Deneme Yanlışım

Reaksiyon puanı
10
Ben bir 8.sınıf öğrencisiyim ve geçenlerde deneme çözdüm yayın adı : Master dı ve 8.sınıflar bilir en zor soru soran yayınlardandır ve bu deneme bütün derslerden ilk 2 üniteyi sormuşlar çözdüm 29yanlış 1boş ben bu kadar yanlışı nasıl çıkarrttım diye düşündüm 1.sebebim : konuları unutmuşumdur ilk konular nasıl olsa 2. sorular zordu
ve ben çalışkan biriyimdir ve sonuçları whatsapp grubuna atarlarsa utancımdan ölürüm ve bu yanlışlarımı nasıl düzeltebilirim :(

SOLTER

Doçent
Reaksiyon puanı
560
3'lü deneme mi.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,535
Bunda utanılacak ne var? Salla gitsin.
Yanlış yaptığın sorulara tekrar bak, eksik olduğun konulara tekrar çalış. Kısa süre içinde toparlarsın.

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,799
Niye utanasın ki? Yanlış yapmaktan utanmayın. Bende de 7.sinif master var gerçekten zor.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Ben olsam utanırdım. Egolu olmayayım ama 10 yanlıştan fazla yanlış hiç yapmadım.
Çalışıp düzeltmen lazım . Bahanelere saklanırsan başarılı olamazsın. Konuları unutmuş olamazsın.

Reaksiyon puanı
10
yapaçağım şey : konu tekrarı yapıp onlarla ilgili kolay+soru + zor sorularını çözüp deneme çözcem habire ama bir sıkıntı daha var bunu babama nasıl söylücem fegrht ( sonuçları )

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
628
banada oluyor ama kimsenin umrunda değil utanmazsın

Reaksiyon puanı
10
Ben olsam utanırdım. Egolu olmayayım ama 10 yanlıştan fazla yanlış hiç yapmadım.
Çalışıp düzeltmen lazım . Bahanelere saklanırsan başarılı olamazsın. Konuları unutmuş olamazsın.
bir konuyu nasıl unutamazmışım :? insan değilmiyiz biz unutamazmıyız

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
bir konuyu nasıl unutamazmışım :? insan değilmiyiz biz unutamazmıyız
Öğrenci unutmaz. Günlük aylık ve yıllık tekrarlar yapar. Öğrenci olmanın asıl amacını çözmen lazım. Öğrencinin görevleri ve sorumlulukları vardır.
Öğrenci günlük aylık yıllık tekrarlar dışında test çözer, bir sonraki konuyu öğrenir.

mahmut ince

Asistan
Reaksiyon puanı
171
Hiç bir zaman tahmin ettiğin kadar kötü olmuyor.
O an çok zorlanıyorsun ama geçince rahatlıyorsun.
O kadar takma.
Senin notun yalnız seni ilgilendirir.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Ben bir 8.sınıf öğrencisiyim ve geçenlerde deneme çözdüm yayın adı : Master dı ve 8.sınıflar bilir en zor soru soran yayınlardandır ve bu deneme bütün derslerden ilk 2 üniteyi sormuşlar çözdüm 29yanlış 1boş ben bu kadar yanlışı nasıl çıkarrttım diye düşündüm 1.sebebim : konuları unutmuşumdur ilk konular nasıl olsa 2. sorular zordu
ve ben çalışkan biriyimdir ve sonuçları whatsapp grubuna atarlarsa utancımdan ölürüm ve bu yanlışlarımı nasıl düzeltebilirim :(
Bahane uydurursan işin yaş. LGS de de aynısını diyebilecekmisin bakalım... Sonra sorular zor dersin. LGS'de bütün üniteleri soruyorlar. Daha şimdiden 1-2 yi unutduysan LGS'de de güzel liseleri unutacaksın.

Takıldığın yerleri tekrar et, bol bol yeni nesil çöz.

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
Mat fen Türkçe toplamı 12 yi geçtimi biter

Hedef var mı fen lisesi vs

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Bahane uydurursan işin yaş. LGS de de aynısını diyebilecekmisin bakalım... Sonra sorular zor dersin. LGS'de bütün üniteleri soruyorlar. Daha şimdiden 1-2 yi unutduysan LGS'de de güzel liseleri unutacaksın.

Takıldığın yerleri tekrar et, bol bol yeni nesil çöz.
Bu sene öyleydi ama sorular zor derlerse şaşırmam. Normal olacak zor demeleri.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,535
Çalışıyorsan eğer üniteyi unutmazsın. Gerçekten tekrar yapıp, düzenli denemeye giren biri konuları unutmaz. Çok zor yani.

Belki başka bir sorun vardır. Heyecandan falan olmasın?

Reaksiyon puanı
10
Peki şimdi yeni konuları tekrar etip sorumu çözsem eski konularımı etsem

SOLTER

Doçent
Reaksiyon puanı
560
Okyanus master 3'lü deneme zor bir deneme içinde 3 tane genel deneme var anlamında demiştim.Branş kitaplarıda kalitelidir yanlışlarından utanmaman lazım yanlışını öğrenmeden bırakırsan utanman gerek.
Soru çözümlerini izle ve yapamadığım soruları 1 hafta sonra tekrar bak yine yapamazsan soruyu kes defterin varsa yapıştır yada herhangi bir yerde sakla yapana kadar dene lgs 1.'si böyle bir taktik kullandığını söylemişti.