Dell 5010 laptop Wireless problemi ? resimli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TBM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar uzun zamandır sorun var arada bir düzeliyor diye sorun etmedim ama bu aralar hiç ağa giremiyorum her deneyişimde bu çıkıyor karşıma,her türlü yolu denedim ama olmuyor yine de, driver lar tam ve güncel, yardım lütfen!

f582j.jpg

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bu sorunun bir benzeri benim arkadaşımın laptop'un da da var, o da dell 5110 kullanıyor, kablosuz olarak aynı ağa bağlanıyoruz, benim laptopda sıkıntı yokken dell 5110 sık sık kopmalar yaşıyor, wireless driver'ını felan yeniden kurduk 1 gün rahat kullandın sonrasında kopmalar devam etti,
günde ortalama 3-4 defa bağlantısı kesiliyor ve ağ bulamıyor.
önümüzdeki günlerde format atacak, aynı sıkıntı devam ederse servis yolu görünür herhalde.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
ben dedim acaba sorun modemim de mi ?,yarın pc cime götüreceğim bende yapamadım o kadar pc den anladığım halde,demek ki daha iyi bilen birine ihtiyacım var,o da format derse ne yapalım atacağım artık

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=47121]TMac1[/MENTION] ip tanımlaması yaparak girmeyi denedin mi acaba? Birde driver i intelin sayfasından indirerek dener misin?

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
bende bu model laptop kullanıyorum. yazdıgından veya resimden hiç bişey anlamadım dostum. kopma sorunu için aygıt yöneticisi> wireless n 1030> özellikler>gelişmiş>n802,11 modunu devre dışı bırakıp tamam diyin.