joulneyder
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 12
Merhaba , 10 yıllık bir kasam var ufak tefek değişiklikler yapıldı zamanla.Sistem olarak iyi olmadığını biliyorum fakat yinede parçlara baktığımda daha iyi bir performans bekliyorum.Performanstan kastım öyle yüksek grafikli oyunları oynamak değil.Genel olarak hızdan yana sorun yaşıyorum.Bir şeylerin açılış kapanış hızı veya birden fazla şey açtığımda anlık donmalar yani sistemde genel olarak bir yavaşlık hissediyorum ve bir şeyin darboğaz yaptığını düşünüyorum.Özetle kötü olan sistemi çok daha kötü yapan bir şey var ve sizden hangi parçayı değiştirmem gerektiği konusunda tavsiyede bulunmanızı rica ediyorum.
Sistem özellikleri:
-Anakart Foxconn A6GMV ( en fazla 8gb ram destekliyor ve sata 2 destekliyor)
-İşlemci AMD Phenom II X6 1055T Processor 2.80 GHz
-DDR3 1333 Mhz 8 gb ram (4 tü önceden 8 e yükselttim performansta biraz iyileşme oldu)
-Ekran Kartı AMD Radeon R7 200 Series
-Sabit Disk SAMSUNG HD105SI 1 TB 5400 RPM
-PSU sistemi karşıkıyor ayrıca bütün fanlarda temiz ve sorunsuz çalışıyor işlemci ve ekran kartı sıcaklıkları 50 yi geçmiyor
Ben sandisk'in 240 gb lık bir ssd sini alıp işletim sistemini onun üzerine kurup hdd yi depo olarak kullanmayı düşündüm fakat anakartta sata3 desteği yok tam verim alamayacağım için pek birşey farkettirmez diye düşündüm ama kararsızım bu fikir mantıklı olur mu sizce veya başka bir öneri ...
Teşekkür ederim şimdiden
Sistem özellikleri:
-Anakart Foxconn A6GMV ( en fazla 8gb ram destekliyor ve sata 2 destekliyor)
-İşlemci AMD Phenom II X6 1055T Processor 2.80 GHz
-DDR3 1333 Mhz 8 gb ram (4 tü önceden 8 e yükselttim performansta biraz iyileşme oldu)
-Ekran Kartı AMD Radeon R7 200 Series
-Sabit Disk SAMSUNG HD105SI 1 TB 5400 RPM
-PSU sistemi karşıkıyor ayrıca bütün fanlarda temiz ve sorunsuz çalışıyor işlemci ve ekran kartı sıcaklıkları 50 yi geçmiyor
Ben sandisk'in 240 gb lık bir ssd sini alıp işletim sistemini onun üzerine kurup hdd yi depo olarak kullanmayı düşündüm fakat anakartta sata3 desteği yok tam verim alamayacağım için pek birşey farkettirmez diye düşündüm ama kararsızım bu fikir mantıklı olur mu sizce veya başka bir öneri ...
Teşekkür ederim şimdiden