Deli gibi seviyordum

navisa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adı Yağmur du yaklaşık bir yıl çıktık okadar seviyordum ki anlatamam. Biraz utangaçlık vardı. Ne bileyim biraz utangaçlıktan birazda küçüklükten herhalde pek yanına gitmezdim ilgi göster ezdim elini bile tutamazdım abi 8. Sınıftı okadar pişmanım ki ona karşı ilgisiz olduğum için birgun bir arkadaşım geldi ayrıldı senden dedi önce tabi şaka sandım bekliyorum üzüldüğümü görecek sonra yanıma gelecek şakaydı diyecek bn bekliyorum işte bir ay geçti bn hala şaka sanıyorum.

birgun kendine gel lan ne şakası 1 ay oldu farkında değil misin bitti işte dedim ozaman bittiğinni anlaya bilmiştim o başkalarıyla çıkıyor bn se kimseyi sevemiyorum onla ayrılmadan önce bir arkadaşımın tavsiyesiyle Ferdi Tayfur dinlemeye başlamıştım ayrıldığımızı anladığım gün Ferdi Tayfur bir nimet gibi geliyor herzaman Ferdi Tayfur dinliyordum

şuan lise 2 ye geçtim şuana kadar hiç kimseyle çıkmak istemedim nedenini anlayamıyordum onu düşünmeyeyim diyordum bir hafta duşunmedim tam unuttum derken rüya ma girdi o günümün tamamı Ferdi Tayfur dinleyip süt içerek geçti

bir buçuk senedir ondan ayrıyım bir buçuk sene içinde onu sadece iki kere uzaktan gördüm ve deliler gibi seviyordum .

arkadaşlarım hep soruyordu sevgilin var mı diyorlardı yok diyordum çok sevdiğim biri var diyordum. Hemen yağmur mu diyorlardı bnde hep inkar ediyordum o değil diyordum ama herkes duysun evet sevdiğim kız oydu deliler gibi sevdiğim kız yağmur du ilk okulda okulun en güzel kızıydı bnm sevdiğim kız evet oydu ama artık yapacak birşeyim kalmadı bir haftadır sevmiyorum diyorum artık yalnızlık yeter diyorum.

sevgilileri görünce içimde bir boşluk hissediyorum bu boşluk ona onsuz olan sevgimi bastırıyor ve artık yeter diyorum arkadaşlarımın hepsi bilsin doğru tahmindi sevdiğim kız yağmurdu.

Böyle bir bolum olduğu için sdn foruma ve okuyanlara teşekkür ediyorum. İyi günler

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Ben de senin gibi aşıktım. Onun sıcacık bir bakışı seni mutlu ediyorsa aşıksın demektir. Hele gülümsemesi... Aklımı başımdan alıyordu. Hiç açılmayı düşünmedim. Cesaret yoktu ve reddeder diye de korkuyor insan. Unutabilirdim hatta unutmuştum. Ta ki rüyalarıma girene kadar... Rüyası bile güzeldi. Ama zamanla unutursun kardeşim. Çevrendeki kızlarla ilgilen.

Eric Cartman

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hayatta aşk konusunda tecrübe şart benim ilk atışım 3 yıl sürdü tecrübesizliğimden bitti yoksa şimdi devam ederdi sıkma canını hayatını yaşa.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Aşık olmak doğal bir şey bende oldum çok normal sonuç olarak Allah bize böyle bir duygu vermiş ama bunu arabeske bağlamak mantıksız. Tabi burda kimseyi iğnelemiyorum yanlış anlaşılmasın:)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Daha 17 yaşındayım söylediklerim ne kadar ikna edici olur bilemem.Ben şuana kadar sadece 1 kişi ile çıktım.O da 14 yaşındayken.Fazla uzun sürmedi.Gerçekten sevmiştim.1 sene konuşmadık aynı sınıfta olmamıza rağmen.1 yılın sonunda bir şekilde tekrar konuşmaya başladık.Tabi o mükemmel duygu olan aşk yoktu hislerimde.
Ve onunla hâla aynı sınıftayız.Onunla ilgili hiçbir şey düşünmüyorum.Zaten ondan sonra bir çok platonik aşkım oldu. :) Yani olay şudur ki "elbet unutursun."

