Gönderdim özelden
Çok ama çok teşekkürler.
Gönderdim özelden
ya varsa fazladan bi tane bizde alabilirmiyiz arkadaslar...mustafa.toktas@windowslive.com
Davetiye kodunu gönderdim.
Özelden davetiye isteyenlere cevap vermiyorum.dgncn Nickli Üyeden Alıntı
Gönderdim özelden
Öncelikle herkese selam,
Benim anlamadığım mail adresi verilmeden özelden davetiye istenince neden gönderilmez ya da gönderilmek için adam mı seçilir? Ben sadece talebimin gözden kaçmış olmasını temenni ederek sizlerden demonoid davetiyesini göndermenizi dört gözle beklemekteyim.
iyi günler
Özelden davetiye isteyenlere cevap vermiyorum.
Eğer elimde davetiye varsa bu konuya yazılan mesaj sırasına göre ve mesaj sayısına da dikkat ederek gönderiyorum.
Demonoid mail adresine otomatik gönderme yapmaz davetiye kodu verir onunla üye olunur.
Birkaç sayfa öncesini okuma zahmetinde bulunsaydın davetiye kodlarımın bittiğini 2-3 günde bir geldiğini öğrenirdin.
Tek mesajı olanlara vereceğime forumda kendini tanıtıp 3,5 mesaj yazana veririm daha iyi.Bu konuya mail adresini yazıp çekip gidenlere vermeyeceğimi sizde bilirsiniz.(Bu sözümü size söylemiyorum.)
Şuan elimde davetiye yok gelince özelden gönderirim.
Ratio'su varda dikkat edildiğini sanmıyorum öyle olsaydı ben şuan davetiye dağıtamazdım.Ratiosu varmış upload yapmıycağım için bana yaramaz gibi Zamunda'ya devam şimdilik.
Ratio'su varda dikkat edildiğini sanmıyorum öyle olsaydı ben şuan davetiye dağıtamazdım.
Bilmiyorum.Hocam bu demonoid'de davetiye sahibi olabilmek için kaç gb upload yapmak gerekiyor bir de ratio kaç olmalı?
Eğer dikkat edilmiyorsa alabilirim o zaman mstf.anar @ gmail.com (boşlukları silersin)Ratio'su varda dikkat edildiğini sanmıyorum öyle olsaydı ben şuan davetiye dağıtamazdım.
Davetiye kod olarak geldiği için kod olarak özelden gönderirim. Sırayla ama.Eğer dikkat edilmiyorsa alabilirim o zaman mstf.anar @ gmail.com (boşlukları silersin)
Tamam acelem yok zatenDavetiye kod olarak geldiği için kod olarak özelden gönderirim. Sırayla ama.
banada gönderirseniz çok memnun olurum , teşekkürler.
dgncn Nickli Üyeden Alıntı
Gönderdim özelden
Öncelikle herkese selam,
Benim anlamadığım mail adresi verilmeden özelden davetiye istenince neden gönderilmez ya da gönderilmek için adam mı seçilir? Ben sadece talebimin gözden kaçmış olmasını temenni ederek sizlerden demonoid davetiyesini göndermenizi dört gözle beklemekteyim.
iyi günler
Kodlar gönderilmiştir.Ratiosu varmış upload yapmıycağım için bana yaramaz gibi Zamunda'ya devam şimdilik.
Teşekkürler.Kodlar gönderilmiştir.
TeşekkürlerKodlar gönderilmiştir.