Demonoid Davetiye Dağıtımı - Free Demonoid Invitation Codes

squee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
banada gönderirseniz çok memnun olurum , teşekkürler.

yaso.baso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiye kodunu gönderdim.

quote_icon.png
dgncn Nickli Üyeden Alıntı
Gönderdim özelden

Öncelikle herkese selam,

Benim anlamadığım mail adresi verilmeden özelden davetiye istenince neden gönderilmez ya da gönderilmek için adam mı seçilir? Ben sadece talebimin gözden kaçmış olmasını temenni ederek sizlerden demonoid davetiyesini göndermenizi dört gözle beklemekteyim.
iyi günler

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
quote_icon.png
Gönderdim özelden

Öncelikle herkese selam,

Benim anlamadığım mail adresi verilmeden özelden davetiye istenince neden gönderilmez ya da gönderilmek için adam mı seçilir? Ben sadece talebimin gözden kaçmış olmasını temenni ederek sizlerden demonoid davetiyesini göndermenizi dört gözle beklemekteyim.
iyi günler
Özelden davetiye isteyenlere cevap vermiyorum.

Eğer elimde davetiye varsa bu konuya yazılan mesaj sırasına göre ve mesaj sayısına da dikkat ederek gönderiyorum.
Demonoid mail adresine otomatik gönderme yapmaz davetiye kodu verir onunla üye olunur.
Birkaç sayfa öncesini okuma zahmetinde bulunsaydın davetiye kodlarımın bittiğini 2-3 günde bir geldiğini öğrenirdin.

Tek mesajı olanlara vereceğime forumda kendini tanıtıp 3,5 mesaj yazana veririm daha iyi.Bu konuya mail adresini yazıp çekip gidenlere vermeyeceğimi sizde bilirsiniz.(Bu sözümü size söylemiyorum.)

Şuan elimde davetiye yok gelince özelden gönderirim.

yaso.baso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Özelden davetiye isteyenlere cevap vermiyorum.

Eğer elimde davetiye varsa bu konuya yazılan mesaj sırasına göre ve mesaj sayısına da dikkat ederek gönderiyorum.
Demonoid mail adresine otomatik gönderme yapmaz davetiye kodu verir onunla üye olunur.
Birkaç sayfa öncesini okuma zahmetinde bulunsaydın davetiye kodlarımın bittiğini 2-3 günde bir geldiğini öğrenirdin.
Tek mesajı olanlara vereceğime forumda kendini tanıtıp 3,5 mesaj yazana veririm daha iyi.Bu konuya mail adresini yazıp çekip gidenlere vermeyeceğimi sizde bilirsiniz.(Bu sözümü size söylemiyorum.)

Şuan elimde davetiye yok gelince özelden gönderirim.

Yazdığın cevap için teşekkürler. Birkaç sayfa öncesini okuma zahmetinden bahsetmişsin okduğuma emin olabilirsin davetiye kodlarının bittiğini 2-3 günde bir geldiğini biliyorum. Bu mesajı atmamdaki sebep en son sayfada benden sonra davetiye talebi olan bir kişiye özelden davetiye gönderilmiş olmasıdır. Keşke özelden tek mesajlara davetiye yok şeklinde bir bilgilendirme geçme fırsatın olsaydı bende bu denli beklenti içinde olmaz sıramı beklerdim.
Neyse yanlış anlaşılma olmuş herkese iyi forumlar.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ratiosu varmış upload yapmıycağım için bana yaramaz gibi :P Zamunda'ya devam şimdilik.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
banada gönderirseniz çok memnun olurum , teşekkürler.

quote_icon.png
Gönderdim özelden

Öncelikle herkese selam,

iyi günler

rica etsem bende alabilirmiyim

mail:
cesurmeneli@hotmail.com

Ratiosu varmış upload yapmıycağım için bana yaramaz gibi :P Zamunda'ya devam şimdilik.
Kodlar gönderilmiştir.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
dgncnXlj1og9nhehgfg324bd40wc79xq2m4qt9iu6nw