cukka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi ben aşkın geçici bir kavram olduğunu ve zamanla bu halin takıntı veya sevgiye dönüştüğünü, seninde bu durumu takıntı haline getirdiğini söylesem çok ağır olmaz dimi :) klişe olacak ama yaşın çok genç ne aşklar yaşayacaksın daha ama herşeyin zamanı var ve inan bana sonra bugün ki aklına kızmamak için şuan yapman gereken tek şey iyi bir üniv. kapak atmak sonra gel aşkı konuşalım

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bende aynen böyle durumdayım, ayrıldım ama hep seveceğim. Soru sorsalar sevgilin varmı? hep sevdiğim var derim.

Hani seve-seve ayrılmak varya işte aynen bu. Nedenmi ayrıldım hiç kendimde tam bilemiyorum. Unutmak da deseler unutamazsın, mumkun değil. Sadece aklından çıkarabilirsin bahanelerle, ama yine de aklına geldikde depresyona devam.

Ve sevemeyenler, sevmeyi boş görenler için böyle şeyler boş gelebilir, hayatta herşeyi denemek gerek, en azından paran ve gucun yetenleri

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=405810]navisa[/MENTION] anlattıkların çok samimi değil, senin hissettiğin şey sevgiden çok takıntı gibi sanki

"hiç kimseyle çıkmak istemedim"
zaten seviyorsan başkası aklına gelmez ki ?

"sevgilileri görünce içimde bir boşluk hissediyorum"
senin amacın şu an o kıza dönmek değil de sanki hissettiğin sevgi ilgi ihtiyacını karşılamak gibi bir şey olmuş, yazdıklarından bunları anladım

eğer seviyorsan bunu depresyona dönüştürme, sevmek seni üzüntüye sokacak bir şey değil, aşık olmak bir dert değil, ve bu yaşlarda büyük sevgiler hissetmek, büyük aşklar yaşamaksa herkesin yapabileceği bir iş değil

hissettiğin şey geçici ise zaten geçer gider, kendini depresyona sokma
hissettiğin şey kalıcı ise beklemesini bildikten sonra elbet bir gün olur, onunla ya da bir başkasıyla, ama en iyisi hayırlısı neyse onunla

bana sorarsan, otur düşün taşın ve ben ne yapıyorum diye sor kendine

seviyor oluşunu şu an birilerini sevmeyen hiç kimse anlayamaz, çoğunluk sana henüz yaşının küçük olduğu, daha nice aşklar yaşayacağını söyleyecektir ve haklılar da,
yaşın küçük karşına daha çok insan çıkar, eğer olacaksa zaten olur, olamyacaksa da hayatının belli bir bölümünü böyle heba etme, bunun hiçbir şeye faydası yok

seviyorum diye kendini heba ettiğin kız başkalarıyla, sizinde tabirinizle çıkıyor(çıkmak deyiminden nefret ediyorum)

ferdi tayfur muş yok bilmem neymiş, bu tür işlerle sadece kendini avutur durursun, sen şu an eminim facebook vs kullanıyorsan sağdan soldan kopyala yapıştır yapıp acılı sözlerde paylaşıyorsundur, bunların sonu yok, bunların faydası yok

içini rahatlatmak huzura kavuşmak istiyorsan dua et, bol bol hemde

tolga9009

Doçent
Reaksiyon puanı
0
hayatını yaşa sevgiliymiş çıkmaymış onlar boş işler taaki hayatının arkadaşını bulana kadar:turned:

