ne var? az örnek fena olmaz değil mi?
haklısınız ama bilerek buraya yazmadım sadece btn davetiyesi olanlarla görüşmek için
ne var? az örnek fena olmaz değil mi?
haklısınız ama bilerek buraya yazmadım sadece btn davetiyesi olanlarla görüşmek için
BTN davetiyesi sadece Master kullanici gruplari gonderebiliyor. Oyle her babayigidin gonderebilecegi gibi birsey degil. WebNick Torrentleech istek bolumunde bahsetmis biraz, bende fikrimi beyan edeyim; davetiye isterken mantikli isteklerde bulunmali. Ornegin yukarda Hd-torrents karsiliginda arkadaslar AwesomeHD (..ki yalnizca VIP'ler davetiye gonderebiliyor), Sindirella, TVT gibi sitelerin davetiyelerini istemisler. Bu 1 erik veripte 3 kilo muz 2 kilo elma istemek gibi birsey. Sindirella sahibi biri %90 ihtimal HD-Torrents sahibidir. Esdeger ornekler verilmeli. Takas demiyorum. Istek yapin ama mesela AwesomeHD istiyorsan, PTP goster - BTN goster - HDWing goster. Bu sistemle, burda bu is yurumez.
elimde sınırlı süre için scc(sceneaccess) davetiye var hdwing ile takas etmek istiyorum
takası düşünenlerden hemen cevap bekliyorum zira davetiye süresi çok kısıtlı
forumda kaçtane hdwing üyesi var ki, kaldı ki birde davetiyesi olsun. işin zor
pm attımturknova karsiliginda arena-tr davetiye gonderebilirim
torrent cell==turk depo==türk torrent sitelerine davetiyem var.
Arena-tr davetiyesi istiyorum hesabım vardı ama yanlış şifre girince üst üste ıp ban yedim geri alamıyorum.davetiye takas etmek istiyenler pm yoluyla irtibata geçsinler..