Gönderdim.leetseed gönde ıptorrent göndereyim
theramses3@gmail.com
Gönderdim.leetseed gönde ıptorrent göndereyim
theramses3@gmail.com
mail adresini ver..Gönderdim.
24 saat içinde aktif etmek zorundasın maile gönderdim
ncre ye karşılık takas için bitmetv verebilirimkaragarga ve cinemageddon arıyorum cartoonchaos veya ncore verebilirim
ncre ye karşılık takas için bitmetv verebilirim
Turknova ya karşılık hdtürk gönderebilirim.Arkadaşlar elimde turktorrent ve turknova davetiyeleri bulunmaktadır. elinde Bitturk, Turkseed, Turkdepo, Hdturk, Herobit, Letseed davetiyeleri olanlara gönderebilirim.
Saygılar.
Türkseed ve herobit var istersen torrent.cc ile takas yaparımTurknova davetiyesine karşılık hdtürk ,turktorrent c.c davetiye takas yapmak istiyorum.Ayrıca varsa hdchina davetiyesine karşılık iptorrents ve torrentleech davetiyesi verebilirim.Seedbox kullanıyorum.Ratio sıkıntısı olmaz.
nouma2626@gmail.com
---- Mesajlar birleştirildi ----
Turknova ya karşılık hdtürk gönderebilirim.
Turknova davetiyesine karşılık hdtürk ,turktorrent c.c davetiye takas yapmak istiyorum.
Ayrıca varsa hdchina-hdtorrents davetiyesine karşılık iptorrents ve torrentleech davetiyesi verebilirim.Seedbox kullanıyorum.Ratio sıkıntısı olmaz.
nouma2626@gmail.com
---- Mesajlar birleştirildi ----
Turknova ya karşılık hdtürk gönderebilirim.
Bilgiler için teşekkürler.Bir önceki sayfada arka arkaya hdtorrents için 2 dağıtım mesajı olunca belki dedimhd-torrents şu an kimsede olcağını sanmıyorum site bazen geçici süreliğine davetiye veriyor süre bitiminde de geri alıyor.Bonusla davet alınabiliyor ama o bonusu biriktirmek çok zor. 1000 bonus puanla 1 davet alabilirsinki çok uzun süreli seed gerektirir kimse bu zahmete girmez.
hdchina davetiye sistemi uzun süredir kapalı. TTG de dağıtımı vardı ama son baktığımda onu da kaldırmışlar.Yani şuan davetiyesini bulman imkansız belki hesap bulabilirsin.
Dediğim gibi site bazen geçici olarak davetiye veriyor. Süre bitiminde de geri alıyor. Bunun dışında ourbitsde hdtorrents dağıtımı var oradan alabilirsin ayrıca ourbitsde şu an için ttg hdsky ve u2 dhmy dağıtımı aktifBilgiler için teşekkürler.Bir önceki sayfada arka arkaya hdtorrents için 2 dağıtım mesajı olunca belki dedim
eyvallah kardeş sağolasın üye oldum..@ahmetcan53 Dediğiniz sitelerde üyeliğim var ben gene de size üyelik maili yolladım.Güle güle kullanın.
Takip ederim.Siz de eğer unutmazsanız buraya veya bana haber edebilirseniz sevinirim.
hdturk hesap arıyorum iptorrents-torrentleech-türknova-bittürk verebilirim