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
eSa katliyam yapmis ya.Kardes lise 1 e gectim 2 kisiyle ciktim 2 sinide cok sevmistim simdi 2siyle de arkadasiz.Artik hayat mantigimida degistirdim bu yasta ciddi bi iliski olmaz max cikarsin 1 yil eglenirsiniz (fesat bi eglenme degil bahsettigim) gezersiniz bir seyler ismarlarsin felan.Zaten evlenmeniz cok.dusuk bi ihtimal.Git yasa hayatini.

navisa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@navisa anlattıkların çok samimi değil, senin hissettiğin şey sevgiden çok takıntı gibi sanki

zaten seviyorsan başkası aklına gelmez ki ?

senin amacın şu an o kıza dönmek değil de sanki hissettiğin sevgi ilgi ihtiyacını karşılamak gibi bir şey olmuş, yazdıklarından bunları anladım

eğer seviyorsan bunu depresyona dönüştürme, sevmek seni üzüntüye sokacak bir şey değil, aşık olmak bir dert değil, ve bu yaşlarda büyük sevgiler hissetmek, büyük aşklar yaşamaksa herkesin yapabileceği bir iş değil

hissettiğin şey kalıcı ise beklemesini bildikten sonra elbet bir gün olur, onunla ya da bir başkasıyla, ama en iyisi hayırlısı neyse onunla

seviyor oluşunu şu an birilerini sevmeyen hiç kimse anlayamaz, çoğunluk sana henüz yaşının küçük olduğu, daha nice aşklar yaşayacağını söyleyecektir ve haklılar da,
yaşın küçük karşına daha çok insan çıkar, eğer olacaksa zaten olur, olamyacaksa da hayatının belli bir bölümünü böyle heba etme, bunun hiçbir şeye faydası yok

seviyorum diye kendini heba ettiğin kız başkalarıyla, sizinde tabirinizle çıkıyor(çıkmak deyiminden nefret ediyorum)

ferdi tayfur muş yok bilmem neymiş, bu tür işlerle sadece kendini avutur durursun, sen şu an eminim facebook vs kullanıyorsan sağdan soldan kopyala yapıştır yapıp acılı sözlerde paylaşıyorsundur, bunların sonu yok, bunların faydası yok

içini rahatlatmak huzura kavuşmak istiyorsan dua et, bol bol hemde

Öncelikle çok çok çok kızdım yazdıklarınıza karakterim boyle. Olduğum gibi değilde başka bir şekilde anlaşılmışsam yada siz bu kadar ön yargıyla yaklaşmıssanız ve benim kişiliğimi yanlış anlayıp yanlış anlatmışsanız bn dayanamam kudururum kendim gibi görünmek bilinmek isterim umarım bu sözlerimede ön yargıyla yaklaşıp yanlış anlamalara sebep olmazsınız.

bakın soylediklerinize teker tekr cvp vereceğim sonuçta bnm ile ilgili konusuyorsunuz

zaten seviyorsan başkası aklına gelmez ki

demişsiniz bn başkası aklıma gelmiyor demek istedim zaten kızlar teklif ediyor istemiyorm dedim kimseyle çıkmak istemiyorm dedim fazla uzun olmasın diye detaya girmedim bu birinci yanlış anlamanız. lütfen tek taraflı düşünmeyin anladınızmı kendi istedeiğiniz gibi düşünmeyin.

demişsiniz bakın bn biraz ağır bir karaktere sahibimdir fazla gevşeklik yapamam ve yazdığım gibi utangaç ımdır bu kız beni benim ona olan ilgisizliğimden dolayı terk etti ve ben ona geri dönecek cesareti bulamadım arkadaşlarıma bile soyleyemedim diyorum sen bana o kıza dönmek diyorsn bn nasıl dönebilirm içimde sevdim diyorm ve 8. sınıf bittikten sonra o ayri liseye bn ayri liseye hiç görmedim facesi yok numarası yok anladın mı bir ara arkadaşının ağzını arayayım dedim yapamadım oda olmadı onu görmek için sınıf olarak bir pikniğe gidelim dedim herkese 8. sınıftakilere dağılmayalım dedim sırf onu görmek ona yakın olmak için belki konusuruz filan tekrar olur diye oda olmadı kız gelmedi tmm mı anladın mı anlamadığın bir yer olursa tekrar tekrar sor bu gece memlekete gidecm

