Depo Depo Davetiye Sistemi Açıldı. Gönderirmisiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lawri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seyhad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok saçma yaaa bence böyle yaparak üye kaybediyor bence en iyisi TekArsiv

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
vip kullanmadıktan sonra bir espisi yok o sitenin gidin divxm yada sharebus a üye olun.

beyoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben depodepoya 1 yıldır üyeydim vip üyelik aldım (adamlara destek olsun diye)sonra 1 ay kullandım kendi hatalarından vip üyelik sürem 1 ayı 15 gün falan geçti benim hem üyeligimi sildiler hemde bana bir bilgilendirme de bulunmadılar muhatapta bulamadım birde davetiye ayagı çıkarmışlar mail adresi bulup ulaşamıyorum anasını satim ihtiyacım oldugundan degil ben sanal alemde her türlü işimi götürrüm ama sinir oldum ve burdan seslenmek istedim ister duysunlar ister duymasınlar haksızlıgı sevmem sırf destek olsun diye vip üye oldum arada normal üyeligimide yediniz allah belanızı versin.... arkadaşlar sizede burada bu siteye muhtaç olmamanız için site isimleri verrim ama reklam olur shiftdeletede kral bir sitedir iyi akşamlar....
daha önceki mesajımdaki davetiyeyide bu mesajı onlara direk yazmak depodepo sitesindekilere ulaşmak için istedim mesajlarıma bakıpta yanlış yorum çıkarmayın..............

yenicag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 kişye verdim Verdiğime pişmnan etti Kötü kullanıcı banlanmış Yazık kıymet blmez miş..

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Zaten üyeliği açık değil mi? yoksa ben mi yanlış siteye üye oldum daha yeni