Davetiye Takas

dudas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimde torrentleech var bit-hdtv ile takas yapabiliriz

Elimde olanlar hd-torrents , bit-hdtv , awesomehd , torrentday , 3d torrents var , speed.cd
Aradıklarım torrentleech ( sanırım invite kapalı şuan varsa hesapta olur mailiyle beraber )
karagarga
scenehd
BTN
ipt
waffle
trancetraffic.com
hdbits.org*
r10

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Turknova.net davetiyesi var elimde iyi bir siteyle takas istiyorum..

yametal05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
templatep2p.com davetiyesi lazım karşılığında iptorrents.org, hd-torrents.org, bit-hdtv.com, bithq.org, scene-rush.com davetiye seçeneklerinden birini verebilirim. Pm atıp ulaşabilirsiniz...

semih_06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
R10 davetiyesi verebilene istediği özelliklerde hosting verilecektir.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Hdchina karşılığı arena mı valla hiç güleceğim yoktu :D

jolan16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arena-tr ya da karagarga davetiyesi karşılığında Zamunda üyeliği veriyorum.Blues brother davetiyem de var (İlk önce siz.)

aaahmetaaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimde turktorrent.eu davetiyesi var bittürk karşılığında verebilirim

thekingtimes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hd-torrents.org ile awesome-hd.net hesaplarını verene sceneaccess.eu davetiyesi veriyorum.sceneaccess.eu ne demek olduğunu ve kıymetini bilenler için söylüyorum.Başka hesaplarla ilgilenmiyorum.Teklif etmeyin.:biggrin:

thekingtimes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hd-torrents.org ile awesome-hd.net hesaplarını verene sceneaccess.eu davetiyesi veriyorum.sceneaccess.eu ne demek olduğunu ve kıymetini bilenler için söylüyorum.Başka hesaplarla ilgilenmiyorum.Teklif etmeyin.:biggrin:
konu hala güncel.isteyenlere torrentday,zamanunda.net,hd-space.org gibi tanınmış başka sitelerden de davetiye verebilirim.:)

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
arena-tr, zamunda, leechturk, r10, tahribat, turktorrent.eu ve benzeri site üyeliklerim var. sanırım hiç takas şansım olmayacak :)

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
elinde değerli hesap veya davetiyeyi takas etmek isteyen arkadaşlar msj atabilirler öncelikle aradığım torrentleech-waffles-whatcd-bithumen verebileceğim hesapları diğer açtığım konulardan bakabilirsiniz

sonadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
leechturk karşılığı arena-tr verilir. tasova [MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

halilibobjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimde arena-tr leechturk turktorrent davetiyeleri mevcut. hd-space ile takas olur.

rheumon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
elimde arena-tr var 4 adet,
ben torrent sitesinden özellikle science ağırlıklı e-book bakıyorum, böyle sitelerin davetiyesi ile takasa varım
isteyene ilk ben gönderirim, yeterki vereceğiniz davetiye sitesinde özellikle science ağırlıklı e-book paylaşımı olsun
gönderim akşam 9'dan sonra olur

vahitkocak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arena-Tr , TürkTorrent.eu ,Bittürk.net ,sitelerinin herhangi birine ait davetiyeye ihtiyacım var.Elinde davetiye olan arkadaşlar gönderirilerse çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ediyorum.
(not:maalesef,takas yapacak davetiyem yoktur)
vahitkocak@hotmail.com

MeTeCiK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zamunda Üyeliği Karşısında Leechturk ve Türktorrent Üyeligi Verilir.

w4rsoul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Leechturk karşılığı arena-tr davetiyesi verebilirim

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
r10 davetiyesi için torrent-leech yoksa verebilirim. Uygunsa pm den haberleşelim.
torrent sitelerinin hemen hemen hepsinde hesabım var ama aradıklarımı açık torrent sitelerinde rahatlıkla buluyorum. davetiyeli siteler biraz fazla abartılıyor. biraz da kulaktan kulağa dolaştığı için insanlar birşey var zannediyor. eğer iyi bir internet kullanıcısıysa kişi, bu tarz sitelere hiç ihtiyaç duymaz.

yated

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
.... eğer iyi bir internet kullanıcısıysa kişi, bu tarz sitelere hiç ihtiyaç duymaz.
Çok mükemmel bir kullanıcı olmamakla birlikte kötü bir kullanıcı da sayılmam ancak yaptıığım iş nedeniyle (üniversitede öğretim üyesi olarak görev yapmaktayım (Entomolog olarak)) aradığım şeylere -internet denizinde boğulmaktansa- derli toplu olarak ulaşmayı zaman kaybı açısından daha uygun olarak görüyorum. Çünkü bazen yabancı bir konuyla ilgili olarak doğru anahtar kelimeleri bulmak bile çok fazla zaman kaybına neden olabiliyor. Ancak
.... davetiyeli siteler biraz fazla abartılıyor. biraz da kulaktan kulağa dolaştığı için insanlar birşey var zannediyor.
görüşünü de katılmamak mümkün değil. Yalnız bizi insan yapan özelliklerden biri de bu diye düşünüyorum. Sağolsun yine bu siteden bir arkadaş bizi bu torrent işine bulaştırdı, şimdi benim de arena, leechturk, bitturk, turktorent, kapanmadan önce demonoid, zamunda, torrentleech, elbitz, docspedia gibi birçok sitede üyeliğim var. İşin en güzel yanı link arama derdi yok, bulunan linklerin ölme derdi yok vs. Ama henüz ulaşamadığım scc, bitgamer, r10 (özellikle webtasarımı için bilgi birimini artırmak için) ve özellikle bilimsel yayınların ve ebook ların yayınlandığı sitelere ihtiyacım var. Bazıları kişisel zevkim için bazılarıda ders ve akademik çalışmalara kaynak sağlamak için. Eskiden gigapedia vardı, az önce gen.lib.rus.ec sitesinin gördüm memnun oldum. Biraz dertleşme mesajına dönüştü ama kusura bakmayın. Bu tip sitelere ulaşmamı sağlayabilecek herkese şimdiden teşekkür ederim.