demişsin

kimse aşık olmak dert demiyor ki kavuşamamaktan özlemden şikayetçiyim
hayatta kızmadığım zamanlar büyüklerine saygılı olmuşumdur karkterini sevmediklerim hariç

bu yaşlarda büyük sevgiler hissetmek, büyük aşklar yaşamaksa herkesin yapabileceği bir iş değil

buna birşey demiyorum tanımıyorsn ama biraz ddaha dikkatli yaz kimin ne olduğunu bilmiyoruz kimin ne karakterde olduğunu bilmiyoruz. aşkın ne olduğu hakkında bir fikrin varsa soyle bnde aşık mı oldum bileyim anlıyormusn bn çevremdekilere bakıp olayı değerlendirdm. lütfen konuş

demişsin

hissettiğim şey geçiçi olsaydı ayrıldığımızda geçmezmiydi gitmezmiydi yada ayrıldıktan bir iki üç dört beş ay sonra geçmezmiydi başka kızlarla ilgilenmezmiydm bilmiyorum gerçi sen daha iyi bilirsn belki sana göre öyle sence gelip geçici mi yoksa sevmiş miyim
dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun dedim diyelim bu zaman içerisinde hiç mi özlemeyeyim zaten özlemesem sevmiyorum da demektir yada demek değil midir sen belki daha iyi bilirsin lütfen konuş ve erken konuş pazar günü gidecem

demişsin buna birşey demiyorum düşüncen bi ara düşünürüm şuan soylediklerini cevaplıyorum

demişsinz

yaşımın size göre küçük olduğumun farkındayım elbet böyle yorumlar alacağım :D heba konusunda elimden gelen birşey yok anlamanızı umuyorum daha büyüksünz ve anlamanız lazım yani

evet bu kelimeyi bende sevmiyorum fakat elimden gelen birşey yok hatata kullanmıyordum da genelde sevgili kelimesini kullanıyordum sevgilim vb oda her duruma uymuyor. Uzgünüm onun yerine koyacak bir kelimem yoktu

demişssinz

buna da kızdım baya ferdi tayfurla yağmurla ayrılmadan tanışmıştım ve adam bana göre müthiş söylüyor kelimeleri hem anlamlı hem kafiyeli şunu söylemek de istiyorum arabesk den nefret ederdim hala ediyorum bana ferdi tayfur arabesk söylüyormuş gibi değilde
şiir okuyormuş anı anlatıyormuş gibi birşey oluyor yaşadıklarını fln anlatıyormuş gibi geliyor ön yargılı olmayın bu konuda kaç arkadaşımın fikri değişti Ferdi Tayfur la ilgili neyse

sen şu an eminim facebook vs kullanıyorsan sağdan soldan kopyala yapıştır yapıp acılı sözlerde paylaşıyorsundur, bunların sonu yok, bunların faydası yok

demişsin ve inanılmaz kızdım buna
facebook profilime girin bakın çok kızdırdınız bakın bakın sadece arkadaşlarımın paylaştığı ve beni etiketlediği gönderiler başka gönderi varmı bakın bi

ama hüsrana uğramayın eminsiniz ya bakın insanlar aynı değildir siz nasıl olurda emin olabiliyorsunuz ? bunu bilmiyormusunuz insanlar farklı karakterlere sahiptir ve ben yaşıtlarıma göre ağırımdır cıvıkları sevmem çocukları sevmem düşünüp hareket etmeye çalısan biriyim her açıdan düşünüp hareket etmeye çalısan biriym umarım bir daha aynı hataya düşmezsiniz umarım ön yargılarınızı ya kontrol edersiniz yada kendinize saklarsınız

sizden bir özür bekliyorum bu konuda hassasım karakterim konusunda anlamanızı umuyorum nede olsa bnden büyüksünüz

saygısızlık yaptıysam k.bakmayın yaşınızı bilmiyorm ama dolmuştum dediğim gibi karakterim konusunda biraz hassasım kendim gibi bilinmek isterim nerede olrsa olsn çünkü kendimle karakterim le guru duyan biriyim umarım birşeyler anlatabilmişimdir .

