Dayz Oynayanlar Bu Başlık Altında Toplanıyor

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar oyunda yenıyım kardeş kardeş takılmak ısteyen gelebılır
steam : cihatemre61

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=83278]samilcan[/MENTION] sonunda bende temin ettim. Hala oynuyorsanız akşama sifta edebiliriz :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
oyunun aylık ücreti var mıydı, tek sefer mi?

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Nasıl gidiyor ? Yaşayabiliyor musun ? :D

Yaşıyorum yaşıyorum, hem tüfek hem tabancam var, mermiler dolusuyla, itfaiyeci baltam var :D 35lik çanta full dolu :D Benden iyisi yok, yalnız bi saldırıda bacağım yaralandı, turnike yaptım ama hala morfin bulamadım :D

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Yaşıyorum yaşıyorum, hem tüfek hem tabancam var, mermiler dolusuyla, itfaiyeci baltam var :D 35lik çanta full dolu :D Benden iyisi yok, yalnız bi saldırıda bacağım yaralandı, turnike yaptım ama hala morfin bulamadım :D

Bende senin gibi herşeyi buldum sonra hastalıktan öldüm. Tekrar başlamak istiyorum aslında :D

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bende senin gibi herşeyi buldum sonra hastalıktan öldüm. Tekrar başlamak istiyorum aslında :D

Herşeyi bulup ölmek kötü ya, birkaç defa öldüm ama daha birşey bulmamıştım, şimdi korkarak ilerliyorum hep :D zombileri öldürmek yerine kaçıyorum genelde :D

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Herşeyi bulup ölmek kötü ya, birkaç defa öldüm ama daha birşey bulmamıştım, şimdi korkarak ilerliyorum hep :D zombileri öldürmek yerine kaçıyorum genelde :D

Öldürmek gereken zombiler değil zaten. Zombilerden kaçıp insanları öldüreceksin :D
Birde oyunda harita olsa iyi olurdu. Kendimizin nerede olduğunu bilmeyince arkadaşlarla buluşamıyoruz.

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Öldürmek gereken zombiler değil zaten. Zombilerden kaçıp insanları öldüreceksin :D
Birde oyunda harita olsa iyi olurdu. Kendimizin nerede olduğunu bilmeyince arkadaşlarla buluşamıyoruz.

Harita var hocam, hem oyun içinde hasarlı yada hasarsz olmak üzere harita var hemde internette neyin nerde olduğunu gösteren harita var. Yalnız nerede olduğumuzu bulmak yine bize kalıyor :)

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Harita var hocam, hem oyun içinde hasarlı yada hasarsz olmak üzere harita var hemde internette neyin nerde olduğunu gösteren harita var. Yalnız nerede olduğumuzu bulmak yine bize kalıyor :)

Harita dediğim mavigasyondu zaten. Tamam oyun hayatta kalmak üzerine ama şeyini çıkarmış adamlar. hayır bari düz yemek içmek susamak gibi temel şeyler olsaydı. Tansiyon, şeker, kolestrol gibi tantanaların doğrultusunda hesaplanıyor sağlık. Yemek yiyosun 5 dk sonra acıkıyosun. [MENTION=350013]memogoren[/MENTION] ile 7 days oynuyoruz bu araları. Basit ve eğlenceli. Belki dayz denerim tekrar.

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Harita dediğim mavigasyondu zaten. Tamam oyun hayatta kalmak üzerine ama şeyini çıkarmış adamlar. hayır bari düz yemek içmek susamak gibi temel şeyler olsaydı. Tansiyon, şeker, kolestrol gibi tantanaların doğrultusunda hesaplanıyor sağlık. Yemek yiyosun 5 dk sonra acıkıyosun. @memogoren ile 7 days oynuyoruz bu araları. Basit ve eğlenceli. Belki dayz denerim tekrar.

Evet o biraz sorun çıkartıyor, o yüzden yanımda 3-4 su şişesi ve 5-6 yiyecek olmadan uzun yola çıkmıyorum :D Genelde de haritadan yer seçip direkt oraya gidiyorum. Bu arada arkadaşlarla beraber oynuyoruz, buluştuk ve aynı anda girip aynı anda çıkıyoruz ki birbirimizden ayrılmayalım, skype ilede konuşunca tadından yenmiyor :D

Yaz indirimi zamanında almaya niyetlenmiştim ama bi Dayz etmez diyip almamıştım :D

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Evet o biraz sorun çıkartıyor, o yüzden yanımda 3-4 su şişesi ve 5-6 yiyecek olmadan uzun yola çıkmıyorum :D Genelde de haritadan yer seçip direkt oraya gidiyorum. Bu arada arkadaşlarla beraber oynuyoruz, buluştuk ve aynı anda girip aynı anda çıkıyoruz ki birbirimizden ayrılmayalım, skype ilede konuşunca tadından yenmiyor :D

Yaz indirimi zamanında almaya niyetlenmiştim ama bi Dayz etmez diyip almamıştım :D

Simulasyon olarak düşünürsek evet etmez. Ama dayz yi aratmadı bana. Craft, madencilik gibi dayz de olmayan özellikleri var. Yakın zamanlarda indirim olursa kaçırma derim.

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Simulasyon olarak düşünürsek evet etmez. Ama dayz yi aratmadı bana. Craft, madencilik gibi dayz de olmayan özellikleri var. Yakın zamanlarda indirim olursa kaçırma derim.

Aklımda bulunsun, sizde indirim olursa bana bi haber ederseniz sevinirim, ekonomik duruma uydurabilirsem alırım büyük ihtimalle

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Demek ki neymiş, ana yolun ortasından yürümeyeceksin... Sıktılar topuğuma :crying:

Grammesin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam oyun halen beta değil 😂 Steam: aquariumbird -

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Anasini satim oyun ilk satışa sunulduğunda aldım o kadar çok bug ve eksiklik vardı ki sildim oynamadım daha hala durur yapımcısıda bırakmış aldı paraları tabi kaçtı gitti zıkkım olsun param.