• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Deneme Yanlışım

Reaksiyon puanı
10
Ben bir 8.sınıf öğrencisiyim ve geçenlerde deneme çözdüm yayın adı : Master dı ve 8.sınıflar bilir en zor soru soran yayınlardandır ve bu deneme bütün derslerden ilk 2 üniteyi sormuşlar çözdüm 29yanlış 1boş ben bu kadar yanlışı nasıl çıkarrttım diye düşündüm 1.sebebim : konuları unutmuşumdur ilk konular nasıl olsa 2. sorular zordu
ve ben çalışkan biriyimdir ve sonuçları whatsapp grubuna atarlarsa utancımdan ölürüm ve bu yanlışlarımı nasıl düzeltebilirim :(

3'lü deneme mi.

Bunda utanılacak ne var? Salla gitsin.
Yanlış yaptığın sorulara tekrar bak, eksik olduğun konulara tekrar çalış. Kısa süre içinde toparlarsın.

Niye utanasın ki? Yanlış yapmaktan utanmayın. Bende de 7.sinif master var gerçekten zor.

Ben olsam utanırdım. Egolu olmayayım ama 10 yanlıştan fazla yanlış hiç yapmadım.
Çalışıp düzeltmen lazım . Bahanelere saklanırsan başarılı olamazsın. Konuları unutmuş olamazsın.

yapaçağım şey : konu tekrarı yapıp onlarla ilgili kolay+soru + zor sorularını çözüp deneme çözcem habire ama bir sıkıntı daha var bunu babama nasıl söylücem fegrht ( sonuçları )

banada oluyor ama kimsenin umrunda değil utanmazsın

bir konuyu nasıl unutamazmışım :? insan değilmiyiz biz unutamazmıyız
Öğrenci unutmaz. Günlük aylık ve yıllık tekrarlar yapar. Öğrenci olmanın asıl amacını çözmen lazım. Öğrencinin görevleri ve sorumlulukları vardır.
Öğrenci günlük aylık yıllık tekrarlar dışında test çözer, bir sonraki konuyu öğrenir.

Hiç bir zaman tahmin ettiğin kadar kötü olmuyor.
O an çok zorlanıyorsun ama geçince rahatlıyorsun.
O kadar takma.
Senin notun yalnız seni ilgilendirir.

Ben bir 8.sınıf öğrencisiyim ve geçenlerde deneme çözdüm yayın adı : Master dı ve 8.sınıflar bilir en zor soru soran yayınlardandır ve bu deneme bütün derslerden ilk 2 üniteyi sormuşlar çözdüm 29yanlış 1boş ben bu kadar yanlışı nasıl çıkarrttım diye düşündüm 1.sebebim : konuları unutmuşumdur ilk konular nasıl olsa 2. sorular zordu
ve ben çalışkan biriyimdir ve sonuçları whatsapp grubuna atarlarsa utancımdan ölürüm ve bu yanlışlarımı nasıl düzeltebilirim :(
Bahane uydurursan işin yaş. LGS de de aynısını diyebilecekmisin bakalım... Sonra sorular zor dersin. LGS'de bütün üniteleri soruyorlar. Daha şimdiden 1-2 yi unutduysan LGS'de de güzel liseleri unutacaksın.

Takıldığın yerleri tekrar et, bol bol yeni nesil çöz.

Mat fen Türkçe toplamı 12 yi geçtimi biter

Hedef var mı fen lisesi vs

Bahane uydurursan işin yaş. LGS de de aynısını diyebilecekmisin bakalım... Sonra sorular zor dersin. LGS'de bütün üniteleri soruyorlar. Daha şimdiden 1-2 yi unutduysan LGS'de de güzel liseleri unutacaksın.

Takıldığın yerleri tekrar et, bol bol yeni nesil çöz.
Bu sene öyleydi ama sorular zor derlerse şaşırmam. Normal olacak zor demeleri.

Çalışıyorsan eğer üniteyi unutmazsın. Gerçekten tekrar yapıp, düzenli denemeye giren biri konuları unutmaz. Çok zor yani.

Belki başka bir sorun vardır. Heyecandan falan olmasın?

Okyanus master 3'lü deneme zor bir deneme içinde 3 tane genel deneme var anlamında demiştim.Branş kitaplarıda kalitelidir yanlışlarından utanmaman lazım yanlışını öğrenmeden bırakırsan utanman gerek.
Soru çözümlerini izle ve yapamadığım soruları 1 hafta sonra tekrar bak yine yapamazsan soruyu kes defterin varsa yapıştır yada herhangi bir yerde sakla yapana kadar dene lgs 1.'si böyle bir taktik kullandığını söylemişti.