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bak şu küçük kardeşimizin yaptığını görüyon mu, neler oldu neler, olaylar olayar :D :P Hadi hayırlısı bakalım

navisa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu aralar yoğunum konuyu açtımda pek ilgilenemedim k.bakmayın ilgilenmeye çalısacağım bu gün elimden geldiğince (öğlen fln )

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
İşte bu yüzden ilkokulda sevgiliye karşıyım ilk okul arkadaşları unutamacaginiz arkadaslarinizdır onlar sizin hep yaninda olacaklardır eğer onlarla çıkıp ayrilirsaniz kaybedersiniz ve gruplaşmalar olur hepsiyle kankayim sevgilim gibi davraniyorum arıyorum yemege çağırıyorum yeri gelince kiskaniyorum yeri gelince dertlerini dinliyorum beraber mutluyuz aşık olabilirsiniz en doğal hakkımız ama bunu ilk arkadaşlarla yapmaya karşıyım sonuçta uzun zaman onlarla yüz yüze olacaksiniz

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=405810]navisa[/MENTION]
boş yere kızıp sinirlenmişsin, seni yanlış anladığımı sanmıyorum fakat sen beni baya yanlış anlamışsın
sakın ha benden özür beklentisi içerisinde olma(özür dilemesini iyi bilirim, eğer yanlış bir şey yapmışsam) :)

face profilini vs paylaşmana gerek yok, seni reel de tanımadığıma göre elbette ki genelleme yaparak yazacağım, yazdıklarımı iyi okusaydın kesin konuşmadığımı anlardın ve face profilini paylaşmak zorunda kalmazdın

sözümün arkasındayım
seviyor oluşunu çok anlıyorum bu konuda sıkıntı yok (hissettiğin şeyin ne olduğundan seni tanımadığım için emin olmamam)
ama seviyorum, kavuşamıyorum özledim diye kendini yerden yere vurman ne sana ne de ona fayda getirir, böyle oturduğun yerden istediğin kadar kendini yıprat, fayda getirmez

ben senin ferdi tayfuru sevmenden bahsetmedim bana ne bundan, ama bu şekilde dinleyip dinleyip acılara bürünmen yanlış neyse

evini biliyorsan yada onunla iletişim kuracağın bir yol varsa iletişime geç, bunu çok çok önce yapmış olmalıydın...
neyse ben konuyu uzatmak istemiyorum, ben şimdi ne desem de sana kâr etmeyecek, sen yine alıntı yapıp tek tek cevap vereceksin

dediğim gibi seni çok iyi anlıyorum
inşaallah içinde bulunduğun bu durum düzelir, daha ne diyeyim ki

- - - Mesaj Güncellendi - - -

adminlerden rica et, şu face profilini oradan kaldırsınlar

navisa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@navisa
boş yere kızıp sinirlenmişsin, seni yanlış anladığımı sanmıyorum fakat sen beni baya yanlış anlamışsın
sakın ha benden özür beklentisi içerisinde olma(özür dilemesini iyi bilirim, eğer yanlış bir şey yapmışsam) :)

face profilini vs paylaşmana gerek yok, seni reel de tanımadığıma göre elbette ki genelleme yaparak yazacağım, yazdıklarımı iyi okusaydın kesin konuşmadığımı anlardın ve face profilini paylaşmak zorunda kalmazdın

sözümün arkasındayım
seviyor oluşunu çok anlıyorum bu konuda sıkıntı yok (hissettiğin şeyin ne olduğundan seni tanımadığım için emin olmamam)
ama seviyorum, kavuşamıyorum özledim diye kendini yerden yere vurman ne sana ne de ona fayda getirir, böyle oturduğun yerden istediğin kadar kendini yıprat, fayda getirmez

ben senin ferdi tayfuru sevmenden bahsetmedim bana ne bundan, ama bu şekilde dinleyip dinleyip acılara bürünmen yanlış neyse

evini biliyorsan yada onunla iletişim kuracağın bir yol varsa iletişime geç, bunu çok çok önce yapmış olmalıydın...
neyse ben konuyu uzatmak istemiyorum, ben şimdi ne desem de sana kâr etmeyecek, sen yine alıntı yapıp tek tek cevap vereceksin

