Merhaba SDN kullanıcıları.Bu yaz bir Dell inspiron 15r aldım(5537)Win 8.1 single language türkçe yükledim.Sadece dell audio driver ve chipset driverı falan kurdum.Ekran kartı driverını da aygıt yöneticisinden güncelle seçeneğini kullanarak yükledim.Sonuç olarak bilgisayar kapat deyince uyku moduna geçiyor.Güç düğmesinin yapacağı eylemi falan da ayarladım güç seçeneklerinden.Sol alt köşedeki win simgesine sağ tıklayıp kapat deyince aynı sorun, sağ alt köşeye gidip ayarlardan kapat diyince aynı sorun, alt f4 yapıp kapat diyince aynı sorun.Bu sorun driverlar(ekran kartı) yüklü değilken çıkmıyor yüklendikten sonra çıkıyor.Son olarak şunu da diyeyim bu sorun önce olmuyordu sol alt köşe kapatmaya yarıyordu ama diğer seçenekler(diğer iki kapatma seçeneği) yaramıyordu.Win update ile güncelleme yaptım belki tüm sorunlar gider diye ama daha kötü oldu şimdi o üç seçeneğin üçü de çalışmıyor.Şu an yine biraz güncelleme yapıyor(500 küsür mb) önce de 800 mb bir kere yaptım bir kere de 30 mb yaptım.Sizce ne yapmalıyım.