Dell Insprion N5010 wirelles sorunu

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
Merhaba benim sorun ortada wireless bağlı internete giriyor ama bağlı gözükmüyor listeye bakıyorum bağlı gözüküyor ama ağ ve paylaşım merkezinde göstermiyor neden olabilir işletim sistemim win7 (driver kaldırdım tekrar yükledim hiç birşey değişmedi)

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
İnternete giriyosa gerisi önemli değil :) İnternet hızında felan sorun yoksa

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
aynı pc bnde de var.aynı sorun bende de oldu.nete bağlıyken sağ alttaki wireless simgesinde bağlı değil gözüküyordu. çok uğraştım düzelmedi. bastım formatı. acayip sinir olmuştum :)

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
dostum işaret hala aynı bağlı değil bağlantı var yazıyor format demeyin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

pc yi yeniden başlat diyor ben onu yapmamışım

Reaksiyon puanı
2,148
ağ bağlantılarını görüntüle dediğinde hala boş mu gözüküyor

yeniden başlattıktan sonra düzeldi mi?

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
yok o var ama ağ ve paylaşım merkezi ağa bağlı değilsiniz diyor

Reaksiyon puanı
2,148
bi windows 7 dvdsi ile onarma seçeneğini seçip bi onarmayı dene denmiş ve başarılı olunmuş

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
tamam da dell ınpıron n5010 win7 cd si var o olurmu

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
bilgisayar çöker mi yada herhangi bir sorun

OnurSorhan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Aynı bilgisayarı bende kullanımıyorum geçen sene bende aynı sorunla karşılamıştım Wireless'i kaldırdım ve Wireles driver'dan geri yüklediğimde sorun düzeldi bir daha karşılaşmadım deneyebilirsin umarım yararlı olur iyi forumlar.

OnurSorhan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ilk olarak "denetim masası/yönetimsel araçlar/olay görüntüleyicisine" tıklayıp içindeki windows günlüklerine ve daha sonra onunda içindeki sisteme tıklıyoruz.Şimdi Burada DistrubutedCOM adlı hatayı bulalım ve ayrıntılarına bakalım orada uygulamaya özel izin ayarları
"{A47979D2-C419-11D9-A5B4-001185AD2B89}
CLSID'sine sahip COM Sunucu uygulaması için SID değeri (S-1-5-19) olan LocalHost (LRPC Kullanan) adresindeki NT AUTHORITY\LOCAL SERVICE kullanıcısına Yerel Etkinleştirme izni vermiyor. Bu güvenlik izni, Bileşen Hizmetleri yönetim aracı kullanılarak değiştirilebilir."diye bir bilgi vardır. "Windows + R" yapıp oraya "comexp.msc" yazalım.Bileşen hizmetleri açılır ."Bileşen Hizmetleri/Bilgisayarlar/Bilgisayarıma" tıklatın sağ taraftaki "DCOM Yapılandırmasına" çift tıklatın karşınıza bircok DCOM Uygulaması cıkacaktır.Burada "netprofm" adlı DCOM uygulamasına sağ tıklatıp "özellikler" diyin ve "güvenlik" sekmesini tıklatın orada "başlatma ve etkinleştirme izinleri" diye bir yer göreceksiniz onun altında "varsayılanı kullan ve özelleştir"adlı iki tane seçenek var "özelleştiri" tıklatın ve düzenle diyin çıkan yerde yukarıda "grup ve kullanıcı adları"altındaki ekle seçeneğine tıklayın ve Ekleme ismi olarak ""LOCAL SERVICE" yazın ve ekle diyin.Yukarıya eklediğiniz LOCAL SERVICE adı gelecektir.Eklediğiniz LOCAL SERVICEYE TUM IZINLERI VERIN ve tamam deyip çıkış yapın.Artık Sorunumuzun çözümü halloluyor."Denetim masası/Yönetimsel Araçlar/Hizmetler diyip oradaki "AĞ LİSTESİ HİZMETİNİ" BAŞLATIN. ARTIK SORUNUNUZ ÇÖZÜLMÜŞ OLDU. AĞ SİMGESİ ESKİ HALİNE DÖNECEK AĞINIZDAKİ SORUN ÇÖZÜLECEKTİR.

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
yine olmadı system yazılımı kurulmuyor gözüküyor kuruyorum kurulmadı diyor win7 de orjinal

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
olmuyor gerekirse dell i çağıracam belki yapabilirler

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
akşam bende de oldu bugünden beri kafa patlatıyorum belkide 100 kere resetledim olmadı internet bi gitti bi daha gelmedi sonra sorunu splitterda buldum aynısı olabilr sende de yani sorun donanımsal olabilir splitter kullanmadan bir dene bakalım sorun orada mı ?

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
Bir şey daha farkettim AVG internet security 2013 interneti engellidiğimde normale donuyor açılırken ise ilk önce normal sonra yine soruna dönüyor