çok kurnazsın bunu soylemek istedim anladığını umuyorum bn kızdım evet çünkü senin anlattığımn gibi biri değilim sen hala bu kadar kızmana gerek yoktu diyorsun ya sen benim karakterimi nereden biliyorsun bnm nelere kızacağımı nerden biliyorsun anlamıyormusun bn bu konuda hassasım bni olduğum gibi anlatsan birşey demiyeceğim beni olduğum gibi anlatmamışsın yanlış anlatmıssın ve hala yok yanlış birşey yapmışsam özür dilerimde yanlış birşey yapmadım diyorsun nese düşüncene saygı duymaya çalısıyorm biraz sende geniş düşünsen tek bir yönden bakmasan olayalara ?

@navisa

sözümün arkasındayım

çok kurnazsın bunu soylemek istedim anladığını umuyorum bn kızdım evet çünkü senin anlattığımn gibi biri değilim sen hala bu kadar kızmana gerek yoktu diyorsun ya sen benim karakterimi nereden biliyorsun bnm nelere kızacağımı nerden biliyorsun anlamıyormusun bn bu konuda hassasım bni olduğum gibi anlatsan birşey demiyeceğim beni olduğum gibi anlatmamışsın yanlış anlatmıssın ve hala yok yanlış birşey yapmışsam özür dilerimde yanlış birşey yapmadım diyorsun nese düşüncene saygı duymaya çalısıyorm biraz sende geniş düşünsen tek bir yönden bakmasan olayalara ?

k.bakmayın internetim yavaşta 2 kere yollamışım hata veriyordu

BEnim anlatmaya çalıştığım şey sen genelleme yaptın ve yanıldın ben öyle biri değilim ve ben kendim gibi anlatılmak istiyorum bu konuda hassasım diyorum

diyorsun

bn kendimi yerden yere vuruyorum demedim bn kendime zarar veriyorumda demedim bn sadece seviyorum dedim sen okudun mu bnm yazdıklarımı

neyse bnde senin yaptığın genellemeden farklı olduğumu soylemeye çalışmıştım şu face konusunda da çok sinirlenmiştim onu nasıl çekebilirm bilmiyorm yardım edebilrseniz sevinrm kimliğimi ortaya attım resmen ama kızmıştım yanni ispatlamaya çalıstım

yo£cu

Asistan
Reaksiyon puanı
2
28 yaşındayım ve şunu diyorum
lan ben yıllardır boşu boşuna acı çekmişim diyeceğin şeyler için şimdi kendini üzüyorsun
daha neleri gelecek neleri gidecek
bu çektiğinin kat kat fazlasını çekme ihtimalin var
o yüzden üzme kendini çünkü ilerde daha da çok üzecekler

navisa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi ben aşkın geçici bir kavram olduğunu ve zamanla bu halin takıntı veya sevgiye dönüştüğünü, seninde bu durumu takıntı haline getirdiğini söylesem çok ağır olmaz dimi :) klişe olacak ama yaşın çok genç ne aşklar yaşayacaksın daha ama herşeyin zamanı var ve inan bana sonra bugün ki aklına kızmamak için şuan yapman gereken tek şey iyi bir üniv. kapak atmak sonra gel aşkı konuşalım

yok ya güzel yazmıssın doğruları yazmışsın teşekkur ederim de her şey öyle olmuyor. Ama söylediğinz şeyler yapılabilecek en doğru hareket diyelim.

