanın 290 modeli de var onun da tek farkı sim kart takılamaması.
Almayı düşünmüyorum sadece fikrinizi merak ettim ama 8 inç lik bi tablet benim pek ilgimi çekmiyor açıkçası büyük ekranlar daha çok ilgimi çekiyor bir nedeni yok 10 inç olsa daha iyi olur

alperen5526

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Üniversite derslerim için Huawei MediaPad T5 almıştım gayet de iş görüyor. Fiyat olarak şuan ne durumda bilmiyorum ama ben 1000TL ye almıştım

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Aynen samsung güzel oluyo
Samsung iğrenç ötesi teknoloji mağazasında denemiştim elime aldığım an o ipad pro‘nun verdiği o hissi vermiyor sanki hemen kırılacakmış gibi oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ipad ya da Samsung tabletler iyi olur.
Hertürlü iPad daha iyi. Kendim iPad pro kullanıyorum gerçekten acayip hızlı Apple samsungtan daha iyidir

biraz fanboyluk yapıyor gibi olmasın gerçekten doğru

swatrix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
apple modelini yazsaydın keşke ama iyi modeliyse alınır