Samsung Laptop win 8.1 Sorun!!

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar, öncelikle herkese iyi günler dilerim.
Laptobumun markası ve modeli
Samsung NP550P5C-S04TR i7-3630QM 2.40 Ghz 8 GB Ram ve harici
Grafik Kartı NVIDIA GeForce GT 650M olarak özellikleri mevcuttur.
Harddisk tabi ki HDD 1 Tb, 2013 yılından beri kullanıyorum 2 kez recovery yaptım sadece bu zamana kadar yavaşladığı için, win 8.1 çıkınca ona güncelledim ve ilk zamanlar sorun oldu yeni çıktığından dolayı falan sonra güncellemeler ile düzelttiler ve şuanda da win 8.1 kullanıyorum. Bilgisayarım çok yavaşladı yavaş açılıyor giriş ekranında bazen takılıyor. bazen mozilla da kilitleniyor, masaüstündeki bazı uygulamaların simgeleri kayboluyor örneğin norton ve google earth uygulamasının simgeleri yok, win 10 'a güncellemedim fakat bu sorunu win10'a yükseltmek sorunları çözer mi ?
Abimde packard bell i5 win7 olan bir laptobu var benden 3 yıl önce aldı çok kötü ve yavaşlamıştır kasma sorunları her aşamada gerçekleşiyordu ve onu formatladı win 10 yükledi bilgisayarlarımız aynı anda açılıyor resmen hız olarak benimkini geçiyor bazı noktalarda, bu sorunu nasıl çözerim yardımcı olabilir misiniz lütfen ?

emirhanyaniben

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayarı abine ver kendi bilgisayarına uyguladığı işlemlerin aynısını sanada uygulasın belki düzelir kendikisi düzelmiş. bu yazdığın sorunlarda virüs ile bulaşmış olabilir bi virüs taraması yap sorunlar yine dvm ederse bilgisayarını abine ver düzeltmeye çalışsın bi