Aşık olmak doğal bir şey bende oldum çok normal sonuç olarak Allah bize böyle bir duygu vermiş ama bunu arabeske bağlamak mantıksız. Tabi burda kimseyi iğnelemiyorum yanlış anlaşılmasın:)

:D doğru söylüyorsun arabeske bağlamak mantıksızda ne bileyim bn hiç o konuda kullanmadım ferdi tayfuru arabeskden de nefret ederm zaten :D

hayatını yaşa sevgiliymiş çıkmaymış onlar boş işler taaki hayatının arkadaşını bulana kadar:turned:

evet böyle yapmak gerekiyor da neyse hayırlısı diyelim

navisa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşte bu yüzden ilkokulda sevgiliye karşıyım ilk okul arkadaşları unutamacaginiz arkadaslarinizdır onlar sizin hep yaninda olacaklardır eğer onlarla çıkıp ayrilirsaniz kaybedersiniz ve gruplaşmalar olur hepsiyle kankayim sevgilim gibi davraniyorum arıyorum yemege çağırıyorum yeri gelince kiskaniyorum yeri gelince dertlerini dinliyorum beraber mutluyuz aşık olabilirsiniz en doğal hakkımız ama bunu ilk arkadaşlarla yapmaya karşıyım sonuçta uzun zaman onlarla yüz yüze olacaksiniz

o kıskandım sizi :D :D

ben yapamadım böyle şeyler pek sosyal biri değilim ondan herhalde

o kıskandım sizi :D :D

ben yapamadım böyle şeyler pek sosyal biri değilim ondan herhalde

eyvlh saol

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=405810]navisa[/MENTION]
ciddi biçimde bütün iyi niyetimle yardımcı olmaya çalışdım, anlamıyorsun
yok beni olduğum gibi yaz yok hassasım yok karakterim anlattığın gibi değil yok işte kurnazsın :P

"kendini yerden yere vurmak" dan kastım kendini yıpratma, mutlu olup olayları düzeltmeye çalıştı, neyse şimdi yazdığım her cümleyi tek tek açıklayamam

sanki ben tartışma çıkartmaya çalışıyormuşum gibi cevap veriyorsun bana, ne kadar farkındasın bilmiyorum ama yardımcı olmak için bi şeyler yazayım dedim
bin pişman oldum :hammer:

neyse alıntı yapıp cevap verme konu uzar gider, yazdıklarımı hangi kafayla okudun bilmiyorum ama inan iyi niyetle yazdım
dediğim gibi alıntı vs yapıp cevap verme ve kafana nasıl yatıyorsa öyle yap, iyi günler (ve tekrardan, inşaallah durumlar düzelir ve huzura kavuşursun)

navisa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@navisa
ciddi biçimde bütün iyi niyetimle yardımcı olmaya çalışdım, anlamıyorsun
yok beni olduğum gibi yaz yok hassasım yok karakterim anlattığın gibi değil yok işte kurnazsın :P

"kendini yerden yere vurmak" dan kastım kendini yıpratma, mutlu olup olayları düzeltmeye çalıştı, neyse şimdi yazdığım her cümleyi tek tek açıklayamam

sanki ben tartışma çıkartmaya çalışıyormuşum gibi cevap veriyorsun bana, ne kadar farkındasın bilmiyorum ama yardımcı olmak için bi şeyler yazayım dedim
bin pişman oldum :hammer:

neyse alıntı yapıp cevap verme konu uzar gider, yazdıklarımı hangi kafayla okudun bilmiyorum ama inan iyi niyetle yazdım
dediğim gibi alıntı vs yapıp cevap verme ve kafana nasıl yatıyorsa öyle yap, iyi günler (ve tekrardan, inşaallah durumlar düzelir ve huzura kavuşursun)

