DonX
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 132
hdchina hesap+email ve hdcmct davetiye veya hesap+email aranıyor. Takas için pm den ulaşın.
türktorrent.co ve hdtürk arıyorum iptorrents torrentleech ve waffles verebilirim
Torrentday gönderebilirmisiniz ,bende bittürk verebilirim sizeprivatehd gönderene torrentday veya turktorrent verebilirim.
Türktorrent verebilirim,karşılığında yabancı sitelerden davatiye varsa verirsiniz uygunmudur.letseed davetiyesi var elimde Türktorrent lazım..ilgilenen olursa kh_298@hotmail.com
Kardeş burası takas bölümü yanlış yere post açmışsın. Bu sitenini adminleri uyuyormu anlamadım. Birçok yabancı torrent forum sitelerinde üyeliklerim var ben böyle düzensizlik görmedim
Hangi siteyi istediği daha bellli değil hotmaile çoğu sitedan davet gelmiyor. Adam daha 2 gün önce üye olmuş davet davet diye bik bik ötüyor. Davetiye göndermez kimse de hadi aldı diyelim daha siteye uğramazhocam boş yere yazmayın bunlar anlamaz ben zamanında konu açtım modarator arkadaşlar saolsun hemen konumu sildi forum resmen çöplüğe dönmüş hatta yapamayacaksanız beni modarator yapın dedim torrent bölümününe yine ses yok
Bendede filelist var ,hdtorrents arıyorum.,kardeşim.Hdtorrents karşılığında Filelist davetiyesi verebilirim
Hdspacede olabilir.Bendede filelist var ,hdtorrents arıyorum.,kardeşim.Hdtorrents karşılığında Filelist davetiyesi verebilirim
Kardeş sende hdtorrent arıyorsun galiba,bende bulursak paslaşalımHd-Torrents davetiyesi karşılığı iptorrents davetiyesi de verebilirim.
Hangi siteyi istediği daha bellli değil hotmaile çoğu sitedan davet gelmiyor. Adam daha 2 gün önce üye olmuş davet davet diye bik bik ötüyor. Davetiye göndermez kimse de hadi aldı diyelim daha siteye uğramaz
Şu bölümü private yapsınlar elini kolunu sallayan giremesin kardeşim. Koy oraya da 50 veya 100 mesaj üstü invite request yapabilir diye. Ama yok adminlerin işi gücü ego kasmak yukarda mod bölümünde nikname geçiyor ya yeter.
Elimde birsürü site davetiyesi dağıtasım gelmiyor resmen çöplük TürkTorrent diye aratsam en az 100 tane konu bulurum şimdi. Davetiye arayan gelmiş takas bölümüne yazmış. Site review kısmına baksan birtane site tanıtımı yok.
Ondan sonra da hdbots don bozo niyo bonlodular yaa diye söylenirler
Kardeş sende hdtorrent arıyorsun galiba,bende bulursak paslaşalım
bilgi için teşekkürler. konuyu takibe alıyorumHD-torrents belli aralıklarla belirli bir süre için veriyor.Ratio oranına bakmıyor.En son 3 hafta kadar önce vermişti 3 tane 2 tanesini vermiştim burda.1 tanesi süresi dolduğu için gitti.3 aydan önce davetiye gelmez beklemeyin.Hesabıma geldikçe ben burdan veriyorum isteyene.Oda dediğim gibi belli aralıklarla veriyor.Konuya abone olup yine takipte olun siz yinede.
hocam peki hd-torrents yerine davetiye bulması çok zor olmayan tavsiye ettiğin bir site var mıdır?HD-torrents belli aralıklarla belirli bir süre için veriyor.Ratio oranına bakmıyor.En son 3 hafta kadar önce vermişti 3 tane 2 tanesini vermiştim burda.1 tanesi süresi dolduğu için gitti.3 aydan önce davetiye gelmez beklemeyin.Hesabıma geldikçe ben burdan veriyorum isteyene.Oda dediğim gibi belli aralıklarla veriyor.Konuya abone olup yine takipte olun siz yinede.
davetiye buldum arkadaşlar teşekkürlerhocam peki hd-torrents yerine davetiye bulması çok zor olmayan tavsiye ettiğin bir site var mıdır?
Elimde turknova davetiyleri var. Aşağıdakiler ya da aşağıdakilere benzer benzer üyelikleri olan varsa takas yapabiliriz
IPTorrents
HD-torrents
Awesome-HD
BeyondHD
HDCLUB
mail: rajev@mynet.com
awesomehdyi bilmem ama diğer hiçbiri hiçbir anlamda iptorrentsden daha iyi değil. bunlarda olup da iptorrentsde olmayan tek bir şey bile bulamadım ama iptorrentsde olup bunlarda olmayan tonla film dizi içeriği varŞu an awesomehd davetiyesi hiçkimsede yoktur dostum ayrıca kimse türknova için o yazdığın sitelerin davetini vermez. Hdclub kapandı.