SIM desteği üzerinden sesli konuşma yapılamıyor. SIM kart takılı iken Hücresel Veri aracılığıyla FaceTime üzerinden görüşme yapılabiliyor.%1000 ipad.
hem konuşmada var
Peki hangi modeli?iPad çünkü hem özellikleri hem işletim sistemi güzel.
Bütçe belirtirseniz yardımcı olabiliriz.Peki hangi modeli?
Bütçen hangisine yeterse o.Peki hangi modeli?
merhaba ben bütün tablet arayan çevreme "Samsung Galaxy Tab A SM-T297 8" 32GB 4G" yı öneriyorum bugune kadar 4 tane aldım gayet memnunun sim kart özelliği de mevcut tam bir fiyat performans ürünü aynı markanın 290 modeli de var onun da tek farkı sim kart takılamaması..Tablet almak isteseydiniz hangi tableti alırdınız?Nedeniyle beraber yazar mısınız?
1-Huawei Matepad T10s
2-Samsung Galaxy Tab A7 mi?
3-İpad
4-Lenovo
5-Casper
almıycam ki fikirlerini merak ettim eğer bir gün alırsam fikirlerinize göre alırımBütçe belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
Almayı düşünmüyorum sadece fikrinizi merak ettim ama 8 inç lik bi tablet benim pek ilgimi çekmiyor açıkçası büyük ekranlar daha çok ilgimi çekiyor bir nedeni yok 10 inç olsa daha iyi olurmerhaba ben bütün tablet arayan çevreme "Samsung Galaxy Tab A SM-T297 8" 32GB 4G" yı öneriyorum bugune kadar 4 tane aldım gayet memnunun sim kart özelliği de mevcut tam bir fiyat performans ürünü aynı markanın 290 modeli de var onun da tek farkı sim kart takılamaması.
Aynen samsung güzel oluyoIpad ya da Samsung tabletler iyi olur.
Samsung iğrenç ötesi teknoloji mağazasında denemiştim elime aldığım an o ipad pro‘nun verdiği o hissi vermiyor sanki hemen kırılacakmış gibi oluyorAynen samsung güzel oluyo
Hertürlü iPad daha iyi. Kendim iPad pro kullanıyorum gerçekten acayip hızlı Apple samsungtan daha iyidirIpad ya da Samsung tabletler iyi olur.