seni yanlış anladıysam k.b iyi niyetini bu kadar belli etmemiştin tekrardan k.b iyi niyetinden dolayı teşekkur ederim şu bahsetmeyi olmaz diye yapmıyorum :D onun için alıntı yapıoyrum bahsetme nasıl oluyor ismi kopyalayıp yapıstırıyor musun öğrenirsem bnde lazım olmadıkça alıntı yapmam bu arada tekrardan teşkkurler iyi niyetini anlamamısım diyelim.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
seni yanlış anladıysam k.b iyi niyetini bu kadar belli etmemiştin tekrardan k.b iyi niyetinden dolayı teşekkur ederim şu bahsetmeyi olmaz diye yapmıyorum :D onun için alıntı yapıoyrum bahsetme nasıl oluyor ismi kopyalayıp yapıstırıyor musun öğrenirsem bnde lazım olmadıkça alıntı yapmam bu arada tekrardan teşkkurler iyi niyetini anlamamısım diyelim.
@ Kullanıcı Adı şeklin deoluyor

örnek: [MENTION=405810]navisa[/MENTION]

**
alıntı yapma demek cevap verme, yazdıklarımı dikkate alma demektir, yine de boşver

Ka-Shar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adı Yağmur du yaklaşık bir yıl çıktık okadar seviyordum ki anlatamam. Biraz utangaçlık vardı. Ne bileyim biraz utangaçlıktan birazda küçüklükten herhalde pek yanına gitmezdim ilgi göster ezdim elini bile tutamazdım abi 8. Sınıftı okadar pişmanım ki ona karşı ilgisiz olduğum için birgun bir arkadaşım geldi ayrıldı senden dedi önce tabi şaka sandım bekliyorum üzüldüğümü görecek sonra yanıma gelecek şakaydı diyecek bn bekliyorum işte bir ay geçti bn hala şaka sanıyorum.

birgun kendine gel lan ne şakası 1 ay oldu farkında değil misin bitti işte dedim ozaman bittiğinni anlaya bilmiştim o başkalarıyla çıkıyor bn se kimseyi sevemiyorum onla ayrılmadan önce bir arkadaşımın tavsiyesiyle Ferdi Tayfur dinlemeye başlamıştım ayrıldığımızı anladığım gün Ferdi Tayfur bir nimet gibi geliyor herzaman Ferdi Tayfur dinliyordum

şuan lise 2 ye geçtim şuana kadar hiç kimseyle çıkmak istemedim nedenini anlayamıyordum onu düşünmeyeyim diyordum bir hafta duşunmedim tam unuttum derken rüya ma girdi o günümün tamamı Ferdi Tayfur dinleyip süt içerek geçti

bir buçuk senedir ondan ayrıyım bir buçuk sene içinde onu sadece iki kere uzaktan gördüm ve deliler gibi seviyordum .

arkadaşlarım hep soruyordu sevgilin var mı diyorlardı yok diyordum çok sevdiğim biri var diyordum. Hemen yağmur mu diyorlardı bnde hep inkar ediyordum o değil diyordum ama herkes duysun evet sevdiğim kız oydu deliler gibi sevdiğim kız yağmur du ilk okulda okulun en güzel kızıydı bnm sevdiğim kız evet oydu ama artık yapacak birşeyim kalmadı bir haftadır sevmiyorum diyorum artık yalnızlık yeter diyorum.

sevgilileri görünce içimde bir boşluk hissediyorum bu boşluk ona onsuz olan sevgimi bastırıyor ve artık yeter diyorum arkadaşlarımın hepsi bilsin doğru tahmindi sevdiğim kız yağmurdu.

Böyle bir bolum olduğu için sdn foruma ve okuyanlara teşekkür ediyorum. İyi günler

olayın çok benzerini yaşadım tek yapman gereken arkadşlarınla şu şekil konuşmak off şu kıza bak senin için öyle olmasa bile sen öyle davran kızların arkasından g*tüne felan bak sonradan alışırsın 1 ay felan sonra alışırsın etrafındaki kızlar san açok güzel gelir harbiden sadece ona odaklanmak yerine diğer kızlar da ilgini çekmeye başlar lise 3 e giderken denedim hala işe yarıyor ki 23 yaşındayım :D