Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Depo Depo Davetiye Sistemi Açıldı. Gönderirmisiniz?
ben depodepoya 1 yıldır üyeydim vip üyelik aldım (adamlara destek olsun diye)sonra 1 ay kullandım kendi hatalarından vip üyelik sürem 1 ayı 15 gün falan geçti benim hem üyeligimi sildiler hemde bana bir bilgilendirme de bulunmadılar muhatapta bulamadım birde davetiye ayagı çıkarmışlar mail adresi bulup ulaşamıyorum anasını satim ihtiyacım oldugundan degil ben sanal alemde her türlü işimi götürrüm ama sinir oldum ve burdan seslenmek istedim ister duysunlar ister duymasınlar haksızlıgı sevmem sırf destek olsun diye vip üye oldum arada normal üyeligimide yediniz allah belanızı versin.... arkadaşlar sizede burada bu siteye muhtaç olmamanız için site isimleri verrim ama reklam olur shiftdeletede kral bir sitedir iyi akşamlar....
daha önceki mesajımdaki davetiyeyide bu mesajı onlara direk yazmak depodepo sitesindekilere ulaşmak için istedim mesajlarıma bakıpta yanlış yorum çıkarmayın..............