M.Şamil CAN
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 105

Anlatımın için teşekkürlerTakibimde olan bir oyun :yes: Peki bug lara ne zaman çözüm bulacaklar ?
Oyunu steam haricinde para vermeden başka bir yerden(torrent vb.) edinemiyor muyuz ? Nasıl bir oyun olduğunu çok merak ediyorum.Önce bi denemem lazım.Beğenirsem satın alırım.
@rozabay sende DayZ var mı ?
Arkadaşların almasını bekliyorum. Tek başına Team Speak ortamı olmadan oynanmaz bu oyun![]()
@samilcan konuyu Oyuncu buluşma Noktasına taşıdım.
DayZ gerçekten de denenmesi gereken bir oyun. Yalnız grup ile oynanınca zevki çıkar. Yanınızda arkadaş olmadan pek zevk alamazsınız![]()
Peki Sdn de grup kurulur mu![]()
Ne zamandır hayattasın.
2-3 saat oldu
2-3 saat oldu
Öldüğün zaman tüm eşyaların gidiyor mu ? Birde öldüğünde hemen spwan olabiliyormusunuz, yoksa 1-2 saat beklemen mi gerekiyor ?
2-3 saatte bu itemlere mi sahip oldun ?
Evet maalesef bütün itemlerin gidiyor ayrıca evet spawn olabiliyorsunuz ama eşyalardan ümidinizi kesmeniz gerek
- - - Mesaj Güncellendi - - -
İtemlere 1 saatte filan sahip olmuşumdur geri kalanda gezdim zombi avladım.
En uzun süre ne kadar yaşadın ? Rekor nedir oyunda ?
Ölünce herşeye sıfırdan başlamak çok büyük sıkıntı ama gerçekçiliğede bir o kadar etkisi var.
En uzun ne kadar yaşadım bilmiyorum valla satın aldım alalı sürekli ölüp dirilmekten vakit tutamadımZombiden dolayı ölmek sıkıntı değil canın azalıyor sağa sola koşturuyorsun bandaj arıyorsun kan yapıcı şeyler arıyorsun zevkli oluyor ama free-roam gezerken pusuya yatmış bir kaç kişiye ölmek adama koyuyor. Çok alt+f4 çektim sonra dayanamayıp tekrar açtım
![]()
Facebook ta DayZ Türkiye var.(yanlış haatırlamıyorsam) Oradaki grupları görünce insan oynamaya, oyunu satın almaya çekiniyor. Kim bu gruplara karşı koyabilir ki ? Adamlar tahmin edemeyeceğin yerlere pusmuş
![]()
![]()
ve ve vee hastalıktan öldüm. Yanlışlıkla cam suyu içtimGitti o kadar item hayırlı olsun
Bende aldım oyunu. 3 arkadaş oynuyoruz. Hepimizde mosin var. Bayağı iyiyiz şimdilik. 3-4 saattir hayattayız. Bide m4a1 bulsak tam olacak![]()
Bende aldım oyunu. 3 arkadaş oynuyoruz. Hepimizde mosin var. Bayağı iyiyiz şimdilik. 3-4 saattir hayattayız. Bide m4a1 bulsak tam olacak![]()
Hiç sorma daha sonra tekrar başladım işte bu saate kadar yaşadım full teçhizat birde bir arkadaşla bağlandım askeri kampa gittim adam var içerde hey dedim friendly dedi okey dedim i'm friendly **************** bu yıldızlara küfürleri siz doldurun artık yanına gittim ateş etti kaçtım sonra öldürdüm badaj filan kurtardım sonra camdan ateş ettiler sığındım içeri gelenide indirdim bir onu indirirken benim arkadaşıda öldürdümSonra biri geldi vurdu beni tam katliam oldu şimdi kafamda kask koşuyorum boş boş
- - - Mesaj Güncellendi - - -
az önce bir serverda 3 tane m4a1'e denk geldim bir tane üstümüze alabildiğimiz için kaldı hepsi öylebirinizde yakın temas için m4 mutlaka olmalı ayrıca mosin e pibot takmayı unutmayın ve long range dürbün takın
Valla mosin e dürbün bulduk bir tane. Ama bipot bulamadık daha. Biz de silah ve techizat buluruz diye havaalanına gittik. Bir tane adam bizi 3lü görünce hemen kaçtı. Artık çıktı mı naptı bulamadık. Grup şeklinde dolasinca çok iyi oluyor. Ölünce sıfırdan başlamak aslında zor ama eğlenceli. Tek kötü tarafı öldüğünde arkadaslarla tekrar buluşmak zor.
Hiç bana göre bir oyun değil. Zaten zombi oyunlarından hoşlanmam. Meraklısına iyi oyunlar![]()