Davetiye Takas

samaha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Divxplanet üyeliği arıyorum.

Karşılığında;

Depodepo.fr, tektorrent, torrenturkey veya r10.net davetiyesi yollayabilirim.

Arena-tr, bit-hdtv, bitturk, hdtor, zamunda ve leechturk üyeliklerim var bunlardan isteyen olursa hiç kullanılmamış üyeliğimi devredebilirim.

Windows 7 Partisinden aldığım 1 Yıllık Kaspersky Internet Security keyi yollayabilirim.

Seçenek çok :)

Lütfen karşılıksız davetiye veya key istemeyin.

Arena Tr davetiyesi yollarsan seviniriğm. Torrent ultra ve turkdepo davetiyesi var.
samaha@mynet.com

Osakh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar turktorretn karsılıgnda arena tr davetıyesı lazım ılgılenen pm

esti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Elimde Arena-tr Davetiyelerim Var. İsteyen Varsa Başka Torrent Siteleri Karşılıgında Takas Yapabiliriz:)

İsteyen Özelden Yazsın

ibo3182

Asistan
Reaksiyon puanı
1
türkdepo torrentcell torrentkafe davetiyerim var..aradığım torrentleech davetiyesi takasa girebilirim..karşılıksız göndereceklere up. ve ratio değerlerimi örnek olarak koyabilrim..
davetiye bulunca diğer davetiyeleri dağıtıcam..

halil-qenc@hotmail.com

nightwatcher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zaten amacım takas yapmamanı sağlamak. Ben takası bıraktım sende bırak istediğin davetiyeye ulaşırsın.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Zaten amacım takas yapmamanı sağlamak. Ben takası bıraktım sende bırak istediğin davetiyeye ulaşırsın.

Madem takasa karşısın. O zaman direk soruyorum elinde BTN veya BitmeTV yada freshon davetiyen var mı? Web DL sunumlar için bunlardan birini arıyorum.

nightwatcher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Madem takasa karşısın. O zaman direk soruyorum elinde BTN veya BitmeTV yada freshon davetiyen var mı? Web DL sunumlar için bunlardan birini arıyorum.

Torrent davetiyelerine katıl btn hesabım var , freshontv hesabım vardı verdim. Bitme Tv gerek gormediğim için almadım.
Btn davetiyesi bulursun orda eğer bulamassan kendi hesabımı veririm.
ne oldu ağırmı geldi ftn chd :):) tmm sen bunları bana ver takas yapanın :):)

Nedemek istemediğimi anlamadın, anlamıyorsun boşuna nefes zayiyatısın ne diyim :(

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Torrent davetiyelerine katıl btn hesabım var , freshontv hesabım vardı verdim. Bitme Tv gerek gormediğim için almadım.

Anlamadım. Biraz açar mısın? Ne demek torrent davetiyelerine katıl. Bildiğim bir iki torrent davetiye paylaşım forumu var. Kastın buysa zaten yapıyorum. Yaok farklı birşey anlatıyorsan konuyu biraz açar mısın?

nightwatcher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
http://www.torrent-davetiyeleri.com/forum.php
BUraya üyemisin eğer üyeysen ben freshon.tv hesabımı vermiştim. Sen siteye üye ol freshon hesabını alan arkadaşla konuşurum, istediğin davetiyeleri almanda yardımcı olurum. Kastım bu. Eğer sitede bulamassan gerekirse kendi btn hesabımı veririm.

