Soru Deprem sonrası durumda ne düşünyorsunuz?

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779
Bu deprem diğerlerinden çok daha büyük. 1o ili kapsıyor (Japonya'nın tamamına eş değer) ve 7.7 ve 7.6 olmak üzere iki ana deprem ve 700 6.6 değerlerine kadar güçlü artçı deprem.

Siz de bu durumda hala siyaset konuşuyorsunuz. İnsanlar hayatta kalmaya çalışıyor. Sizin yaptığınız çok bütük bir ayıp.

BU KONU KAPANSIN LÜTFEN:

Siyaset tabii ki konuşulacak. 22 senedir ülkeyi yönetenler deprem vergileri duble yollara harcandı veya gerekli yerlere harcandı diye kestirip atıyorsa kusura bakma tabii ki siyaset konuşulacak.

Bak 99 depreminden günler sonra bugün AKP sözcüsü olan Ömer Çelik neler yazmış gazetesinde...

Mesaj otomatik birleştirildi:

Tarih belli. Mayıs 14 olacak.
Daha kesinleşmedi

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
Yapılan çok yanlış var da, en büyük yanlışın askerlerin depremden sonra hemen sahaya inmemesini buluyorum.

3K, 5K askerden bahsetmiyorum, bir şekilde tüm yöre halkı yanında askeri görmeliydi. Bu kadar tepki olmazdı bence.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Siyaset tabii ki konuşulacak. 22 senedir ülkeyi yönetenler deprem vergileri duble yollara harcandı veya gerekli yerlere harcandı diye kestirip atıyorsa kusura bakma tabii ki siyaset konuşulacak.

Bak 99 depreminden günler sonra bugün AKP sözcüsü olan Ömer Çelik neler yazmış gazetesinde...

Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha kesinleşmedi
O 22 senelik hükümet var olmasaydı, bu gün hala bir aday bile belirlemeyi beceremeyenler hala depremzedelere gidecek yardımı aralarında tartışıp oturuyor olacaklardı.

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779
Yapılan çok yanlış var da, en büyük yanlışın askerlerin depremden sonra hemen sahaya inmemesini buluyorum.

3K, 5K askerden bahsetmiyorum, bir şekilde tüm yöre halkı yanında askeri görmeliydi. Bu kadar tepki olmazdı bence.

Emasya protokülü askerlerin darbe yapmasına zemin hazırlıyor diyen FETÖcüler bu protokolü kaldırttılar sonra da kendileri darbe yaptı.