• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Davetiye Takas

Iptorrents davetiyem var TorrentLeech.org ile takas yapmak istiyorum

1x Filelist
1x M-Team davetiye mevcuttur. eşdeğer tekliflere açığım.
Ayrıca KG için hala tekliflere açığım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar elimde turktorrent ve turknova davetiyeleri bulunmaktadır. elinde Bitturk, Turkseed, Turkdepo, Hdturk, Herobit, Letseed davetiyeleri olanlara gönderebilirim.

Saygılar.

Turknova davetiyesine karşılık hdtürk ,turktorrent c.c davetiye takas yapmak istiyorum.

Ayrıca varsa hdchina-hdtorrents davetiyesine karşılık iptorrents ve torrentleech davetiyesi verebilirim.Seedbox kullanıyorum.Ratio sıkıntısı olmaz.
nouma2626@gmail.com

---- Mesajlar birleştirildi ----

Arkadaşlar elimde turktorrent ve turknova davetiyeleri bulunmaktadır. elinde Bitturk, Turkseed, Turkdepo, Hdturk, Herobit, Letseed davetiyeleri olanlara gönderebilirim.

Saygılar.
Turknova ya karşılık hdtürk gönderebilirim.

Son düzenleme:
Turknova davetiyesine karşılık hdtürk ,turktorrent c.c davetiye takas yapmak istiyorum.Ayrıca varsa hdchina davetiyesine karşılık iptorrents ve torrentleech davetiyesi verebilirim.Seedbox kullanıyorum.Ratio sıkıntısı olmaz.
nouma2626@gmail.com

Türkseed ve herobit var istersen torrent.cc ile takas yaparım

@ahmetcan53 Dediğiniz sitelerde üyeliğim var ben gene de size üyelik maili yolladım.Güle güle kullanın.

Turknova davetiyesine karşılık hdtürk ,turktorrent c.c davetiye takas yapmak istiyorum.

Ayrıca varsa hdchina-hdtorrents davetiyesine karşılık iptorrents ve torrentleech davetiyesi verebilirim.Seedbox kullanıyorum.Ratio sıkıntısı olmaz.
nouma2626@gmail.com

hd-torrents şu an kimsede olcağını sanmıyorum site bazen geçici süreliğine davetiye veriyor süre bitiminde de geri alıyor.Bonusla davet alınabiliyor ama o bonusu biriktirmek çok zor. 1000 bonus puanla 1 davet alabilirsinki çok uzun süreli seed gerektirir kimse bu zahmete girmez.

hdchina davetiye sistemi uzun süredir kapalı. TTG de dağıtımı vardı ama son baktığımda onu da kaldırmışlar.Yani şuan davetiyesini bulman imkansız belki hesap bulabilirsin.

hd-torrents şu an kimsede olcağını sanmıyorum site bazen geçici süreliğine davetiye veriyor süre bitiminde de geri alıyor.Bonusla davet alınabiliyor ama o bonusu biriktirmek çok zor. 1000 bonus puanla 1 davet alabilirsinki çok uzun süreli seed gerektirir kimse bu zahmete girmez.

hdchina davetiye sistemi uzun süredir kapalı. TTG de dağıtımı vardı ama son baktığımda onu da kaldırmışlar.Yani şuan davetiyesini bulman imkansız belki hesap bulabilirsin.
Bilgiler için teşekkürler.Bir önceki sayfada arka arkaya hdtorrents için 2 dağıtım mesajı olunca belki dedim :)

Bilgiler için teşekkürler.Bir önceki sayfada arka arkaya hdtorrents için 2 dağıtım mesajı olunca belki dedim :)
Dediğim gibi site bazen geçici olarak davetiye veriyor. Süre bitiminde de geri alıyor. Bunun dışında ourbitsde hdtorrents dağıtımı var oradan alabilirsin ayrıca ourbitsde şu an için ttg hdsky ve u2 dhmy dağıtımı aktif :D

Teşekkürler.Ourbits torrent sitesi mi?Eğer öyleyse üyeliğim yok maalesef :(

Takip ederim.Siz de eğer unutmazsanız buraya veya bana haber edebilirseniz sevinirim.

R10 a karşılık turktorrent davetiyesi verebilirim.

hdturk hesap arıyorum iptorrents-torrentleech-türknova-bittürk verebilirim

En iyi torrent sitesi hangisi. İçeriği güncel ve indirmesi hızlı olan.