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2

Nedemek istemediğimi anlamadın, anlamıyorsun boşuna nefes zayiyatısın ne diyim :(

eee ne oldu hani veriyodun takası bırakırsam bıraktım işte versene demekki neymiş herkes kendi işine bakacak öyle atıp tutmakla olmuyor bu işler zoru görünce
ne diyeyim sana sen kendine bişeyler söyle istersen öyle çeşitli forum sitelerine yalakalık yapmakla bişey yapamassın

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
http://www.torrent-davetiyeleri.com/forum.php
BUraya üyemisin eğer üyeysen ben freshon.tv hesabımı vermiştim. Sen siteye üye ol freshon hesabını alan arkadaşla konuşurum, istediğin davetiyeleri almanda yardımcı olurum. Kastım bu. Eğer sitede bulamassan gerekirse kendi btn hesabımı veririm.

yok bu siteye üye değilim. üyelikte davetiye ileymiş. sende varsa davetiye gönderirsen üye olurum. Ayrıca hesap verme teklifin için teşekkürler. Başkasının hesabını kullanmam, davetiye kabulümdür :)

nightwatcher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eee ne oldu hani veriyodun takası bırakırsam bıraktım işte versene demekki neymiş herkes kendi işine bakacak öyle atıp tutmakla olmuyor bu işler zoru görünce
ne diyeyim sana sen kendine bişeyler söyle istersen öyle çeşitli forum sitelerine yalakalık yapmakla bişey yapamassın

Senin anlamsız ve gerksiz sozlerine anlamlı sozler sarf edemem. Bana cümle nefes zayiyatından başka bir şey değilsin. Sana karşılık verme gereği bile hissetmiyorum.

yok bu siteye üye değilim. üyelikte davetiye ileymiş. sende varsa davetiye gönderirsen üye olurum. Ayrıca hesap verme teklifin için teşekkürler. Başkasının hesabını kullanmam, davetiye kabulümdür :)

Benim şuan davetiyem yok istekte bulunup almaya çalşıcağım, olmazssa bir arkadaştan rica edip seni davet ettirmeye çalıcağım. Mail adresini atarsın.

ibo3182

Asistan
Reaksiyon puanı
1
türkdepo torrentcell torrentkafe davetiyerim var..aradığım torrentleech davetiyesi takasa girebilirim..karşılıksız göndereceklere up. ve ratio değerlerimi örnek olarak koyabilrim..
davetiye bulunca diğer davetiyeleri dağıtıcam..

halil-qenc@hotmail.com

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kardeşim bu hesaplarla bunları bulman biraz zor diyecektim ama iyimser bir yaklaşım olur :):)

kingkong

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaslar elimde Bittürk davetiyesi var Arena-Tr davetiysei ile Takas yapmak istiyorum.
ilgilenen Arkadaslar silvercall@live.com e-mail adresine e-mail yazabilir.

natilus17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selam arkadaşlar, elimde 8 adet Türktorrent davetiyesi vardır. İsteyenler PM yoluyla ulaşabilirler.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
BitmeTv davetiyesi arıyorum. Forumda bu sitenin davetiyesi olan delikanlı veya hanımefendi arkadaşlara duyurulur.
Karşılığında ne istediğinide not düserse bir istişare ederiz :)

kontendoo

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
9-10 sayfa okudum bu konuda ve genel olarak, "elimde Doğan SLX var, karşılığında Ferrari istiyorum" şeklinde.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
9-10 sayfa okudum bu konuda ve genel olarak, "elimde Doğan SLX var, karşılığında Ferrari istiyorum" şeklinde.

Tam yerinde bir tespit, tebrik ediyorum seni. Utanmayan kat.ph ile BTN takası isteyecek.

Arkadaşlar bu torrent işini, davetiye isini çok ciddiye almayın. Sen kendi davetiyeni vermek istersin, istemezsin o senin bileceğin iş ama senin üye olduğun bir torrent sitesine bir başkasının üye olmuyor yada olamıyor oluşu bir üstünlük vesilesi değildir. :) Çocukça yaklaşımlar bunlar. :)

kontendoo

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Nasreddin Hoca, yoğurt yapmak için göle maya çalıyor. Adamın biri yanına gelip soruyor ;

- hocam hiç göle maya çalınır mı? Hiç koskoca göl maya tutar mı?
- Tutmaz, tabii ki tutmaz, ben de biliyorum tutmayacağını fakat ya tutarsa.