Evet dediğim gibi. İlgi alanlarım Tarih,Spor ve Bilgisayar ama bana tutup Türkçe Fen çalış diyorlar. Kafam binbir kere basmıyor bunlara bu yüzden çalışma isteğim gelmiyor dediğim zamanda senin iyiliğin için diyorlar lütfe yardım edin.
futbolda altyapıda falan oynadım geleceğim olur inşallah. Futbolcu olmak istiyorum 5 yaşından beriMatematik çalış gerisi gereksiz. Bilgisayar öğrenme zaten basit. Tarih dersi yaşamın boyu sana pek getirisi olmaz. Çünkü bir kitap a yazdığı şeyi diğeri b yazar. Tarih hocam vardı kitaplara kanmayınız orda çoğu bilgi yalan diyordu.
Spor zaten pek gerekli değil polis olmayacaksan.
Ama matematik bilmek hayatını değiştirir. Çok yararı var.
kolayı var çalışma git sanayiye çalışEvet dediğim gibi. İlgi alanlarım Tarih,Spor ve Bilgisayar ama bana tutup Türkçe Fen çalış diyorlar. Kafam binbir kere basmıyor bunlara bu yüzden çalışma isteğim gelmiyor dediğim zamanda senin iyiliğin için diyorlar lütfe yardım edin.
Sonuçta okuyan bile iş bulamıyor. Sanayide iş bulduysan ne mutlu sana. Git çalış işte, ne mutlu sanakolayı var çalışma git sanayiye çalış
yalan söylüyorsunSonuçta okuyan bile iş bulamıyor. Sanayide iş bulduysan ne mutlu sana. Git çalış işte, ne mitlu sana![]()
Yalan söyleyen siyasetçi olsun ki ben yalan söylemiyorum.yalan söylüyorsun
iban gönder sana 200bin lira yollayacamYalan söyleyen siyasetçi olsun ki ben yalan söylemiyorum.
200 bin lira bizde manat'la pek ahım-şahım para etmez. Onu 500 bin yap yollarım İBan.iban gönder sana 200bin lira yollayacam
200.000 euro yollarım olur mu200 bin lira bizde manat'la pek ahım-şahım para etmez. Onu 500 bin yap yollarım İBan.
200 bin nedir ki banka kartımın rakamlarını tek tek yazmaya üşenirim o para için.
Yuro'yu ne yapıcam? Kağıt'a değer vermiyorum ben Sizi kandırmışlar. Kağıdın değerli olduğuna inandırmışlar.200.000 euro yollarım olur mu